15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hobbyrommet tolket på en moderne måte: Leilighet med eget skate -anlegg

hobbyrom-design-moderne-mann-boksesekk-sofa-tv

Beboeren i denne elegante leiligheten er en ung mann som liker å tilbringe tid med vennene sine. Hans hobbyer inkluderer skateboard, surfing, biljard og boksing. Derfor designet InHouse Design Studio -teamet et moderne hobbyrom for ham, der han kan slå seg av og til. Høydepunktet er skate -anlegget, som ligger rett i leiligheten. Et ekte paradis for skateboardfans!

hobbyrom-design-moderne-led-lys-sitteplasser-sofa-tv

Prosjektet er et design av kreativ leder Aidan Hart og designer Jenine Bruce. Du har valgt et moderne anlegg i industriell stil. Leiligheten ligger i Cape Town, Sør -Afrika. Det romslige hobbyrommet har blitt delt inn i flere områder som tjener forskjellige formål.

hobbyrom-design-moderne-biljard-bord-sofa-tv-belysning

Gulvfliser i hvitt i stort format er valgt som gulvbelegg for hobbyrommet, som harmonerer perfekt med de gråmalte veggene og taket i betong. Den buede trekonstruksjonen og veggedesignet med sorte sekskantfliser skaper en fin kontrast.

hobbyrom-design-moderne-led-striper-sofa-sessekk

Spesiell oppmerksomhet rettes mot belysningen. For å belyse det romslige hobbyrommet optimalt, bruker designerne flere lyskilder som LED -strips, LED -skinnesystemer, taklamper og taklamper over bardisken.

hobbyrom-design-moderne-led-lamper-tak-vegg-fliser-gulv

Individuelle elementer som mønstertepper, myke møbeldeksler av stoff og lær og komfortable bønneposer gir hygge til dette hobbyrommet i industriell stil. En fotovegg med familiebilder og surfebilder gir et personlig preg.

hobbyrom-design-moderne-hvitt-gulv-fliser-eksponert betong-tak-boksesekk

hobbyrom-design-moderne-skater-anlegg-hus-tegninger-vegg

Høydepunktet i leiligheten er utvilsomt skatebanen. Dette imponerende komplekset var ikke en lett oppgave for arkitektene. Etter seks uker har de gjennomført planen sin fullt ut. Selv om byggeprosessen tok lengre tid enn opprinnelig planlagt, er resultatet et funksjonelt skateranlegg som absolutt er drømmen til alle unge og vennene hans.

hobbyrom-design-moderne-bar-skater-installasjon-betong

Veggmaleriene av den unge sørafrikanske artisten Jack Fox, som pryder veggene rundt skaterbanen, legger til ekstra pepp i dette området. Kunstneren tegnet maleriet uten å ha et konsept på forhånd og fullførte det improviserte kunstverket på tolv timer.

hobbyrom-design-moderne-egen-skater-installasjon-betong

hobbyromdesign moderne skateboard fans

hobbyrom-design-moderne-deco-skateboard

* Et prosjekt av InHouse Studio

Previous Post
30 gjør-det-selv bryllupsgaveideer
Next Post
Julehåndverk med barn: 15 håndverksideer for populære motiver