15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tre og varme farger skaper en innbydende atmosfære i en romslig leilighet i Kiev

tre og varme farger leilighet interiørdesign kiev

Interiørdesignere Maxim Doschinsky og Pavel Voitov fra ZOOI Interior Studio fullførte nylig designet av en stor leilighet i Kiev, Ukraina. Tre mindre leiligheter ble slått sammen til en stor leilighet for en ung familie og deres gjester. Når det gjelder interiørdesign, har interiørarkitektene først og fremst valgt tre og varme farger, noe som skaper en koselig og innbydende atmosfære. Innredningsstilen er moderne og preget av tydelige linjer og former.

leilighet design gangen design tregulv skap

Kundens ordre var på en romslig, koselig leilighet som ville tilby nok plass til dem og deres gjester. Sammenslåingen av de separate leilighetene resulterte i en stor leilighet med åpen stue med spiseplass og kjøkken, soverom og barnerom med eget bad og to gjesterom..

tre og varme farger interiørdesign åpen stue

Stuen, spisestuen og kjøkkenet deler alle det samme åpne rommet. Dette moderne livskonseptet er spesielt typisk for designerleiligheter og har hatt en økende popularitet de siste årene. Stuen er lang og bred, optisk atskilt fra spisestuen med en hvit skillevegg. I dette rommet er tre og varme farger i fokus og skaper en hjemmekoselig atmosfære.

tre og varme farger stue sofa TV

I stuen vender sofaene mot fjernsynet og et vindu i enden av rommet gir rikelig med dagslys. Tekstiler i brunt og beige harmonerer perfekt med tregulvet og gir rommet varme. De varme fargene kombineres med elementer i hvitt og grått, noe som skaper et vakkert helhetsbilde i interiøret. Designerne har forvandlet stueveggen til et stort skap med håndtakfrie skapdører. Dette betyr at det er mye lagringsplass tilgjengelig uten å rote rommet med synlige skap og hyller.

tre varme farger interiørdesign spisestue lysekrone over spisebord

Spisestuen er bak stuen. Et minimalistisk svart spisebord fremhever de hvite veggene, med et vindu med utsikt over byen.

varme farger møbler leilighet spisestue gardiner

Spisebordet er plassert under en lysekrone med et originalt design og gir nok plass til 8 personer. Om kvelden er personvernet til beboerne garantert av ugjennomsiktige brune gardiner.

moderne kjøkken tre svart aksenter

Overfor spisestuen og stuen er kjøkkenet. De sorte skapene og benkeplatene står i kontrast til treverket, mens messingakstene gir et snev av glamour.

leilighet design tre kjøkken sorte elementer

I dette området trekkes det varme utseendet til tre enda bedre av den svarte fargen. Alle skapene er håndtaksløse og har en matt overflate, noe som gir interiøret et stilig preg.

gang design svart skapdører trevegg

Akkurat som i stua har veggene i gangen blitt omgjort til plassbesparende skap. Skapdørene er svarte og skinnende og smelter sammen til en trevegg.

soverom design tre og varme farger eget bad

I soveområdet har sengen en enkel trebakgrunn med polstret sengegavl, mens gjennomsiktig glass gir utsikt over badet. Interiørdesignerne har også valgt tre og varme farger i dette rommet, som står i kontrast til innredningselementene i svart.

tre varme farger svart møbler soverom

Nattbord i metall og pendellamper med et industrielt utseende gir et moderne preg på soverommet. Det er ingen dør mellom rommet og badet, du går sømløst fra det ene området til det andre.

tre og varme farger møbler eget bad marmorgulv

På badet harmonerer den svarte veggen bak servanten med de mørke skapene på soverommet, mens trehyllen overfor er en del av sengegavlen bak sengen.

bad design tre marmor badekar skrivebord hylle

Badet åpner til et område med hvite marmorfliser som dekker vegger og gulv. Det frittstående badekaret ligger foran vinduet, og et lite arbeidsområde er designet rett ved siden av det.

eget marmorbad med dusjkabinett

Bak badekaret er det en dusjkabinett uten glassvegg. Marmor spiller hovedrollen på dette badet og brukes i form av store fliser både på gulvet og som veggdekke.

barnerom design tre rosa seng ramme

Barnerommet er delt inn i to områder. Den første er soveområdet, som er dekorert med temaet “lite hus”. Tre og varme farger preger interiøret i jenterommet, der treets naturlige effekt er i perfekt harmoni med den rosa veggfargen.

tre og varme farger barneromsdesign vindusnisje

Et bredt vinduskar i tre skaper et sted å sitte og se ut av vinduet fra gulv til tak. Oppvarmingen er også plassert under trebenken, som har blitt skjult for å ikke trenge inn i det moderne interiøret.

barnerom design rosa hvitt skrivebord hengende stol

Det andre området på barnerommet er et lekeområde med samme tema – “lite hus”. Et flytende skrivebord skaper et sted å studere, mens en boblehengestol inviterer deg til å lese.

barnerom idé tema mini hus rosa

Et annet fint element i møblene på barnerommet er taklampen i arbeidsområdet. Den ligner en hvit sky som svever over verdensrommet.

bad deco glasspaneler minihus

Barnerommet har også eget bad, der mottoet til rommet dukker opp igjen i form av fargede glassruter på veggene.

soverom tre varme farger vindu nisje sitteplasser

Tre og varme farger preger også utformingen av rommene. I disse rommene er eksisterende veggnisjer designet på en interessant måte – i det første som sengegavl og i det andre som et lite, separat arbeidsområde.

tre og varme farger soverom seng vegg nisje

møbler i tre og varme farger

tre og varme farger soverom kontor nisje

Prosjekt: ZOOI Interiørstudio

Bilder: Andrey Coverlov

Previous Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon
Next Post
DIY adventskalender – 3 enkle ideer til julekalendere å lage selv