15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innredning av en maritim leilighet: slik tar du den feriefølelsen inn i dine fire vegger!

Spesielt om vinteren, når det er grått og kaldt ute, lengter vi etter varme sommerdager og vakker havutsikt så langt øyet rekker. Du trenger imidlertid ikke gå til stranden for å føle at du er ved sjøen. Vi viser deg hvordan du møblerer leiligheten i maritim stil og opplever strandkanten hjemme. La deg inspirere av våre ideer for maritim dekorasjon!

Maritim innredning: farger, materialer og dekorasjon

Fototapet med ankre i stua

Den maritime innredningsstilen er preget av friske farger og naturlige materialer. Hvite toner kombineres med blå og røde aksenter og det naturlige utseendet på tre. Med noen fine rottingmøbler, en original veggdekorasjon eller flotsam fra din siste strandferie, kan du gi leiligheten din et maritimt utseende uten å totalrenovere den. Enten du er i stuen, barnerommet, soverommet eller badet – med de maritime møblene kan du ta den feriefølelsen hjem raskt og effektivt.

Veggedesign i maritim stil

Maritim fototapet på soverommet

Veggedesign er kanskje den enkleste og billigste måten å endre effekt og karakter på et rom. Enten med et nytt malingsstrøk, et vakkert veggmaleri eller tapet – får rommene raskt et helt nytt utseende. Hvis du vil innrede leiligheten maritim, spiller veggdesignet en avgjørende rolle. Hvitt er perfekt som en veggfarge og kan avrundes fantastisk med en aksentvegg. For eksempel, hva med noen friske blå nyanser på soverommet som gjenskaper bølgene? Eller enda bedre, med en Fototapet av havet, som bringer det fengende synet av havet inn i din egen stue? Mulighetene for et originalt veggdesign i maritim stil er så godt som uendelig. på myredro.de For eksempel finner du et bredt utvalg av plakater, bakgrunnsbilder og veggmalerier som passer perfekt til dette temaet.

Rottingmøbler gir hjemmet en strandfeil

Maritim plakat i boho -stua

I tillegg til en passende veggdesign, kan du også innrede leiligheten din maritimt med et nytt møbel. Rotting, for eksempel, har lenge sluttet å være et materiale bare for hagen og passer godt til denne møbleringsstilen. Et par rottingstoler i spisesalen skaper en avslappet og koselig atmosfære og passer fantastisk inn i et maritimt møblert rom. En stor lenestol i rotting er derimot et fint tillegg til den trendy boho-chic-stilen og klipper en fin figur både på soverommet og i stua. Sammen med noen nautiske dekorative elementer, ville slike møbler bringe den feriefølelsen inn i huset.

Sett aksenter med tekstiler i marineblått og rødt

Maritimt galleri Vegg i stua

Hvis du ikke vil renovere leiligheten din, men bare friske den opp, er du definitivt på rett spor med tekstiler. Selv noen få nye pynteputer eller en matchende duk kan gjøre underverker i interiøret. Fargepaletten til den maritime stilen inneholder hovedsakelig fargetrioen hvit, marineblå og sterk rød, men hvis du liker den litt mer subtil, kan du vurdere den såkalte Hamptons Style. For denne livsstilen er det mer sannsynlig at nøytrale farger som hvit, beige eller krem ​​kommer i tvil.

Et godt alternativ for maritim innredning ville være å erstatte den gamle sofaen med en ny, marineblå sofa og kombinere den med tilbehør laget av tre, rotting, jute eller bomull. Denne kombinasjonen minner om innredning av strandhus og kan også praktfullt implementeres i dine fire egne vegger.

Møbl og dekorér leiligheten din med et maritimt tema

Innred og dekorer leiligheten din i en maritim atmosfære

Når det gjelder dekorasjonen i den maritime møblerte leiligheten, er flotsam som du samlet under din siste ferie på sjøen et godt alternativ. Du kan ordne skjell, kråkeboller, sjøstjerner osv. I vakre glassbeholdere og legge dem på hyllen. Nautisk tilbehør som ankre, livbøyer, tau og fiskenett sprer et enda mer feriestemning og vil minne deg på sjøen hver dag. Imidlertid gjelder minimalismens regler her. Du bør ikke overdrive, ellers blir det fort ostete.

Den maritime livsstilen kan derfor implementeres i dine fire egne vegger uten store anstrengelser. Selv nydelig tapet med sjømotiv, matchende møbler i nøytrale farger og noen få nautiske elementer som dekorasjon er helt tilstrekkelig for å forvandle leiligheten til en oase av avslapning.

Moderne innredning med maritime elementer, rottestamper i strandstol

Previous Post
Lag vårkranser – 10 enkle DIY -ideer for vårdekorasjoner med instruksjoner
Next Post
Loftleilighet med en dynamisk og livlig atmosfære