15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Veggfarge bær gir variasjon til interiøret

veggfarge bær kjøkken eik massivt møbler spisebord hvit

På grunn av myke pastellfarger – vågale røde nyanser gir rommet et spark og gir variasjon til interiøret. Enten bare som en aksent for peishyllen eller som bakgrunn for de eklektiske møblene-de blå-rosa-røde fargetonene får rommet til å se innbydende ut og skape en koselig atmosfære. Perfekt for jenterommet, stuen og badet. Veggfargen bær er spesielt frisk og munter – sammen med møbler i kontrastfarger danner den et attraktivt ensemble som smelter harmonisk inn i det moderne interiørkonseptet. Vi gir deg en oversikt over de mulige kombinasjonene og gir deg levende ideer i forskjellige stiler. La deg inspirere av den allsidige fargen!

Veggmaling bær gir jentens rom karakter

vegg farge bær maedchenzimmer vegghylle vindusbenk

Barn elsker sterke farger – mens gutter gleder seg til gult, blått og oransje, elsker jenter mellom 5 og 10 år stort sett rosa og rødt Veggfargen bær er et allsidig talent – bringebærskyggen bak vegghylle og under Benken harmonerer perfekt med den mettede oransje jordbærfargen på veggen. Hvite møbler og lyse gulv skaper dybde og får rommet til å se åpent og innbydende ut.

Veggfarge bær i et subtilt pastellutseende

vegg farge bær mantelpiece moderne møbler ideer

Veggfargen bær kan fremheve nisjer og hjørner i stua. I dette tilfellet kommer den moderne peisen til sin rett takket være kontrastfargen. Samtidig gir fargen variasjon til det ellers enkle og reserverte grå-hvitt-beige fargevalget. Et teppe i bærnyanser kan kombineres ton-i-ton og ser spesielt attraktivt ut på eikegulvet. Dekorative puter og sengetepper i lavendel- og jordbærfarger gir bevegelse til interiøret.

Veggfarge bær i en eklektisk blanding av stiler

veggfarge bærbord bordstoler bensinblå

Blått, gult og rødt danner et eksotisk ensemble – de muntre nyansene kan rett og slett ikke slippe øynene. Veggfargen bær gir interiøret et moderne preg og avrunder det eklektiske interiøret med edelhet. Det som kan se kaotisk ut ved første øyekast, er faktisk en gjennomtenkt kombinasjon av farger og materialer. En kul idé for alle som planlegger en renovering på et stramt budsjett og ønsker å gi de gamle møblene et nytt utseende.

Live orientalsk – baderomsdesign i gule og bærnuanser

vegg farge bær gul bad runde speil design

Fargeduoen lilla og gul får deg til å drømme om de eksotiske landene – den gule fargen minner om de gylne ornamenter som pryder husene til de rike og edle i Midtøsten -landene. I dag kan utseendet bli forfalsket med litt farge. Den varme bærnyansen lar messingbeslag komme til syne og er derfor perfekt som veggmaling for det orientalske badet.

Veggdesign på soverommet

veggfarge bær seng hodegjerde design

Soverommet er en oase av ro og avslapning – riktig fargevalg kan ha en positiv effekt på søvnen. Mørke bærnyanser bidrar til den stemningsfulle atmosfæren. Sammen med myke rosa toner utstråler de varme og skaper en koselig atmosfære. Den gule fargen gir rommet et fargeklatt og avrunder det moderne utseendet på soveområdet.

Veggmaling bær – vintage stil med en forskjell

veggfarge bær blå mantelpiece vegghylle liten stue

Tremøblene, vingestolen, salongbordet og dagsengen gir interiøret et vintage -preg. Men i stedet for å velge det tradisjonelle hvit-beige-himmelsblå fargevalget, valgte beboerne dristige fargekontraster. Både de antikke møblene og de moderne kunstverkene utstråler energi i rommet.

Veggfarge bær: møbler spisestuen i henhold til den nye mix-and-match-trenden

veggfarge berry aksent spisestue rosa hvite skandinaviske møbler

Sammen med hvitt, mørkeblått og gult ser bærskyggen moderne ut. Akkurat den riktige aksentfargen for nisjen i spisesalen-selvfølgelig møblert i henhold til den siste mix-and-match-trenden. Innredningsstilen betyr at møbler laget av forskjellige materialer og med forskjellige design kombineres. Et ensartet fargevalg skaper den visuelle forbindelsen mellom de enkelte møblene. Som et eksempel ovenfor – to trestoler er kombinert med fire stokkestoler i skandinavisk stil. Det etniske teppet med geometriske motiver og maleriet i bakgrunnen blir virkelige blikkfang i det ellers nøytralt innredede rommet.

Berskygge og sandfarge til stueveggen

vegg farge bær stue dag seng tre salongbord

En vegg delt i to strukturer i stuen og gir friskhet til interiøret. Designet var inspirert av ørkenlandskapet-det lyse tregulvet sammen med teppet med korte hauger og pynten i sennepsfarge minner om sand, mens den bærrøde skyggen på veggen symboliserer den varme, skinnende solen.

veggmaling bær retro møbleringsrom

I eksemplet vist ovenfor malte den hvite veggmaling, sammen med det raggete teppet i sandfarge og det oljede gulvbordet, veggmalingbæret. Spesielt i gamle bygninger smelter ofte stua sammen til et skap – i dette tilfellet spiller veggdesignet en avgjørende rolle.

Gangdesign med striper på veggen

veggfarge bær svart hvite striper gangdesign

Geometriske mønstre med veggmaling forstørrer rommet optisk og viser seg å være et rimelig og lettstelt alternativ til tapet. Striper kan festes raskt selv av nybegynnere, kan skjule visse stygge områder og samtidig gi interiøret det bestemte. Trendfargen antrasitt, sammen med hvite og bærnyanser, skaper en vellykket fargemiks.

Tapet i bærtoner på soverommet

veggfarge bær tapet soverom ragget teppe hvitt høyglanset sminkebord

Krystallkronen, skinnkrakken i sølv, det hvite sminkebordet med et høyglanset utseende og de mange dekorative bitene på vegghyllene avslører at soverommet vist ovenfor tilhører en jente. Det sier seg selv at tapetet i bærnyanser ikke bør mangle.Slutresultatet er en sjarmerende atmosfære der tenåringsjenta kan slappe av.

Veggfarge bær på det minimalistiske kjøkkenet

veggfarge bær kjøkken vegg farge utsikt hage

Den minimalistiske elegansen i svart, grått og hvitt kan neppe overgås – men det industrielle utseendet, så elegant som det ser ut, er ikke akkurat egnet for daglig bruk med sitt grove utseende. De mørke fargene er ikke akkurat innbydende, noe som kan forventes fra kjøkkenet til en stor familie. I dette tilfellet vil bare én ting hjelpe – ny maling på veggene.

Berry nyanser på badet

vegg farge bær bad dekorere ideer

Spisestue i oransje og fuchsia farge

veggfarge bær oransje kjøkken spisestue separat

De mulige kombinasjonene av bærnyanser med blått og grått

veggfarge bær kombinere ideer tips

Previous Post
LED -glødende sko: sneaker -trend blant unge mennesker, men ikke bare
Next Post
Gode ​​ideer om hva du skal legge på påskeegg og instruksjoner om hvordan du gjør det selv