15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ny trapp i en italiensk villa fra 1970 -tallet

ny trapp redesign villa metall hvit

For dette imponerende prosjektet jobbet arkitektene Fransesca Perani sammen med arkitektfirmaet Bloomscape. Du har renovert en vakker italiensk villa fra 1970 -tallet på en moderne måte. Tiltalende aksenter og kontraster var et must. Imidlertid bør disse gjøres på en estetisk måte og uten frills. Som fokuspunktet for redesign av bostedet har designerne og arkitektene installert en ny trapp.

Nye trapper som en del av redesignet av en italiensk villa fra 1970 -tallet

ny trapp redesign villa italia kontrast

Den nye trappen som en del av redesignen av denne vakre villaen leder fra kjøkkenet til de private rommene på det øvre boarealet. Den er forskjøvet og består av hvitlakkert metall. Dette får det til å se spesielt lett ut og mer som en justerbar taktrapp. Den nye trappen er stabilisert på den ene siden av metalllameller. Trinnene er lagt med antrasittgrått teppe for trygg gange opp og ned. Det gir et mykt utseende og skaper også en sterk kontrast til de hvite veggene.

Ny trapp i den moderne renoverte italienske villaen

ny trapp moderne redesign design svart hvit gul

Området under trappene og andre elementer i huset, for eksempel dørkarmer, er farget knallgult og får øyeblikket øyet til betrakteren. Det funksjonelle kjøkkenet er også rik på kontrast, med en utvidet kjøkkenkasse og innebygd oppbevaringsbenk av mørkt tre.

ny trapp design hvit moderne villa italia

Den vakre villaen har en spesiell og veldig intrikat planløsning. Områdene er relativt smale og ikke utformet som standard. Det er nettopp dette lekne notatet som designerne la vekt på på en elegant og moderne måte under redesignet. Samtidig avslører de gule dørkarmene med et glassinnlegg av relieffglass nostalgi fra 1970 -tallet. De lyse hvite veggene i kombinasjon med antrasittgrå tepper fremkaller sterke kontraster og sikrer et moderne helhetsbilde.

ny trapp design metall trapper hvit

På grunn av det iøynefallende fargevalget er den nye trappen et spesielt høydepunkt i redesignen av det elegante bostedet. Det enkle formspråket og den lyse fargekombinasjonen gjorde det til et skikkelig blikkfang.

ny trapp metall lys hvit kontrast

nye trapper metall trapper gul hvit design

ny trapp redesign redesign villa arkitektur

* et prosjekt av Bloomscape og Francesca Perani

Previous Post
Bandana frisyrer – 28 ideer for å uttrykke femininitet
Next Post
Skumrulling: hva er det egentlig, og hjelper fascia -rulletreningen mot cellulitter?