15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Smart hjem-konsept for et trygt, energieffektivt og komfortabelt hjem

smart hjem konsept automatisk hjemmeapparat kontroll multimedia

Ikke mer hektisk om morgenen! Med et intelligent smarthus -konsept kan hele huset styres sentralt. Takket være multimedia og husholdningsapparater i nettverk, belysning og oppvarming, kan vanlige prosesser utføres automatisk, en spesiell app muliggjør fjernkontroll via mobiltelefon eller datamaskin, og for gjentagende rutiner kan systemet også settes med talekommando eller håndsignaler . Til slutt blir det mye mer behagelig og behagelig å bo fordi tidkrevende oppgaver kjøres automatisk og teknologien i dine fire vegger fungerer uavhengig. Systemet har også en annen avgjørende fordel: Hvis det fungerer som det skal, kan det spare energi.

Planlegging av et smart hjem -system: Hva må du vurdere??

smarte hjem konsept kontroll plan detaljer

Fremfor alt må et smart hjem -konsept planlegges godt. Flere aspekter bør vurderes nøye. Ekspertene anbefaler at du først tenker på hvilke krav den skal oppfylle og hvilke spesifikke oppgaver apparater, belysning og oppvarming i husholdningen må påta seg. Dette første trinnet er veldig viktig, fordi det er nettopp på grunnlag av en slik sjekkliste at den riktige løsningen kan bli funnet senere i henhold til dine egne behov. Din egen livssituasjon spiller også en avgjørende rolle.

smart hjem systemkontroll oppvarming spare energi

Når det gjelder nye bygninger, for eksempel, råder smarthus -konsulentene deg til å sette deg ned med arkitekten og byggefirmaet og planlegge et ekstra kontrollnettverk. KNX-standarden gir bygningseieren muligheten til å integrere et nettverk med det såkalte bussystemet. Ledningene forsvinner i veggene, brytere er koblet til enhetene og beboerne har en viss fleksibilitet senere, slik at de kan ettermontere systemet over tid.

Situasjonen er en annen når et smart hjem -system må integreres i en gammel bygning eller en utleieleilighet. Radiobaserte nettverksalternativer kommer spesielt til spørsmål her. De toveis trådløse standardene WLAN eller Bluetooth muliggjør ikke bare sending, men også mottak av informasjon og på denne måten kobler enhetene trådløst til hverandre.

Hvilke oppgaver kan et smart hjem -system påta seg??

kontroll smart hjem konsept multimedia belysning

Et smart hjem -system tilbyr løsninger for alle aspekter av husholdningsprosesser. Vi har oppsummert noen applikasjonseksempler for deg på Smart Home Portal du kan finne flere applikasjonseksempler samt mange testrapporter.

1. Oppvarmingen styres automatisk av intelligente radiatorer og veggtermostater. Når beboerne ikke er hjemme, slår radiatorene enten helt av eller varmes opp for å spare energi. Noen nye modeller kan lære og tilpasse seg oppvarmingsatferden til beboerne, de andre kan forhåndsprogrammeres på forespørsel.

smart hjem konsept belysning fjernkontroll

2. Belysning: Et smart belysningssystem sparer strøm og sørger for høy komfort. Den riktige lysmiljøet kan enkelt forhåndsprogrammeres i henhold til dine egne ideer. Det smarte hjemmesystemet kan også intuitivt regulere lysforholdene i rommene.

3. Smarthus multimedia har mange bruksområder i hjemmet. Hvis du for eksempel kommer inn på kjøkkenet, blir favorittspillelisten din automatisk kalt opp, på badet kan du også få tilgang til musikksamlingen via talestyring, og i stua kan flere scenarier forhåndsprogrammeres slik at for eksempel når TV -en er slått på i kinomodus, senkes skodder automatisk og lyset dempes og musikken slås av.

4. Hvitevarer: De lager deg kaffe før du våkner om morgenen, støvsuger, vasker, vasker og klipper plenen mens du er på kontoret. De smarte kjøleskapene er også utstyrt med et kamera, slik at du raskt kan sjekke om du må handle eller ikke, selv når du er ute og reiser.

5. Sikkerhet: Smarte hjemmesystemer har også mye å tilby når det gjelder sikkerhet. Fra bevegelsesdetektorer som rapporterer forsøk på innbrudd, til elektroniske dørlåser som forteller deg om barna allerede er hjemme, til røyk- og vanndetektorer som rapporterer problemer: de mange komponentene tilbyr løsninger som er skreddersydd for dine egne behov.

smart hjem -konsept TV -lydsystemkontroll

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!