15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombinere betong, fliser og tre: en moderne leilighet i India

Betongfliser tre stue puristiske møbler ideer for å leve

Tradisjon møter modernitet i Ahmedabad, India. En to-roms leilighet er totalrenovert og omgjort til en oase midt i storbyen. Den åpne konstruksjonsplanen, de funksjonelle møblene og den vellykkede fargepaletten muliggjør komfortabel bolig selv i begrenset boareal. Kombinasjonen av materialer skaper den rustikke sjarmen til leiligheten. Betong, fliser og tre brukes rikelig som gulv eller veggbekledning. Saransh -arkitektene har lyktes i å effektivt sette scenen for nisjer og hjørner og bruke de utvalgte materialene til å bedre fremheve loftets karakter i leiligheten. Vi tar deg med på en virtuell omvisning og forklarer hvordan du kan implementere ideene i dine egne fire vegger.

Kombiner betong, fliser og tre og møbler en leilighet med loftskarakter

Betong fliser tre stue grå satt opp

Den lille leiligheten med 67 kvadratmeter boareal ble opprinnelig delt inn i flere små rom. Arkitektene bestemte seg imidlertid for å rive innvendige vegger og avstå fra innerdører bortsett fra badedøren. På denne måten ble det opprettet en romslig, lett oversvømmet stue hvor kjøkken, spisestue og stue er plassert. Arkitektene ønsket å skille de enkelte områdene visuelt og samtidig skape en sømløs overgang mellom de forskjellige sonene. For dette formålet bestemte de seg for å legge et nytt gulvbelegg i hvert område. Eksponert betong ble valgt for gangen og kjøkkenet. Gulvbelegget er ekstremt lett å ta vare på, kan rengjøres flere ganger om dagen og absorberer ikke fuktighet i motsetning til tre. Mønstrede fliser legger til fargeaksenter i stuen, og et tregulv i lesehjørnet inviterer deg til å slappe av.

Betong, fliser og tre som aksenter i interiøret

Betongfliser, geometrisk mønster, salongbord, hjemmetilbehør

Samtidig er det nettopp kombinasjonen av materialer som ved første øyekast ikke går sammen som gjør den puristiske loftsleiligheten så attraktiv. Betonggulvet bringer et minimalistisk notat inn i interiøret, flisene – et snev av det eksotiske og den varme trefargen løsner det ellers stramme interiøret. Sluttresultatet er et eklektisk interiør som ser overraskende harmonisk ut.

Betongfliser Tre Bokhylle Romdeler Moderne kunst Potteplanter

Dette harmoniske, puristiske levende bildet blir enda bedre fremhevet av møblene. På kjøkkenet var kjøkkenenheten laget av betong, skapdørene og vegghyllene er laget av massivt tre og bakveggen på kjøkkenet er kledd med marmorfliser.

Flislagt kjøkken kjøkken håndtaksløst skapdør betong arbeidsflate flislagt speil

Den tilstøtende spisestuen, hvor et lavt spisebord med marmorplate og japanske Zaisu gulvstoler danner en sjarmerende gruppe seter, fungerer som en overgang mellom spisestue og leseområde. Det koselige lesehjørnet med flere puffer og en dagseng tilbyr nok sitteplasser for hele familien. Samtidig kan det fungere som et gjesterom om nødvendig.

Betongfliser Essplaty Floor Design India Apartment

Betongfliser tregulv skaper idéovergang

Lesehjørnet, som er helt dekket av tre, kan om nødvendig skilles fra spisestuen med gardiner. Anlegget er økonomisk. Et hyllesystem laget av tre og glass fungerer også som en romdeler. Bortsett fra de nevnte puffene og den minimalistiske dagsengen, er det ingen andre møbler å finne. En futuristisk pendelarmatur gir nisjen et moderne preg og en gammel radio gir et retro -preg til interiøret.

Betong, fliser og tre danner et puristisk ensemble

Betongfliser tre treveggpuffer puffer puter stue eksotiske møbler

Den isolerende betongen og massivtre gir leiligheten et grovt, minimalistisk utseende. De to materialene skårer ikke bare med et tiltalende utseende, men også med en behagelig følelse. Spesielt i India gir betong avkjøling på varme sommerdager, og den polerte overflaten føles behagelig kul.

Ideer til design av betongfliser, trebånd, gulv

Gulvet har blitt et av de viktigste arkitektoniske elementene i moderne arkitektur. Det synlige betonggulvet er presentert i en puristisk grå, en nøytral farge som formidler ro. I kontrast virker plankegulvet varmt og skaper en koselig atmosfære.

Betongfliser tre høyt tak lavt betongbord

Et polert betonggulv fører fra den romslige stuen til soverommet. Beboernes private område har heller ingen dør. På denne måten ønsket arkitektene å understreke loftskarakteren til to-roms leiligheten igjen.

Den lille loftsleiligheten i India er moderne, minimalistisk og likevel eksotisk og hjemmekoselig. Kombinasjonen av materialer får det til å se spesielt lyst og koselig ut.

Betong fliser tre stoler spisebord anheng lys

Betongflis tre trapper stue flere nivåer

Soverommet ser spesielt maritimt ut med de blå gulvflisene og den gul-oransje veggfargen. Soveområdet ble møblert ganske sparsomt. En dobbeltseng med treramme, et lite sidebord og flere potteplanter fullfører livsprogrammet.

Betongfliser tre gang soverom spisestue trevegg

Betong fliser tre soverom India leilighet

Betong fliser tre stue satt opp designer lenestol

Betongfliser og tre kombinerer gangdesignideer betongunderskap

Betongfliser tre gang moderne minimalistisk design

Betongfliser treblått mønster sandfarge veggramme i tre

Betongfliser tre moderne oppsett dekorere planter gulvmønster

Betongflis Tre Uten Dører Loft Leilighet India

Speilvegg i betongfliser

Ideer til betongfliser i treverk

Flis og tre kombinerer soveromsgulv blå betong

Betong fliser tre loft leilighet innredning ideer

Betongfliser og tre kombinerer soverom

Betongfliser og tre kombinerer inngangsplan

Betongfliser og tre kombinerer plantegning

Betongfliser tre tegning ovenfor

Et prosjekt av Saransh arkitekter.

Previous Post
Skjærebrett i marmor, plast eller tre for et sunt liv
Next Post
Arbeide med barn: 14 trebearbeidingsideer og enkle instruksjoner