15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne trapper inspirert av barnesklie – 11 flotte design

Moderne trapper -barn-lysbilde-design-trehus-hage

Moderne design streber etter å kunne tilby brukeren litt mer. Noe som er nyttig og ser attraktivt ut, er vanligvis ikke nok til at et prosjekt skiller seg ut fra mengden. Viten i designet er et stikkpunkt, som trekker oppmerksomhet og er avgjørende. Dette kan sees i de neste 11 designene. Moderne trapper tolkes som morsomme fasiliteter for store og små og et skikkelig høydepunkt.

Moderne trapper inspirert av det tradisjonelle barnas lysbilde

Moderne trapper -barn-lysbilde-design-metall-trehus

Det som er vanlig mellom trapper og lysbilder er at de lar deg overvinne høyden. Imidlertid er en av disse mer beregnet for barn, som også er lei av de kjedelige fasilitetene som er tilgjengelig i hver park. Et trehus med moderne design tilbyr 18,5 kvadratmeter plass for interaktive utendørs spill. Sharon Davis Designs prosjekt skaper en kobling mellom tradisjon og modernitet, men beregnet for barn.

Moderne trapper – trekonstruksjon for ett -roms leilighet eller lekerom

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-tre-lekerom-konstruksjon

Funksjonelle moderne trapper optimaliserer plassen, og hvis romhøyden tillater det, kan boarealet nesten dobles. Disse stort sett komplekse konstruksjonene kan hovedsakelig lages av tre, ettersom materialet er tilgjengelig og lett å jobbe med. På den annen side ser tre hjemlig og moderne ut.

Funksjonelle moderne trapper optimaliserer plassen

Moderne trapper -barn-lysbilde-design-tre-barnerom-lekerom

Yestudio realiserte det neste prosjektet i 2015 på loftet i en bygård i Taiwan. ‘My Secret Garden’ er faktisk et fellesrom beregnet for alle barna i huset, hvor de kan tilbringe sosiale timer å leke sammen. Rommet ble gjort tilgjengelig av en familie og ba om en konvertering som er designet for flere barn og oppmuntrer til forskjellige aktiviteter.

Moderne trapper med flere funksjoner – barneslide og bibliotekvegg

Moderne trapper -barn-lysbilde-design-trapper-bibliotek-vegg

Hvis det bor barn i huset, blir interiøret også formet av dem. For en familie på fire er fokuset på muligheten til å utvikle seg kreativt, helst i de tidligere årene gjennom å spille. Konseptet for hele huset er utviklet veldig lekent med denne grunnideen. Geometriske former preger arkitekturen og i interiøret oppnås følelsen av å leve gjennom tre.

Moderne tretrapper tilbyr lagringsplass

Moderne trapper -barn-lysbilde-design-tre-bibliotek-glass-vegg

‘Panorama House’ ligger i forstedene til Los Angelis, USA og ble designet av Moon Hoon Architects. Stuer løper inn i hverandre og hele boarealet utvikler seg ganske langt. Høydepunktet i interiøret er en enorm tretrapp som ikke bare leder til øverste etasje, men også fungerer som en slags romdeler og er også husbiblioteket.

Moderne trapper med barnesklie – interessant og nyttig system i huset

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-tre-stue-tre-gulv

Det er ingen tvil om at det er mye mer morsomt å skli fra soverommet i øverste etasje til stua i løpet av sekunder, rett foran kjøkkenet, i stedet for å gå ned trappene. Og det gjelder ikke bare barn. Men når barn bor i husholdningen, er det sikkert mye moro. Hvorfor ble trappen i dette moderne huset i Taiwan designet som en tradisjonell tretrapp og et lysbilde på den ene siden.

Moderne trapper – skyv fra første etasje inn i stuen

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-tre-stue-parkett-gulv

‘House W’ designet Phase6 i en moderne, hjemmekoselig stil, holdt enkelt, men med et individuelt preg. Møblene er designet helt i hvitt og tre, med god ledig plass, som selvfølgelig kan brukes av små barn til å leke.

Moderne trapper – et konstruktivt element i huset

moderne trapper-barn-lysbilde-design-minimalistisk-hvitt hus

Når moderne trapper former husets arkitektur og disse er beregnet til å skyve, er resultatet et ‘House of Slide’. Huset er preget av eksepsjonelt avrundede hjørner og ekstremt minimalistisk arkitektur. Designet helt i hvitt inne og ute, kanskje det eneste som flytter huset er de to søsknene – barna til eierne.

Moderne trapper designet på en veldig minimalistisk måte – som et barnesklie

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-hvitt-minimalistisk-barnerom

LEVEL Architects fra Japan designet det unike eneboligen i 2009 i typisk minimalistisk stil. Det er designet helt i hvitt, i interiøret er bare det lyse tregulvet merkbart. Du kan gå opp de tre etasjene med moderne trapper og deretter gli ned som barna.

