15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Deco i naturlig optikk – bark, mose og andre designideer

deco-naturlig-optikk-moderne-bad-aksent vegg-bark-vask-skap-hvit

Naturelskere vil glede seg over disse dekorasjonsideene som forskjellige tyske selskaper som Freund, Organoid, StyleGreen og Rosmarie Schulz presenterte på IMM 2016. Med deres hjelp kan du skape en naturlig atmosfære fra planter, men samtidig trenger de ikke pleie. Hvordan det fungerer? Dette er planter og andre ting fra naturen som har blitt produsert kunstig, men som ser ekstremt autentiske ut. Men ekte mose var også å finne på utstillingen. Noen av disse imponerende ideene for Dekorasjon i naturlig optikk vi vil introdusere deg for følgende.

Deco i naturlig optikk – mose

deco-naturlig-utseende-striper-deco-veggmaleri-mose-bad-vask-stein

Naturmaterialer er spesielt velkomne i moderne møbler, der ting vanligvis er litt mer sterile. Vertikale hager har for lengst etablert seg og er en fantastisk variant for deco i et naturlig utseende.

Deco i naturlig optikk – forskjellige mosdesigner

deco-naturlig-optikk-mose-arter-modell-utstilling-imm

Og selv om det er mange planter som ikke trenger mye vedlikehold, har ikke alle tid til å passe på de vertikale hageplantene. For slike tilfeller var det fantastiske alternativer på IMM, nemlig de kunstige modellene som allerede er nevnt. Hvis du velger mose som en dekorasjon i et naturlig utseende, har du også valget mellom forskjellige design, som vist ovenfor.

Pynt med bark

deco i naturen optikk modeller-bark-venn-design-naturlig-utseende

Bark utstråler en unik ro og varme. Det spiller ingen rolle hvilken type bark det er. Men som du vet, har hvert tre en annen overflate, så du kan velge det du vil. På messen var det igjen et annet utvalg for denne typen dekorasjoner i naturlig optikk.

Planter på veggen

deco i naturlig utseende Freund-imm-vertikal-hageplanter-kunstig-design

Vegger kan dekoreres fantastisk med planter. Dette gjelder ikke bare interiøret. Terrassen, verandaen eller balkongen din ser også mye koseligere ut med en vertikal hage. For å oppnå en perfekt blanding av planter, tilbød utstillingen et stort utvalg av dekorasjoner i naturlig optikk.

Veggpaneler i barkoptikk

deko-natur-optikk-veggbekledning-inspirasjon-bark-venn

Takket være veggpanelene kan overflater av alle størrelser dekkes. Veggen ser ut til å være virkelig laget av bark. Sett en naturlig aksent ved å dekorere et mindre område eller bruk dekorasjonen med naturlig utseende i hele rommet for en rustikk stil.

Designmotiver

deco-natur-optikk-mose-vegg-design-verdenskart-stolpe-salongbord-idé

Ta en titt på de mange måtene dekorasjonen i naturlig optikk kan brukes på. Du kan designe ethvert motiv, dekorere et glassbord eller dekke mindre skillevegger med mose. På denne måten gir du stor verdi til hvert rom.

Dekorasjon i naturlig optikk fra Freund

deco-naturlig-optikk-flislagt-speil-bad-idé-bark-kran-moderne

Freund -selskapet tilbyr for eksempel interesserte et bredt spekter av naturlige designmaterialer og deco i naturlig optikk. Modellene som etterligner trebark eller brett er spesielt imponerende. En rekke ting kan dekoreres og designes med dem, inkludert kjøkkenets bakvegg eller aksentvegger.

Bjørk ser bark

dekorasjon i naturlig optikk bark-bjørk-hvit-veggbekledning-idé-venn

Imitert bjørk er spesielt pen. Håndverkere har alltid likt å bruke denne tresorten. Årsaken til dette er deres interessante og unike struktur. Mønsteret til imitasjonen av Freund gjør det til den perfekte dekorasjonen i et naturlig utseende.

