15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sett opp et hjemmekontor når plassen er begrenset

hjemmekontor innredning lite plass stue tv vegg arbeidsplass

I dag har arbeidslivet blitt mye mer fleksibelt, og det er i dag bransjer som tilbyr muligheten til å jobbe hjemmefra. Selv om det ikke akkurat er tilfelle, må du gjøre noe hjemme nå og da enn arbeidstiden din. Alle som har et helt rom i hjemmet for arbeid eller kreative aktiviteter, kan betrakte seg selv som heldige. Imidlertid kan et fint hjemmekontor settes opp selv om det er lite plass. Arbeidsplassen, selv om den er i din egen leilighet, bør tilby en optimal arbeidsmiljø. Når du setter opp et kontor hjemme, handler det ikke bare om møbler og boligtilbehør. Det skal være praktisk og vakkert på samme tid, slik at det også er moro å jobbe. Men hvis rommet er lite eller hvis et område må flyttes i et annet rom, er oppgaven ikke lett.

Å sette opp et hjemmekontor: Et utmerket eksempel fra Taiwan

hjemmekontorinnredning lite plass stue moderne hvitt tregrått

Det taiwanske arkitektfirmaet NORDICO har behandlet temaet “hjemmekontor”. I Taiwan, spesielt Taipei, så vel som i mange andre store byer, har det nå blitt nesten umulig å kjøpe en liten leilighet, og leieprisene stiger også raskere. Du bør være ekstremt fleksibel og ha alt under ett tak. De taiwanske arkitekter designer funksjonelle fasiliteter i en moderne, moderne stil som er sterkt påvirket av skandinavisk design. Rommene er veldig praktisk delt, og takket være den nøytrale fargepaletten ser de romslige ut og slett ikke trange. Hvitt og tre dominerer. Sjarmerende detaljer som mønstrede keramiske fliser og vakkert hjemmetilbehør i gråtoner gir lekne aksenter.

Å sette opp et hjemmekontor: smart, praktisk, vakkert

hjemmekontor innredning lite plass gulvfliser grå mønster motiver moderne

Et perfekt hjemmekontor kan settes opp selv med liten plass, og det trenger ikke å være overdådig og overdådig dekorert for å tilby en kreativ arbeidsatmosfære. Et lite område med tilstrekkelig dagslys er vanligvis tilstrekkelig og er mulig i hver leilighet og med hver planløsning. Et arbeidsbord i stua, som er atskilt med en liten skillevegg, gir faktisk optimal plass til et hjemmekontor. Skilleveggen går ikke opp til taket, men er ca 1,50 m høy. På denne måten forhindres ikke den naturlige forekomsten av lys fra vinduet, og det er en vennlig atmosfære i begge områdene.

hjemmekontorinnredning lite plass arbeidsplass kontorbord lyst vindu

Møblene er preget av en enkel, nordisk design. Til tross for det lille boarealet, lar de ikke rommene virke overbelastede eller trange. Elementer av naturlig tre som gulvbelegg, tak, skapfronter osv. Gir et koselig preg. Oppmerksomheten på detaljer kan sees i utformingen av hvert område. Mønstrede fliser, farget trekk, små antikke gjenstander, designerlys, dekorative elementer laget av messing eller jern gir leiligheten individuell sjarm og unik karakter.

hjemmekontorinnredning lite plass fliser gulvgrå keramikk

hjemmekontorinnredning lite plass del liten leilighet glassveggpartisjon

hjemmekontor innredning lite plass skillevegg glass kjøkken hvit skandinavisk

hjemmekontor innredning lite plass skillevegg glass moderne minimalistisk

hjemmekontorinnredning lite plassbord moderne skandinavisk minimalistisk gråhvit

hjemmekontor innredning lite plass detaljer moderne design minimalistisk hvit grå

Innredning av et hjemmekontor lite plass soverom som deler rom

hjemmekontor møbler lite plass soverom skrivebord skap

hjemmekontorinnredning lite plass baderomsfliser hvit grå

* Prosjekt “Flos House” av Nordico 

Previous Post
Strandvilla på øya Bali i Indonesia
Next Post
Å bygge en høy seng – ideer for plassbesparende hagedesign