15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innred leiligheten din på en moderne måte – skandinavisk livsstil i nøytrale farger

Moderne flat møblert hjørnesofa antrasitt stue salongbord rundt metallteppe orientalsk

Vi presenterer deg et stilig interiør i skandinavisk livsstil. Tydelige former, antrasittgrå, elfenben og rosa som en verden av farger og materialer av høy kvalitet preger hans puristiske interiørdesign. Samtidig har leiligheten også funksjonelle møbler: interiørdesignerne har dyktig brukt alle nisjer og hjørner for å gi maksimal komfort på det tilgjengelige boarealet. Resultatet er imponerende – hvis du også vil innrede leiligheten din på en moderne måte, så la deg inspirere av IDstudio -prosjektet.

Innred leiligheten din på en moderne måte – Velg møblene i stuen i henhold til romforholdene

kjøkken moderne innredning bakvegg geometrisk mønster

Denne lyse leiligheten ligger i hovedstaden i Slovenia – Ljubljana. Det er det nye hjemmet til et ungt par som stort sett tilbringer tiden sin i utlandet og stadig er opptatt med nye prosjekter. Eierne ønsket et koselig og behagelig tilfluktssted i hjemmet sitt, hvor de kan hvile etter de mange turene.

stue moderne innredning rosa retro lenestol

Arkitekter på IDstudio ble inspirert av parets livsstil og prøvde å holde leiligheten enkel, men veldig elegant. Treromsleiligheten var en utfordring – den relativt lille stuen bør romme et komfortabelt kjøkkenområde, spiseplass for minst 7 personer og et koselig lesehjørne.

stue moderne innredning spiseplass peis lsofa grårosa

For dette formålet ble rommet delt inn i tre forskjellige soner. Eikeparketten skaper en sømløs overgang mellom de forskjellige områdene – kjøkken, spisestue og stue med sofa og lenestol. Fargene utfyller hverandre – det lyse, kremete kjøkkenet ser innbydende ut.

spisestue moderne møbler benk polstret spisebord tre

Alle nødvendige enheter er skjult bak de håndtakfrie skapdørene, overskapene gir tilstrekkelig oppbevaringsplass for oppvask og lignende. Rett ved siden av ligger spisestuen med en komfortabel polstret benk og tre stoler, også med møbeltrekk. Det uttrekkbare spisebordet i tre skårer med sitt attraktive korn.

spisestue moderne møblering stoler møbeltrekk skandinavisk

Den tilstøtende stuen er innredet med alt du trenger – en uttrekkbar hjørnesofa, lenestoler i en myk rosa nyanse med en gulvlampe og to runde salongbord fullfører stue -programmet. Takket være den smarte romfordelingen er det til og med nok plass igjen til en peis.

Innred leiligheten din på en moderne måte – det er bedre å møblere soverommene

soverom moderne innredning eik parkett seng hodegjerde polstret tapet geometrisk

I motsetning til stuen ble de to soverommene – et stort for foreldrene og et mindre for et barn – møblert ganske sparsomt. I begge rommene er det fortsatt nok plass til et skapsystem. I små rom er det viktigste å holde dem ryddige, noe som får dem til å se mer romslige ut.

moderne leilighet møblering garderobe walk-in moderne

Fargeskjemaet er enkelt og lett. Lavendelgardiner og sengeteppe gir fargesprut i det første soverommet, mens barnerommet er fullstendig innredet i hvitt. De fargerike lekene gir variasjon der. De to små badene er designet på en moderne måte, store speil får rommene til å se større ut.

Det er den perfekte oasen av ro, hvor du kan slappe av etter en lang dag på jobben eller avslutte kvelden med venner mens du lager mat.

peis gulvlampe lenestol retro stue moderne innredning

Moderne innredning av barnerom økonomisk skandinavisk stil

korridor moderne innredning hvit gips veggbilder svart og hvitt

gang moderne design garderobe lagringsplass

moderne møbler gang benk vindu design

Prosjekt av IDStudio

Previous Post
Moderne renovert bassenghus tilbyr fleksibilitet i bruk
Next Post
Lage og plante myrbed – tips og egnede plantearter