15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dulux Color of the Year 2021 Brave Ground er inspirert av naturen

Fargen som nylig ble navngitt Brave Ground av merkevaren Dulux for 2021 er en varm og jordaktig nyanse av beige. Dette skaper en følelse av stabilitet, vekst og potensial. På denne måten tilbyr malingsprodusenten et solid grunnlag for endring og kreativitet i hjemmet ditt. Dette er også en allsidig nyanse som får andre farger til å skinne. Hvis du er lei av det hvite interiøret og ønsker å tilføre hjemmet ditt varme på en subtil måte, er dette perfekt.

Ny Dulux -farge – jordaktig beige

naturlig fargepalett i stue med sofa og salongbord, moderne møbler

Hvert år diskuterer merkevarens fargespesialister og et team med internasjonale internasjonale designeksperter de siste globale trendene. Disse tendensene påvirker alle områder av livet. De oversetter deretter innsikten til en nøkkelfarge som gjenspeiler enhver stemning i øyeblikket. Det skal være en nyanse som påvirker boliginnredning over hele verden. Fremfor alt gir Brave Ground en følelse av ro.

rustikt spisebord i minimalistisk stue med vegger malt i dulux solid farge modig grunn

Imidlertid gjenspeiler Dulux -fargen også naturens styrker og også fremtiden til mennesker på jorden gjennom naturvern. Dette gjelder spesielt i en verden som fremdeles sliter med utfordringene i korona -krisen. Etter måneder med samarbeid med AkzoNobel -merket og en liste over trendvarslere, designspesialister, redaktører og arkitekter fra hele verden, bestemte produsenten seg for den nåværende fargen.

malingprodusent dulux ensfarget jordaktig beige i stua med bokhylle og trestol i retrostil

Som et resultat av den globale pandemien forårsaket av COVID-19, endres prioritetene til mange mennesker betydelig. Så de fleste av dem fokuserer mer på trivsel i hjemmet sitt. Dette ble forklart av lederen for designavdelingen på Dulux, Marianne Shillingford. Dulux -fargen kan spille en viktig rolle i dette.

kombinasjon av retromøbler og allsidige jordfarger i et minimalistisk boareal

Med de beroligende, avslappende og naturlige tonene i fargepalettene som tilbys, har merket som mål å gi profesjonelle muligheter til å skape rom der beboerne kan reflektere, lade opp og kalibrere på nytt. I løpet av det siste året 2020 endret livet og arbeidet til mange mennesker seg fundamentalt. Alle har gått gjennom de usikre tider, så det er forståelig at de vil at beroligende, naturlige toner skal gi roen og beskyttelsen folk desperat trenger.

Bruk Brave Ground i hjemmet ditt

koselig og moderne kjøkken i skandinavisk stil med treelementer og minimalistiske former

Kombiner den varme fargen med andre tidløse toner, for eksempel honningfarger. Dette lar deg skape en balansert setting for underholdning, for eksempel en avslappet og uformell spisestue. En slik palett er egnet for både tradisjonelle og moderne oppholdsrom og kan vakkert kombineres med moderne innredningselementer og naturlige materialer. Bland også skyggen med varme røde eller rosa toner for et fremstående soverom som gir wow -faktoren.

kombiner rosa og korallfarger på soverommet og dulux solid farge modig grunn 2021

Brave Ground passer perfekt til de sterke rosa og røde tonene i den uttrykksfulle paletten, samt korallfargede variasjoner. Disse fargene ser også flotte ut med minimalistiske moderne møbler, grafiske mønstre og lyst tre. Dette gir ikke bare en følelse av ro, men det er også ment å være en allsidig farge. Du kan bruke disse på en rekke forskjellige design. Fargen endres i løpet av dagen, og skaper det Dulux og AkzoNobel beskriver som “subtilt responsive miljøer”.

trend farge modig bakken dulux 2021 interiørdesign for hjemmekontor med beroligende og varme fargepaletter

Den nøytrale beige kan derfor kombineres med en blanding av myke, naturlige farger for å gi et hjemmekontor en avslappet og innbydende følelse, for eksempel. Kombinert med palettens jordfarger, skaper dette en beroligende og innbydende følelse når du jobber. Imidlertid fungerer disse subtile og elegante nyansene også godt med møbler fra midten av århundret og rike overflater som kobber, marmor og til og med fløyel. Du kan også opprette en forbindelse til naturen. Ta inn utsiden med jordfarger.

Vegg i blågrønn med dekorasjoner på et trekap og dulux solid farge modig grunn i gangen

Tenk for eksempel på teal. Du kan deretter kompensere for det med Dulux Brave Ground -maling. Disse tonene passer godt sammen med naturlig tre, resirkulerte møbler, velskapt keramikk og innendørs planter. Bare legg til denne varme, naturlige, nøytrale beige -fargen i hjemmet ditt. Brave Ground kan, sammen med jordnære brune, bidra til å skape et stille oppholdsrom.

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten