15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innendørs foss – Ta med naturen innendørs

Innendørs fossedører kontor konferanserom

Et gammelt jødisk ordtak sier at vi må nyte naturen maksimalt utenfor – lyden av stillhet, det rislende vannet er som ren musikk for det menneskelige øret. I dag prøver mange designere også å bringe naturen inn i interiøret ved å lage en Innendørs foss integrere. Ditt endelige mål er å skape et sted fullt av friskhet, ro og komfort der luften er frisk og ren. Dagens artikkel handler om slike steder for avslapning og steder for forretningsmøter og samtaler, spesielt under atriumglasskuppelen i vinterhagen. Hvordan høres det ut for deg? Litt romantisk, ikke sant? Les videre, det blir enda mer interessant!

Innendørs foss og en glassvegg

carrara foss innendørs område bambusplanter andres remi arkitekter

Du kommer garantert til å like å sitte i skogen og se vannet brøle, skynde og strømme ned i fjellelva. Friskheten som strømmer ut er å gjenoppleve, det er ren natur. Og der det er en foss, kommer naturen til sin rett med full kraft: du kan se vannkraften i sin skjønnhet og til og med føle den i umiddelbar nærhet. Fossene er så fantastiske i naturen! For å bringe naturen inn i interiøret, kan vi også integrere fossefall i vårt interiør.

Innendørs foss og zen -atmosfære

Innendørs foss gangen gulvplanker statuer asia stil

Fosser kan oppnå samme effekt som i naturen i interiørdesign. Dette er vannsystemer med en dekorativ funksjon, der vannet renner nedover en vegg. De ser ut som et vanngardin og er veldig effektive! For å forsterke det flotte utseendet, er veggen laget av solide steiner eller dekorert med mosaikk. Vannets hastighet er liten og effekten er virkelig fantastisk.

Veggfontene laget av kobber

Foss innendørs område kobber veggmontering belysning dekorasjon steiner

Med disse vannsystemene bruker man fonteneteknologien og oppnår en rolig og fredelig atmosfære. Fossene og vanngardinene i Intereuer er egnet for en romslig atmosfære, så vi kan bare se dem i offentlige bygninger: på luksushoteller, spasentre, forretningslokaler, kontorer, atrium, vinterhager og mesaniner. Men uansett hvor de er, er deres funksjon virkelig søt. De renser luften i rommet og virker forfriskende på menneskene der. På varme sommerdager fungerer vannet som et naturlig “klimaanlegg” og gir mye friskhet til atmosfæren, og forvandler det til et sted for hvile og avslapning. I tillegg er vanngardinene utvilsomt en flott dekorasjon i interiøret. For mer effekt trenger du veldig store rom, hvor høyden når 5, 10, 15, 20 eller flere meter. Avhengig av høyden må du selvfølgelig beregne ønsket bredde på systemet og avstanden til kanten.

    Foss midt i et moderne husFoss innendørs glassvegg basseng bambus planter potter

For øyeblikket er det allerede mange tekniske muligheter, og andre effekter kan oppnås, for eksempel å distribuere små vanndråper, bevegelige bølger, integrere belysning i vannsystemet, etc. Vanngardinets form kan også være forskjellig, avhengig av forholdene av plasseringen Forslag fra arkitekten som investor – formen kan være sirkulær, elliptisk, rett, spiralformet eller regnbue. Hvis det også spilles myk musikk, utløses en sterkere effekt 100%. Interessant, ikke?

Steinvegg og tretak

Foss innendørs dekorasjon vegg tre trapper gang

det rislende vannet på veggen

Foss innendørs fontene vegg stål

frittstående variant

Foss innendørs fontene frittstående småstein

Previous Post
Strandvilla på øya Bali i Indonesia
Next Post
Å bygge en høy seng – ideer for plassbesparende hagedesign