15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygge hyller rundt hjørnet – 12 eksempler på flytende hjørnehyller

Bygg hyller rundt hjørnet -eksempler-ideer-moderne

De romlige forholdene spiller en vesentlig rolle i etableringen. Ingen rom er som det andre, og du bør ofte tilpasse møbler og dekorasjon til den eksisterende romsituasjonen. Hvis de sammenfiltrede kablene i stua er skjult bak en vegg, endres også plantegningen i rommet. Slik at de resulterende kantene og hjørnene ikke blir en torn i siden, kan du bruke dem funksjonelt og flytende Bygg hyller rundt hjørnet. Dette skaper mer lagringsplass for bilderammer, bøker og pyntegjenstander. Ta inspirasjon fra eksemplene i artikkelen!

Bygg hyller rundt hjørnet og skap mer lagringsplass

Hyllehjørne-bygge-rundt-hvit-høyglanset lakk-svart-separerende deler

Fargeduoen svart og hvit forblir klassisk og tidløs og kan kombineres perfekt med et mørkt tregulv. De svarte, vertikalt monterte panelene fungerer som bokstøtter og pyntegjenstander samtidig. Takket være den hvite fargen er grensene der de horisontale brettene møtes knapt merkbare.

Bygg hyller rundt hjørnet

Bygg hyller rundt hjørnet stue-svart-bøker-dekorasjon

I det andre eksemplet brukes fargene annerledes: sorte hyller og hvite skillevegger. Siden veggen også er malt hvit, skaper den en interessant effekt for fritt flytende vegghyller.

flytende vegghyller

Bygg hyller rundt hjørnet stue-tv-soverom-toalettbord

Fritt flytende hyller, festet til veggen uten synlige beslag, er en spesielt elegant måte å vise dekorative gjenstander og bilder på. Uansett om det er en TV -hylle eller lagringsplass i undersøkelsen, klipper vegghyllene en slank figur overalt.

Vegghyller som forbindelseselement

Hyller rundt hjørnet bygger bokhyller-hvit-stue

Hvis du bygger hyller rundt hjørnet, kan du visuelt forene to områder i rommet. For eksempel når hyllen starter på gangen og ender i stua eller soverommet. Sørg imidlertid for at du trenger plass til det, fordi du ikke vil slå kantene i en smal gang.

IKEA EKBY vegghyller

Hyller-hjørne-bygge-rundt-ikea-barnehage-sy-rom

Fritt flytende hengende hyller som er spesielt formet, installeres best av en profesjonell. Hvis du vil bygge hyller rundt hjørnet selv, tilbyr IKEA en enkel løsning. Du kan oppnå samme effekt med EKBY -hylle og matchende veggfester. Sørg for at endene møtes nøyaktig på hjørnet.

Vegghyller i tre

Hyller-hjørne-bygge-rundt-tre-soverom-gang-helt-hvitt

Hvis du har bestemt deg for et stort reolsystem, kan du også eksperimentere med arrangementet av de enkelte elementene. Hvor skal begynnelsen og slutten av hyllen være?

Denne hjørnehyllen får sin karakter ikke bare fra den glatte overgangen til platene, men også fra det vakre trematerialet.

Kjøp ferdige vegghyller

Hyller-hjørne-bygge-rundt-tre-bøker-vegg-design-hvitt murverk

Hjørnehyller kan også kjøpes ferdig. Hyllen på bildet ovenfor heter Franklin og er designet av Tronk Design. Du kan velge mellom tre forskjellige tresorter: eik, kirke eller valnøtt.

Grå veggmaling understreker den varme tretonen

hyller-hjørne-bygningen-rundt-tre-grå-vegg-maling

Hvis du vil sette vegghyllene i rampelyset, velger du en kontrastfarge på veggen. Hvis hyllene er laget av lyst tre, er steingrått perfekt.

Vegghyller rundt hjørnet på spisekjøkkenet med benk

Hyller-hjørne-bygge-rundt-kjøkken-kopper-tre

Åpne kjøkkenhyller løsner lukkede skap og får rommet til å virke større og mer luftig. Åpne hyller er en støvsamler, så det er best å lagre ting der du bruker ofte og som du rengjør regelmessig uansett, for eksempel kopper og tallerkener.

Lagringsplass for kjøkkenøya

Hyller-hjørne-bygge-rundt-kjøkken-tre-matlaging-øy

Kjøkkenøyer tilbyr i dag nok lagringsplass for alle gryter, panner og andre kjøkkenutstyr. Alt lukket bak skapdører, slik at rommet ser pent og ryddig ut. Men hvis du fortsatt har plass til noen få pyntegjenstander, kan du sette hyller rundt hjørnet av øya.

Glassvegg som bakteppe

Hyller-hjørne-bygge-rundt-redwood-stue-glass-vegg

Du kan også legge til et individuelt preg på stuen med åpne hyller, men ikke overdriv. Et par vaser og kanskje to eller tre andre pyntegjenstander – det er alt du trenger.

Previous Post
10 originale ideer for innendørs og utendørs planter
Next Post
Lag veggdekorasjon selv i 16 ideer med et flott utseende