15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sette opp syrommet – nyttige tips og ideer for perfekt orden

Innred symaskinen din turkis symaskin-retro-vintage-teft-trepanel-rustikk

De som liker å sy mye på fritiden, drømmer naturligvis også om å ha nok plass til å la fantasien og talentet løpe løpsk. Men plass er ikke det eneste som hjelper deg med å bli kreativ. Med mer plass har du muligheten til å lagre alle redskapene og stoffene dine pent og lett tilgjengelig. Så desto bedre hvis du har et helt rom tilgjengelig der du kan sette opp hyller, skap, bord og andre nyttige møbler for å skape orden. Hvis du også vil sette opp ditt eget syrom, vil følgende tips og ideer sikkert hjelpe deg.

Hvordan sette opp et syrom – ideer og tips

syrom-møblering-tremøbler-symaskin-grå-vegger-møblering

Betydningen av de forskjellige møbler og tilbehør som skap, bord og hyller skal på ingen måte undervurderes når du setter opp syrommet. Likevel avhenger antallet møbler som brukes som lagringsplass også av størrelsen på rommet. Selv om det kan planlegges mer plass i et større rom, må plassbesparende løsninger vurderes i det mindre. Her er det en fordel å bruke veggene. Åpne og låsbare vegghyller er spesielt praktiske her. Annet tilbehør og redskaper for oppheng kan også velges for å matche syhyllen. Et strykebrett er utvilsomt et viktig syhjelpemiddel. For at dette ikke skal ta unødvendig plass på veggen, kan en modell velges for å henge på veggen.

Sette opp syrommet – symaskinen

Sette opp syrommet minimalistisk høyglanset skjærebords sybord

Sannsynligvis det viktigste elementet i dette rommet er symaskinen. Nåler er selvfølgelig også viktige og ingenting kan sys uten tråd. Men symaskinen er i fokus. Derfor fortjener det et æressted når du endelig setter opp ditt eget syrom. Hvis du planlegger å investere i et nytt rom for det nye rommet, er det best å velge et som er integrert i et bord. Dette gir deg en mer stabil arbeidsplass, noe som igjen garanterer at du kan jobbe komfortabelt selv med større og tyngre stoffer.

Hvis det er mulig, unngå et sted på veggen. Det er bedre hvis bordet er ledig i rommet. Dette betyr at stoffet kan falle uhindret bak bordet mens du syr og ikke setter seg fast av en vegg på bordet. Dette garanterer også mer komfortabelt arbeid. En stikkontakt bør også være tilgjengelig i nærheten. Videre er lys et viktig punkt som du bør vurdere når du velger stedet.

Sette opp syrommetips-ideer-lysere-rom-gardiner-deco-hylle

Selv om kunstig lys kan garanteres praktisk talt overalt på kveldstid og også bør være tilgjengelig i form av lange hengende lamper eller bordlamper, bør det være mulig å bruke naturlig lys i løpet av dagen. Så et sted nær vinduet anbefales. Sittestillingen din bør velges på en slik måte at du ikke blir en skygge med kroppen din mens du arbeider.

Men hvis du ikke har planer om å kjøpe en ny maskin når du setter opp syrommet, er det også en måte å bruke den gamle på samme måte. Du kan enkelt forberede et bord til symaskinen selv med et enkelt DIY -prosjekt. Denne skal forøvrig helst ha en størrelse på ca 1 x 0,5 meter. Du kan også få hjelp fra noen til prosjektet. Bordplaten trenger et rektangulært hull som maskinen passer inn i og som enkelt blir saget ut. Kantene slipes deretter fint og glatt. Symaskinen må da fikses nedenfra.

Skjærebordet

sy-rom-innredning-skjæring-bord-idé-kreativ-hobby-sying

Hvis du vil sette opp syrommet ditt fornuftig, bør du også tenke på et skjærebord og den beste plasseringen for det. Den trenger ikke å være spesielt lang, men tilstrekkelig bred. Dette bordet kan også stå på veggen eller brukes som forlengelse av sybordet. Fordelingen bør vurderes nøye, spesielt med disse større elementene. Bordene skal ikke være til sjenanse og tillate hyggelig trafikk. Tross alt vil du ikke støte deg selv et sted hver gang du trekker noe ut av et skap eller en hylle.

Lagring av syutstyr

syrom-møblering-ideer-vintage-symaskin-veggskap

Syredskapene må oppbevares lett tilgjengelig og samtidig beskyttet mot støv og sollys. Du bør nøye vurdere hvilke av disse redskapene du vil oppbevare i umiddelbar nærhet av symaskinen og hvilke som brukes sjeldnere. For eksempel er minst de vanligste trådfargene og et lite trådsaks mest praktisk rundt, mens det er mer sannsynlig at den store saks trengs nær skjærebordet for å klippe stoffet. Hvis du har vært med på denne hobbyen en stund, vil du enkelt kunne vurdere hvilke syredskaper som er prioritert og hvilke som er mindre, så du vil lett finne et godt system når du setter opp syrommet.

syrom-innredning-idé-hylle-tråd-ruller-farger-regnbue-lagringsplass

Trådsnellene skal selvfølgelig være godt organisert og raskt tilgjengelig uansett hvor de er. Det er best å sortere dem etter farge, slik at den nødvendige fargen alltid kan bli funnet raskt. Siden mange symaskinbord er utstyrt med en skuff, er det fornuftig å bruke dette til lagring. En ekstra eske du legger i skuffen forhindrer at trådsnellene og andre ting ruller vilt rundt. Bare sorter alt nøye i esken. I tillegg til skuffen kan også andre bokser brukes, som enkelt plasseres langs den øverste, høyre eller venstre kanten av bordet. Hvis du mister for mye arbeidsplass i prosessen, kan du vurdere en beholder på ruller for oppbevaring av trådsnellene og andre viktige redskaper, som enkelt skyves til sybordet mens du arbeider og deretter stuves bort på en vegg.

Oppbevar lite tilbehør og tekstiler

syrom-møblering-tekstiler-hylle-farger-ombre-mønster-hobby-lagring

Alle tekstiler er mer eller mindre følsomme. Det er ikke bare møll som raskt kan tære på det vakre stoffet. Direkte sollys og mye lys skader det også ved å bleke det over tid. Ikke å glemme er støvet, som er mer eller mindre tilstede og ikke kan fjernes helt fra rommet. For hver bevegelse hvirvles den opp og legger seg deretter på stoffene hvis de ikke er godt oppbevart. Et låsbart skap eller en ugjennomsiktig boks bør definitivt finne plass når du skal sette opp syrommet ditt. Tross alt brukes stoffene ikke på en gang, men ligger i skapet i flere måneder og noen ganger år. Kasser er mer fordelaktige i små mellomrom fordi de kan stables oppå hverandre. Finn også et sorteringssystem som er nyttig for deg. For eksempel, lagre hver farge med sine respektive nyanser i en egen eske og fargerikt mønstrede også.

sy-rom-innredning-knapper-sortering-farger-idé-briller-vegghylle

Du kan også sortere knappene etter farge. Spesielt når du har samlet mange forskjellige modeller, er en god fargeoversikt veldig viktig for å raskt finne den riktige modellen om nødvendig. Bruk klare bokser. Regnbueeffekten som oppstår med sorterte knapper kan da også ha en dekorativ effekt. Og lagringen for bånd skal heller ikke undervurderes. Gummibånd må for eksempel aldri ligge i solen, fordi de raskt mister elastisiteten. Ellers kan de også henges på kroker på veggen, selvfølgelig igjen sortert etter farge og / eller materiale.

Fargen på syrommet spiller en viktig rolle, spesielt når ikke mye dagslys kan trenge inn i rommet. Da er veggfarger som er så lyse som mulig fordelaktige, fordi de reflekterer det lille lyset og gjør rom lysere og vennligere. Det samme gjelder møblene. Hvis du fortsatt vil ha litt farge, kan du male en aksentvegg eller designe den med tapet, henge opp veggmalerier, legge ut et teppe eller bruke andre dekorasjoner og hjemmetilbehør til syrommet.

Design syhjørne

sy-rom-møblering-stue-sy-hjørne-design-skrivebord

Hvis du ikke har noen ledig plass som du kan sette opp som et syrom, kan et lite syhjørne også lages fantastisk, forutsatt at du selvfølgelig har minst ledig plass til dette. Et slikt hjørne kan også fantastisk kombineres med en arbeidsplass i stua. Det er systemer der symaskinen ganske enkelt senkes. Du har allerede et gratis skrivebord å jobbe med. Bruk også de andre møblene i rommet til din fordel. Hvis spisestuen også er i stua, kan den brukes som skjærebord, da den vanligvis er ganske stor. Og for å oppbevare syredskapene, bruker du bare eksisterende møbler som hyller, veggenhet, skjenker og lignende.

Previous Post
LED -glødende sko: sneaker -trend blant unge mennesker, men ikke bare
Next Post
Gode ​​ideer om hva du skal legge på påskeegg og instruksjoner om hvordan du gjør det selv