15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Coworking space i New York imponerer med funksjonalitet og elegant interiørdesign

coworking space resepsjon fargeskjema svart og hvitt

I dagens innlegg vil vi presentere New Work Project Coworking Space for deg. Det åpne kontorfellesskapet med sin spesielt hjemmekoselige karakter ble designet av interiørdesignstudioet The New Design Project i New York City. Du finner coworking -plass over hele verden. For en stund nå har coworking vært veldig populært som en trendy, ny arbeidsform blant mange frilansere og unge selskaper. Med denne typen arbeid er fokuset ikke på tiden som brukes på kontoret, men på arbeidet som er utført og sluttresultatene. Coworking space har utvilsomt mange fordeler.

marmorbord vegglamper anhengslamper coworking space

En av de viktigste fordelene er å spare driftskostnader. Hvis du velger coworking -kontorlokaler, deles husleie og driftskostnader. Mens du er utsatt for mange distraksjoner på hjemmekontoret, skilles det mellom arbeid og privat plass i coworking. Den romlige separasjonen har også en positiv effekt på fritiden. Enkeltpersonforetak med kontorer eller hjemmekontorarbeidere mangler ofte kontakt med andre ansatte. Mangelen på sosial kontakt kan redusere produktivitet og motivasjon. Coworking styrker fellesskapsånden, og det er ikke uvanlig at sanne vennskap utvikler seg. Hvis menneskene som deler det åpne kontoret også noen ganger jobber i lignende bransjer, kan et solid nettverk og samarbeid oppstå. Coworking -rom er definitivt ikke lenger et eksperiment, men en legitim måte å jobbe og dele et rom på.

metallic effekter marmorbord stoler kontorlokaler

Designerne James Davison og Fanny Abbes fra interiørstudioet The New Design Project har skapt et unikt sted fra et tidligere støperi. Det åpne kontorfellesskapet i Williamsburg -distriktet i New York ble opprettet fra ulikt utformede soner som kan leies. Det moderne coworking -rommet har et galleri med åpne arbeidsstasjoner, glaserte telefonboder, et privat studio med plass til ni personer og en salong.

stue med sofa i svart og hvitt

Med dette elegante kontoret i åpen planløsning la designerne stor vekt ikke bare på funksjonalitet, men også på estetikk. Interiøret fascinerer med et svart -hvitt fargevalg med flotte grafiske detaljer. Lysene med metalliske overflater så vel som marmoroverflatene setter vakre aksenter og får interiøret til å se edelt ut. Kreasjoner av lokale designere har bidratt til det moderne helhetsutseendet. Pierre Jeanneret, Friso Kramer, Jaime Hayon, Szymanski, Eskayel og andre har laget møbler og kunstverk som utgjør den moderne interiøret i dette åpne kontorfellesskapet.

kontorrom skrivebord stoler parkett gulv coworking plass

konferanserom kontormøbler interiør hengende lys

design møbler coworking plass moderne elegant

telefonboks glasert coworking plass svart

* Du kan finne flere prosjekter fra The New Design Project her

Previous Post
Farger til stuen – 55 flotte ideer for fargedesign
Next Post
Dekorasjon med lys – 21 utrolig enkle DIY -ideer