15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dyreprint i interiøret – ideer til dekorasjon, hjemmetilbehør og møbler

dyreprint ideer-tips-møblering-moderne-klassisk

Hvis du er ute etter møbler og dekorasjonsideer som sannsynligvis aldri vil gå av moten, vil du garantert ikke gå galt med dyremotiver og trykk. Fordi de ikke bare er stilige, men kan også brukes i forskjellige møbler for å skape et interessant blikkfang. Så om rustikk, moderne, glamorøs, feminin eller Art Deco spiller ingen rolle. Likevel bør utskriftene ikke overdrives, fordi det forseggjorte mønsteret fort kan bli for mye av det gode. Vi har satt sammen noen ideer for deg i hvilken form du kan bruke Animal Print og også vise deg noen møbleringseksempler. la deg inspirere!

dyrestol lenestol-møblering-interiør-dekorasjon-ideer

Dyreprintet er derfor et typisk mønster av dyrepels. Siden skinnene er tilgjengelige i forskjellige farger, kan alle effekter og stiler opprettes. Et svart -hvitt sebrautskrift ser veldig bra ut i et minimalistisk rom, mens det klassiske og naturlige Leo -mønsteret kan skape en fargetakt. I tillegg er det også varianter i lyse farger, som selvfølgelig skaper helt spesielle høydepunkter. Om du foretrekker det naturlig eller ekstravagant i fargen, er bare en smakssak. Fordi selv i et enkelt, minimalistisk interiør kan fargede dyreprintstoffer, møbeltrekk og tapet se elegant ut.

Tapet med dyretrykk

tapet med dyretrykk-tiger-brun-beige-striper-veggpanel

Spesielt en bar vegg kan krydres med originale tapeter og gi et rom en unik atmosfære. Mindre rom som korridorer, toaletter, sminkerom eller garderober er spesielt egnet for dette. Avhengig av størrelsen og funksjonen på rommet, kan alle eller bare to eller tre vegger dekoreres med tapet.

tapet med dyreprint-dalmatiner-svart-hvitt-bad-metall-møbler-toalett

Det dalmatiske mønsteret er spesielt populært for bakgrunnsbilder med dyremotiver. Som du sikkert kan gjette, er dette en hvit bakgrunn med uregelmessige, svarte flekker. Disse er så populære fordi de ikke er for påtrengende og stilige. Mønsteret er nøytralt i fargen og kan derfor kombineres med andre farger for innredning og dekorasjon. Resultatet er glamorøst, som til og med kan forsterkes ved å legge til noen kobber- eller messingakenter.

dyreprint-tapet-krokodille-slange-vanlig-stil-sidebord-dekorasjoner

Et svart -hvitt sebra -tapet har også samme effekt. Så hvis du liker striper bedre enn prikker, er det et godt alternativ som ikke er mindre populært enn den dalmatiske varianten. Også her får du nøytrale nyanser som kan kombineres med alle farger og materialer. Du bestemmer selv om tre eller metall til møblene i det respektive rommet. Eller hva med et enklere krokodille- eller slangemønster?

Dyremønster for møbeltrekk

dyreprint-møbeltrekk-krakk-moderne-design-sebramønster

Elegante høydepunkter er også møbeltrekk med alle dyremotiver, det være seg en sofa, en lenestol eller en ottoman med et dyreprint. Slike møbler er tidløse. Med stoler kan du ikke bare dekorere spisestuen, men også en peis, for eksempel ved å innramme den med møblene. Du kan utfylle det stilige utseendet med en retro canapé, der moderne møbler med dyreprint også ser veldig attraktive ut. Et klassisk eller enkelt moderne kjøkken får pepp hvis det brukes stoler eller barkrakker med puter med dyreprint.

dyre-trykk-stoler-spisestue-spisestue-rom-flekker-svart-hvit-brun-parkett

Avhengig av hvor ekstravagant utseendet skal være, kan du velge sebra- eller dalmatiansk mønster eller velge et mer forseggjort dyremotiv som gepard eller leopardtrykk i varme beige og brune toner. En unik atmosfære med utmerkede blikkfang er garantert og kan til og med understrekes med en aksentvegg med matchende tapet. Men forsiktighet gjelder også her! Du bør ikke overdrive med polstringen heller, ellers ser du raskt over designet.

Teppe med dyreprint

dyre-trykk-tepper-interiør-design-vintage-møbler-dekorasjoner

Teppet er et viktig levende tilbehør som mangler i nesten alle interiører. Og siden det i dag finnes modeller i et stort utvalg farger og med et stort utvalg mønstre, er det også klart at dyremotiver og mønstre ikke mangler. Hvis du bare dekorerer rommet med et slikt tilbehør, er det heller ingen risiko for å overdrive det. Tvert imot, de skaper en hyggelig aksent og iøynefallende som kan markere alle områder. På denne måten kan ikke bare sittegruppen i stuen, men også spisestuen eller området foran sengen utformes. Og hvorfor ikke holde et øye med matchende badtepper med dyreprint? Disse forbedrer spesielt enkle bad. Hvis du vil vise mot, kan du også designe et helt rom med tepper.

dyr-trykk-okseskinn-idé-beige-moderne-møblering-art-deco-canapé

Hvis du har bestemt deg for et teppe som en dekorativ variant, bør du også vurdere ekte eller kunstig pels. Og her vil vi fremfor alt fremheve okseskinnet som dekorasjon, noe som skaper en unik rustikk aksent i hver livsstil. Kuskinn er tilgjengelig i forskjellige farger, slik at enhver smak blir møtt. Moderne patchwork -design er også tilgjengelig.

Dekorer med puter

dyre-print-sofa-pute-aksenter-deco-rustikk-moderne-tre-vegg

Dyreprintputer er en annen måte å dekorere med dyreprint, hvor du kan være diskret og stilig og ikke risikere å bruke for mange mønstre. I tillegg er dette tilbehøret veldig billig sammenlignet med det andre og kan endres når som helst hvis du fortsatt har dyremønstrene en dag. Mønstrene kommer til sin rett på en enkel sofa, lenestol eller kanapé og forbedrer stuen sammen med møblene. Soverommet og mer presist sengen kan også prydes med noen dekorative puter i løpet av dagen.

dyre-trykk-pute-art-deco-møblering-stil-bord-messing-glass

Du kan også lage kontraster med putene, for eksempel ved å utstyre en brun sofa med svart -hvite motiver eller legge til fargen på møblene. Varianter er mange! Kombiner med møbler og dekorasjoner av tre for en rustikk og moderne teft, eller skap glamour med de av metall.

Ideer med tekstiler

dyre-print-gardiner-beige-tiger-sebra-krakk-grå

Animal print stoff kan i sin tur brukes til gardiner, tepper eller til og med duker. Gardiner er en god og populær måte å oppgradere et rom og sette vakre, men ikke for påtrengende aksenter. Designet med dyremønstre, kan du ikke gå galt med dette hjemmetilbehøret. Duken eller en bordløper kan igjen skiftes når som helst og bare brukes på en hvilken som helst dag. Og hvis du bruker sofaputer, kan du kombinere dem med et matchende koselig teppe, som ikke bare oppfyller en dekorativ oppgave i løpet av dagen, men også gjør tiden på sofaen mer koselig på kjøligere dager og kvelder ved å varme den.

Previous Post
40 oppløftende ordtak og sitater som oppmuntrer og motiverer
Next Post
Lag vakre stjerner med barn til jul og andre anledninger