15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innredningstrender 2019 – nåværende hjemmedesign og møbler for hjemmet ditt

svart med trefargede elementer interiørdesign og moderne innredningstrender 2019

Fra moderne og luksuriøse sengegavler til sjelfulle antikviteter – innredningstrendene i 2019 er klare for ditt nye hjem så stilig som mulig. Når det gjelder innredning av et perfekt hjem, vet hver entusiast at møbler både kan fullføre et rom og gjøre det moderne. Å velge de riktige delene kan også forbedre den generelle estetikken i hjemmet ditt. For å bringe deg nærmere møbeltrendene du bør ta hensyn til i år, har vi rådført oss med toppdesignere og bransjeeksperter. Fra farget polstring til håndlagde engangsprodukter – dette er interiørtrendene i 2019 som bør holde seg på din radar.

Nye innredningstrender 2019 – hva du skal se etter

geometrisk formet lenestol gulv laget av marmor i svart og hvitt 70 -talls vintage møbler

Hvilke innredningstrender i 2019 vil også være store i Tyskland? Rosa, geometriske fliser og eksponert belysning var noen av forslagene til innredning av hjemmet for 2018. Nyttår gir nye dekorative mønstre, stilige, tidløse stykker og friske aksenter. Så de nye trendene vil introdusere noen fantastiske hjemmedesign. Bare les videre, og hold øye med interiørdekorasjonstrendene i 2019 som erfarne designere sier kan komme hjem til deg.

bruk metall på kjøkkenet geometriske fliser gullfarget hengende lampe mørk teller

Mange designere har lagt merke til endringen at flere og flere dekoratører fra lokale kunstnere og små bedrifter bruker belysning spesielt som et ekstra designelement. Håndverkslys tilpasser hjemmet ditt og hjelper til med å flytte husholdningsfokuset fra høyteknologisk verden til sjarmen med naturlige møbler.

naturlige elementer vegg betongplanter mønster sofa og belysning som i studio

Bevegelsen bort fra den teknisk orienterte innredningen vi har sett dominerende designtrender i 2018 når den beveger seg i en ny retning i 2019. Materialer som stein, kobber, betong og granitt brukes oftere og oftere. Disse elementene vil også bidra til å skape en organisk og rolig atmosfære i alle rom samtidig som de gjenspeiler omverdenen rundt hjemmet ditt. For å gjøre dette, få bare noen ideer om hvordan du for eksempel legger til naturlige elementer i din urbane bolig.

Interiørtrender 2019 med fløyel

polstret sofa laget av fløyel i kombinasjon med planter og bokhyller

Tro det eller ei, fløyel ble tidligere betraktet som gammeldags og kjedelig, men det regnes nå som et trendy og luksuriøst materiale. Dette flerdimensjonale stoffet har allerede vakt mye oppmerksomhet, og mange designere tror at fløyelsdekor vil være en av de mest ettertraktede trendene i 2019. I denne forbindelse kan du bare la deg inspirere av det store utvalget av slike fløyelssofaer til ditt interiør.

Blomstermønster

skog hekk kirsebær eple rose gul mønster tapet kombinere med trebenk og plankegulv

Denne trenden innen interiørdesign har eksistert en stund. Imidlertid vil vi se blomsterdesignene i et nytt lys. Romartistene forventer store proporsjoner og kontrastfarger som kan brukes til dette tidløse dekorative mønsteret. Legg til et snev av vår i interiøret.

blomstermønster på lenestolen blomstermønster trend retro design vintage stil bohemsk

Blomstermønstrene er flotte for vintagestiler, bohemske design, våningshus og mange andre moderne interiørdesigner. Så tekstiler med blomster er en fantastisk måte å legge den innbydende vårfølelsen til hjemmet ditt. Gardiner, sengetepper og tepper er også inkludert og kan være et billig, men veldig stilig tillegg til innredningen. Blomstertrekk til møblene er også en god idé.

Sett aksenter med kobber

aksenter med kobbersett veggbekledning med bronsefarger

Rose gull var en av de mest brukte dekorasjonstrendene i 2018, men vi forventer mindre av det og flere kobberfargede designelementer og en blanding av andre metaller i 2019. Med sine røde og appelsiner og jordfarge er kobber et sårt tiltrengt pust for nyttår. Vær også oppmerksom på at på grunn av denne stilen kan du også inkludere metallgjenstander som boligtilbehør i hjemmet ditt.

Rike fargepaletter

Hvordan pynter du best uvanlige former og elegante farger best med møbler

Selv om dempede farger kan bidra til at rom ikke føles for store, tror designere at 2019 blir et år hvor dristige farger vil være det foretrukne alternativet. Mer intense nyanser i hjemmet ditt kan krydre møblene dine. Vær på utkikk etter spektakulære røde, meningsfulle rosa, fyldige gule og organiske greener.

Kombiner en rik gul farge på sofaen som en kontrast i stua

Etter innredningstrendene i 2019 vil vi i år si farvel til rustfritt stål og polert nikkel og velkommen aksenter av messing i husene og leilighetene våre. Dette materialet er et overraskende varmt og subtilt alternativ til de vanligste designalternativene laget av annet stål eller metall.

Dekorer i svart og hvitt

svart -hvite striper med bilder på veggen

Møblene i denne fargekombinasjonen er en virkelig tidløs designtrend som også burde stå på listen over innredningstrender for 2019. Den visuelle kontrasten mellom svart og hvitt skaper en følelse av balanse og dristighet i hjemmet ditt. Svarte og hvite striper er også et klassisk, tidløst utseende som har blitt brukt fra tepper til vindusmarkiser til ikoniske fengselsuniformer. Selv om denne kombinasjonen har eksistert lenge, ser den alltid frisk og moderne ut.

innredningstrender 2019 interiør i svart og hvitt med gull som i barokktiden

Kanskje er det fordi designere stadig gjenoppfinner utseendet og presenterer det på uventede steder. Du er kanskje vant til å se stripete vegger, men hva med et stripet tak, for eksempel??

Millennial Pink – Fargen på generasjon Y

inspirasjon til stuer med uttrykksfulle tusenårige rosa detaljer

Den rosa-rosa fargen er en dristig uttalelse og er lett å innlemme i interiøret hvis du er ute etter en forandring. For en mer subtil tilnærming, prøv å koble den til tekstilhøydepunkter som enkle gardiner, sengetøy i sengetøy eller puter. For eksempel, hvis du maler en gammel trestol eller en Ikea -hylle som denne, kan du legge til et snev av farge i et enkelt rom. Keramiske og små dekorative detaljer i myke rosa toner ser også bra ut med den. Koordiner detaljene med messing og Carrara -marmor for et enda mer sofistikert utseende.

støvete rosa farge for dekor bruk moderne hjemmedesign

Denne trendy nyansen er et flott alternativ som får mye oppmerksomhet i 2019 interiørdesigntrender. Vi har allerede sett denne rosa nyansen finne veien inn i boliginnredning og mote det siste året. Med dette i tankene, gjør deg klar for 2019 for å oppdage denne nyansen på en kreativ og unik måte.

Tonale røde

grå og tonale røde toner kombineres for innredningstrender 2019

I løpet av de siste årene har designere og huseiere blitt tiltrukket av kjøligere farger som blues og greener, og vi er glade for at det er varmere toner til nyttår. Rødt er en flott måte å legge til komplementær kontrast, samtidig som den gir varmen som gjør hjemmet ditt mer innbydende.

Geometriske former og mønstre

geometriske figurer for veggdekorasjon på badet med fargekombinasjoner i trend

I likhet med blomsterdesign og messinginnredning er det ikke en ny trend å lime inn geometriske mønstre. På nyåret forventes det imidlertid at geometriske former blir en dynamisk tilstedeværelse. Farger blir dristigere med overdimensjonerte mønstre. Dette er en trend som vil gjøre en dristig uttalelse i ethvert rom. En elegant og enkel måte å innlemme disse mønstrene i hjemmet ditt er å legge til disse typer innredningselementer.

Himmelsenger

himmelseng med subtile senger i tusenårig rosa metallramme og grå vegg

Selv om denne typen senger ikke var trendy siden slutten av 1980 -tallet, så vi en jevn økning i kundene som ba om oppdaterte versjoner av store himmelsenger. Dette kan skyldes at suiter på hotellrom har vært på moten det siste tiåret. Det kan godt være at folk leter etter den ultimate feel-good-faktoren.

En designtrend med himmelseng, velg tynne rammer og minimalistiske former

Uansett er minimalistiske himmelsenger tilgjengelige i utallige muligheter. Og siden de vanligvis har en slank silhuett og elementer, kan de nå lett passe inn i nesten alle rom. Disse viser seg ikke å være arrogante og unødvendige. Så for å få ordentlig plass på soverommet ditt, kan du få en himmelseng som er rolig og slank for å sikre at den ikke tar for mye plass eller går av moten..

Previous Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon
Next Post
DIY adventskalender – 3 enkle ideer til julekalendere å lage selv