Moderne trapper som klatrer opp på sekunder – ved å glide ned

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-media-selskap-kontorbygg

Hvis et stort medieselskap vil tilby ekte underholdning for sine besøkende og selvfølgelig ansatte ved hovedkvarteret, blir det spurt om noe ekstraordinært, som har en positiv innflytelse og i det minste gir et smil om munnen. Corus Entertainment Center -bygningen i Toronto, Canada ble designet av Quadrangle Architects i 2010 og utvikler seg over flere områder.

Bytt ut moderne trapper med et lysbilde

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-media-selskap-bygningen

Gulvhøyden kan overvinnes av de moderne trappene, eller du kan skyve ned. I stedet for konvensjonelle korridorer forbinder tunneler inspirert av tunnelslia forskjellige områder i kontorbygningen. En uregelmessig spiral går gjennom hele bygningen, som også fungerer som et designforbindelseselement, men også som en orientering.

Leken konsept for arbeidsplass – Google Office

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-google-office

Hvis du tenker på ekstraordinære konsepter for utformingen av arbeidsplassen, skiller Google -kontorene seg ut. Karakteristisk for dette er de forskjellige områdene som tilbyr avslapning og variasjon i arbeidstiden. Hvert Google House har et annet konsept, vanligvis formet av byen og den nasjonale kulturen. Desember 2012 åpnet det 8 000 kvm store kontorbygningen i Tel Aviv, Israel.

Moderne trapper eller når arbeidsplassen blir et lekeområde

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-google-plass-ferie

Designet ble unnfanget av det sveitsiske designstudioet Camenzind Evolution. Det er tematisk inspirert av strendene og kulturen i Israel. Fokuset er på den avslappede atmosfæren som skal trekke ansatte fra jobben i pausen.

Moderne trapper inspirert av det tradisjonelle barnas lysbilde 

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-tre-kontor-glass-rekkverk

Det neste prosjektet er imidlertid å ombygge en eksisterende restaurant i Venezia, California. Det totale bruksarealet er over 1000 kvadratmeter og er delt inn i to etasjer, som forbinder moderne trapper. På den ene siden er det moderne tretrapper med glassrekkverk og på den andre siden – tresklie.

Moderne tretrapper med glassrekkverk

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-moderne-tre-glass-rekkverk

Konseptet med Chioco Design skal inspirere de unge, aktive ansatte i selskapet og sikre at de trives i arbeidet i et moderne, friskt miljø.

Tunnelsklie erstatter moderne trapper i en toppleilighet  

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-metall-moderne-leilighet

Turett Collaborativeas Architects har god erfaring med å koble små mellomrom på en funksjonell og samtidig tiltalende måte. En penthouse -leilighet i East Village, New York, har blitt pusset opp. Rom designet i en moderne, enkel stil, der den hvite fargen dominerer, fremheves av et sjarmerende system – innendørs rørrør er delvis åpent. Lysbildet er laget av polert rustfritt stål og kan brukes av voksne i stedet for trappene for å gå ned fra øverste etasje i leiligheten på sekunder.

Moderne trapper iscenesatt som et barnesklie

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-metall-aluminium-moderne

Moderne trapper former husets arkitektur

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-hvitt-glass-vegg-hus

Moderne trapper former arkitekturen og er attraktivt iscenesatt som et uatskillelig levende element. MaHouse i Paris fungerer som et utmerket eksempel på attraktiv design som fremhever høyden til øverste etasje. Trappens skråning kan også ses utenfra gjennom glassveggen. Selve bygningen er preget av geometrisk forskyvede elementer laget av glasspaneler og betongkonstruksjon.

Moderne trapper i minimalistisk stil 

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-hvitt-glass-vegg

Huset inne og ute er preget av rette former og geometriske proporsjoner, hovedsakelig i hvitt. Vindusposisjonen muliggjør direkte strøm av lys inn i alle rom og oppholdsnivåer. Det er terrasser tilgjengelig som ligner mer på grønne tak og gir bygningen en ny dimensjon.

Moderne trapper i tre

moderne-trapper-barn-lysbilde-design-moderne-tradisjonell-brun

En av de flere private villaene – K20, på den berømte kunstige øygruppen Palm Jumeirah i Dubai ble designet i 2012 av VSHD DESIGN JLT i den typiske moderne luksusstilen. Aksenter settes av samtidige kunstverk, så vel som kontrasten til stilig innredning i lyse pastellnyanser, veldig mørke eikegulv.

Previous Post
Nellik av blomster – hvilke følelser de forskjellige fargene uttrykker
Next Post
Tredemølleopplæring – 12 nyttige tips for effektive kondisjonstreninger