Design fasaden

Deco i naturlig optikk fasade-hus-bark-idé-rustikk-vinter-snø

Barkplatene som dekorasjon i et naturlig utseende fra Freund er svært motstandsdyktige. Av denne grunn kan de også enkelt brukes til utforming av fasaden eller andre utearealer. Dette gir husene et romantisk, rustikt utseende.

Moss design av Freund

deco-naturlig-optikk-grønt-plante-mose-bad-badekar

Freund tilbyr ikke bare design laget av bark, men også attraktive mosdekorasjoner. Skreddersydde paneler, levende vegger eller et slikt design med mose bak en glassrute er mulig. På denne måten hjelper selskapet deg med sin dekorasjon i naturlig optikk for å få det perfekte romdesignet etter dine ideer.

Design i taket

deco-naturlig-utseende-tak-design-mose-fliser-apotek-laminat

Har du allerede tenkt på utformingen av taket? Selv her kan dekorasjonen i naturlig optikk hjelpe deg. Over er et apotek som har hvite veggpaneler valgt for takdesign. Her og der pryder mosplater taket, og skaper et naturlig utseende som ser fantastisk ut i kombinasjon med laminatet.

Deco i naturlig optikk – organoid som veggbekledning

deco-natur-optikk-organoid-idé-halm-utseende-vegg-design

Den såkalte Organoid-teknologien kommer fra Martin Jehert og Christoph Egger og kom på markedet i 2012. Hvis du ikke har hørt om denne typen dekorasjon med et naturlig utseende, er det på høy tid at du gjør det. De to designerne lager forskjellige typer sitteplasser, men også lydisolering og veggbekledning laget av halm, som også lukter som en drøm om honning.

Naturlig gress

deco-natural-optics-wall-deco-organoid-design-selvfølgelig

Gresset som designerne bruker til dekorasjonen med naturlig utseende kommer fra Alpene. Et annet viktig materiale for produksjon er karbon. Dette oppveies imidlertid av finansiering av et prosjekt i Sør -Amerika dedikert til skogplanting.

Villa laget av naturlige materialer

deco-nature-optics-wallpaper-lotus-blossom-green-taiwan-villa

Her kan du se en attraktiv villa i Taiwan, for design og innredning som bare ble brukt organiske materialer. Det attraktive tapetet i mørkegrønn farge, som lotusblomstrene er avbildet på, tilhører også dekorasjonen i naturlig optikk.

Deco i naturlig optikk fra StyleGreen

deco-natural-optics-stylegreen-plants-garden-vertical-greening

StyleGreen spesialiserer seg på å dekorere vegger. Ikke bare detaljerte design av hele vegger tilbys, men også mindre veggbilder som deco i et naturlig utseende, som også består av planter.

Mos og andre planter som pynt

deco-naturlig-optikk-graeser-interiør-design-kunstige-planter

Her kan du se et utvalg av planter som tilbys av StyleGreen. Ganske kombinasjoner kan lages av dem. Du trenger ikke å ofre tid for vedlikehold for dekorasjonen med naturlig utseende.

Naturdekorasjon av Rosemarie Schulz

deco-naturlig-optikk-rosmarie-schulz-mose-anheng-lys-grønn

Trodde du at bare vegger og tak kan utformes med dekorasjonen i et naturlig utseende? Da tenkte du feil. Rosemarie Schulz har utviklet interessante lamper som ikke bare gir nok lys, men også bringer naturen inn i huset, for eksempel med denne lampen laget av mose.

Kronblad av roser

deco-naturlig-optikk-lamper-roser-rød-blomstre-blader

Legg til evig romantikk i ethvert rom ved å velge denne lampen. Det var dekket med røde, tørkede kronblad av roser. Denne dekorasjonen av naturlig utseende av Rosemarie Schulz er et design som definitivt vil appellere til alle.

Fargerik mos

dekorasjon i naturlig optikk mos-kunstig-fargerik-lilla-grå-oransje

Hvis grønn mose er for kjedelig for deg, er det fortsatt denne varianten: Fargerik mose. På denne måten får du ikke bare en dekorasjon med et naturlig utseende, men setter også interessante fargetoner i rommet. Denne ideen er perfekt for det moderne interiøret, men ikke bare der!

Design av venn

Organoid

StyleGreen

Rosmarie Schulz

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!