15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Koselig leilighet i øverste etasje i en fjellhytte – rustikk sjarm laget av tre i fjellet

koselig toppetasje leilighet fjellhytte rustikk sjarm tre fjellstil trebekledning skråtak

Casa Maloja er en koselig loftsleilighet designet av designeren Enrico Bellotti i en trehytte. Den vakre hytta ligger i skianlegget Bormio, som ligger nær den sveitsisk-italienske grensen. Lysstyrken i lyset som kommer fra takvinduene demper strukturen på trebekledningen. Arkitekten Enrico Bellotti har behandlet renoveringen av et mansardtak, noe som resulterte i en subtil, men moderne og koselig loftsleilighet.

Koselig loftsleilighet av naturlig tre

koselig loft leilighet jaktstue gevir lysekrone kjøkken øy vask benkeplate sofa puter fargetoner nyanser rosa

Interiøret er helt kledd i tre, mens atmosfæren byr på en utmerket kombinasjon av varme pastellfarger og komfort. Loftsleiligheten har også en moderne peis og et minimalistisk kjøkken med nok plass til kulinariske kreasjoner. Peisen er i nærheten av en sofa som gjør hjemmemiljøet koselig og varmt. Hele loftet har trepanel som innbyggerne kan glede seg over i alle bruksområder. Dette strekker seg fra gulv til tak, inkludert hjemmetilbehøret.

koselig toppetasje leilighet jaktstue gevir lysekrone kjøkken øy vask innebygd kjøkken

Inngangen består av en liten gang med tak og trevegger. Stuen er organisert i et stort åpent rom hvor det er kjøkken, stue og spisestue. Også her dominerer tre.

koselig toppetasje leilighet fjellhytte rustikk sjarm tre gang gang teppe marmor

Den samme essensen ble brukt på gulv, tak, vegger og noen møbler. Takket være det store området og kvaliteten på naturmaterialet, utstråler den koselige loftsleiligheten en innbydende varme fra innsiden. Den moderne glasspeisen fullfører også den koselige atmosfæren på loftet.

koselig toppetasje leilighet jaktstue gevir lysekrone trebord

Arkitekten har heller ikke integrert overflødige elementer som tekstiler eller forseggjort belysning i romdesignet, slik at den rustikke sjarmen til fjellhytta kan beholdes. I det åpne rommet designet designeren nøye både naturlig og kunstig lys. Den imponerende gevirekronen, som består av hjortehorn, eller bedre sagt om en gevirskrone, bidrar også til dette.

koselig loft leilighet fjellhytte spisestue originalt maleri spisebord stoler tregulv fargerike puter lampe

For å forbedre tilgangen på dagslys ble to takvinduer lagt til gavltaket. I nattetimene ble det imidlertid brukt en serie kunstige lys som skinner fra både taket og gulvet. I motsetning til den desentraliserte stuen er kjøkkenet nesten plassert i en nisje. For å skape litt kontrast er en av veggene hvit med svarte detaljer også.

Riktig fargematching

koselig loftsleilighet fjellhytte spisestue originalt maleri inngang elg

Dominansen av tre på loftet bryter så praktisk den rikelig brukte svarte malingen. Stua formidler også et snev av modernitet og ekte funksjonalitet. På den annen side er det lidenskapelig kontrasterende fargenyanser som i form av puter belyser den grå sofaen med sjenerøse proporsjoner.

koselig loft leilighet fjellhytte soverom dekorasjon garderobe skyvedører sove seng teppe puter mønstret

Tvert imot representerer en interessant gyllen lampe elegansen i spisestuen, mens et søtt skap på soverommet minner om gamle tider. Soverommet er tilgjengelig gjennom en smal korridor, som også gjenspeiler husets generelle stil. Inne finner vi faktisk vekslingen mellom treverket og det hvite på noen av veggene.

Koselig leilighet i øverste etasje i nordisk stil

koselig loftsleilighet fjellhytte spisestue originalt maleri gangen soverom skap sove seng

Det stilfullt innredede interiøret skaper en ekte feriestemning i fjellet med sine myke farger og komfortable polstrede møbler. Som du allerede kan se, minner stilen hovedsakelig om et jakthytte. Du kan føle temaet for designet i spisestuen, der et originalt maleri av en elg henger på veggen. Den nordiske tonen er også gitt av ulltepper, tepper med geometriske mønstre og et veldig imponerende bilde i gangen.

koselig toppetasje leilighet fjellhytte spisestue originalt maleri spisebord stoler tregulv blomster belysning

I tillegg til den attraktive nordiske stilen, imponerer denne koselige leiligheten i toppetasjen fremfor alt med sine åpne områder og luftighet. Stuen, kjøkkenet og spisestuen har ingen unødvendige barrierer, noe som gjør plassen hyggelig større. I tillegg har loftet en minimalistisk ånd, så det føles ikke som en flom av møbler. Som du kan se, kan det å leve i nordisk stil også gjøre et varmt inntrykk, spesielt når tre og myke stoffer ikke kan gjøre det alene.

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten