15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Indirekte lys skaper en god stemning – en villa av PrismDesign

indirekte lyse gulvfliser marmor utseende

Samarbeidet mellom Prism Design og Mori Design resulterte nylig i et prosjekt for en moderne villa i Nanton, Kina. Arkitektene skaper en god stemning ved bruk av former, farger, materialer og indirekte lys. Dette prosjektet kombinerer østlig og vestlig estetikk og prøver å uttrykke det harmoniske forholdet mellom menneske og natur.

Indirekte lys og mørkt tre

Stue mørkt tre romdeler gråtoner

Design- og planleggingsfasen varte i halvannet år. Designerne har brukt elementer av kinesisk tradisjon, inkludert kunst og farger, og kombinert dem med vestlig kultur. Mye indirekte lys og mørkt tre preger hele huset og skaper en stemning.

indirekte lys stue kjøkken mørkt tremarmor

Utformingen av første etasje er basert på temaet åpenhet. Det doble høye taket i spisestuen skaper en luftig, lett atmosfære. Et spesielt høydepunkt her er det interessante veggdesignet laget av messingplater og speilelementer. Den indirekte belysningen understreker også 3D -effekten.

Stue indirekte takbelysning gråbrune toner

Spisestuen grenser til en liten, innbydende stue med sittegruppe. Siden dette rommet er optisk redusert, føler du deg trygg og komfortabel.

sorte kjøkkenfronter hvit benkeplate kjøkkenøya

Kjelleren huser treningsstudio og hjemmekino, mens andre etasje har to soverom. Spesiell oppmerksomhet ble lagt til utformingen av barnerommet. Barnerommet er laget av tre og hvitt og er visuelt delt inn i tre soner: for å lære, sove og leke. Fargerike aksenter i oransje, rødt og blått gir et friskt notat inn i det elegante, mørkt innredede rommet. Den hengende stolen i akryl lover timer med moro eller avslapning.

Indirekte lys i barnehagen

Barnerom indirekte lysvegg mørkt tregulv

En svart LED -vegglist ble festet til veggen bak sengen, noe som gir rommet en unik atmosfære. Denne vegglisten skjuler lyskilden og sprer et koselig lys gjennom rommet.

Barnerom boble hengende stol indirekte lysvegg

Hovedsoverommet ligger i tredje etasje, hvor også kremtoner og overflater av valnøtttre dominerer. I fjerde etasje er den private arbeidsrommet, som også kan brukes som soverom.

Barnerom mørkt tre

Barnerom indirekte lys trepanelvegg

indirekte lyse hvite gangen trapper

Soverom indirekte lyst tak mørkt tre

Gangmaleri XXL -format sjeselong gulvlampe

Stue indirekte lyst tak sofa landskap

indirekte lys hvitt hjemmekontor mørkt treglass rekkverk

veggmaleri for små soverom XXL garderobe skyvedører mørkt tre

Design: PRISM DESIGN

i samarbeid med Mori Design

Fotograf: Hirabayashi Katsumi

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten