15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design trapper – Stilige ideer for trappdekorasjon og veggedesign

Det kan ikke bare være et middel for å komme fra punkt A til punkt B i et hus eller leilighet når du designer trappen din. Du kan forbedre dette området med en sjenerøs porsjon stil. Det blir lagt stor vekt på å dekorere alle rom i hjemmet, men dette er et område med mye trafikk som vi ofte overser. Du går sannsynligvis opp og ned trappene hver dag. Så hvorfor ikke gjøre denne turen litt mer naturskjønn? Du kan få mest mulig ut av dette allsidige blanke lerretet med disse smakfulle trappideene. Enten det er gjennom en fargerik teppeløper eller gjennom en unik gallerivegg, kan trapperom fagmessig lede deg fra motivet til det ene rommet til det neste. Så sjekk ut noen av våre favoritter i tradisjonelle eller moderne hjem og alt i mellom.

Design din egen trapp

Trepanel og veggedesign for moderne interiørdesign med trapp i stuen

For å komme fra den ene etasjen til den andre, er en trapp en nødvendig del av et fleretasjes hus. Det er også en mulighet til å lage et passende design. Selv om en trapp ofte er en designfunksjon i seg selv, kan den riktige dekorasjonen forvandle rommet rundt til et redaksjonelt nummer rett ut av favorittstuebladet ditt. Uansett estetikk gir noen trappeksempler mye inspirasjon. Vi kan kanskje hjelpe deg med å arbeide med synlige murstein, panel og til og med små, uregelmessige mellomrom.

Landstedstil med pastellfarger for trappdesign

Hvis du er så heldig å ha en gang med naturlig lys, kan du designe trappen, for eksempel ved å utstyre den med et koselig vindusplass. Det finnes også utallige og smarte måter å skape mer lagringsplass for bøker og planter ved hjelp av innebygde hyller. Rustikt utseende florerer, men vi har også satt sammen noen slanke, lavmælte design for erklærte minimalister. Når det gjelder interiørdesign, blir trapper noen ganger merkbart neglisjert i veggdesign. Men hvis de er godt innredet, kan trapper gi interiøret en spesiell sjarm. I bungalower, rekkehus, maisonetter og toppleiligheter er trappen en uunnværlig del av den levende strukturen. Dette er ofte i familierommet eller et annet viktig område av hjemmet ditt. Av denne grunn er ideer til veggdekorasjoner rundt trappene dine definitivt verdt en titt.

Dekorative trapper for verdifullt interiør

designe svart -hvite trapper med familiebilder og portretter i rammer i samme farge

Ta en titt på vårt første eksempel for å hjelpe deg med å lage en vegg til trappen din. Disse kan gjøres like fascinerende som de andre områdene i hjemmet ditt. Veggene i frontrommene overlater ingenting å være ønsket og er ideelle for å lage mange bilder. Fra familie- og personlige portretter til abstrakte veggstykker og klokker, alt er mulig og tillatt. Veggene i trapperommet minner om en utstilling der du kan vise alle favorittbildene dine og designe din egen æreshall. Så kombiner trappedekorasjonen med et unikt tema eller fargevalg, og du vil kunne vise et utmerket galleri.

inspirerende ideer for design på trapper med lysegrønne nyanser

Siden trappene regelmessig fører opp til vår private sone i huset, kan du henge disse individuelle bildene her for å forhindre at de blir altfor synlige. Du vil holde veggen din privat og tilgjengelig for familien på samme tid. En samling fotografier eller kunstverk er flotte hjemmetilbehør. Du kan henge forskjellige lignende rammer for å dekorere trappvegger på et annet nivå av veggene langs trappens retning. Husk å vurdere størrelsen på kunstverket eller rammen du planlegger å henge på trappveggene. Hvis du henger for små bilder, vil de forsvinne på veggen og se latterlige ut.

Sett aksenter med veggedesign

kombiner moderne trappdekorasjon med retrobilder og glasspartisjon

Når det gjelder å lage dine egne veggdekorasjoner, følg et tema for å lage en eller flere kombinasjoner som kobler bildene dine sammen. Dette kan være relatert til minner, hobbyer, oppskrifter eller reiser. Også klare og enkle former, rammer eller design skaper et design som du kan bruke når du lager en samling. Du kan lage et kunstverk på veggen selv hvis du ikke er en stor fan av veggtepper på trapper.

eklektisk look med fargerike trapper og bilder på veggen samt et konsollbord med speil og lampe

Du kan sette en stolskinne ved siden av trappen. På den måten kan du male den nedre delen av veggen i en nyanse og den øvre delen i en annen. Levende malingsfarger er ideer for flotte veggdekorasjoner. Du kan også legge til en vegglampe flere steder ved å følge instruksjonene på trappene for et mer stilig utseende.

Design trappehyller for trapper

trappehyller for trappedesign i gult med bøker og diskokule på barnerommet

Er du en ivrig samler av skatter og små ting, eller leter du etter plass til bøkene dine? Hvis svaret ditt er ja, har du nettopp funnet det perfekte stedet å gjøre det. Legg verdifulle gjenstander på trappehyllene for deg og dine besøkende. Hvis du også har lyst til å lese, kan du enkelt gjøre det tomme veggområdet nær dine fremre trinn til en stor bokhylle som du kan legge noen få utvalgte bøker på. Avhengig av plassen du har, kan du legge til hyller for elementene du vil vise. Bøker lager effektive hjemmedekorasjoner som viser eierens personlighet.

Ytterveggskap

Bokhyller under trapp design i hvitt

For de av dere som har en uregelmessig trapp, kan det innebygde skapet være en utmerket bruk av plass. Dette lar deg lage en ryddig lagringsplass med et effektivt lagringssystem. Innebygde skap er derfor ideelle for trapperom. Ettersom noen trapper kan være ekstremt farlige for sikkerheten, bør et fint rekkverk også være i selve trapperommet. Dette kan være et fint og praktisk alternativ som bruker all plassen bak trappene. En skinne kan erstatte dekorativ veggkunst og teksturere en vegg bak åpne trapper.

Veggmaleri trapp ideer

trappveggdesign i blått med betongtrapp og kunst

En kjedelig og kjedelig vegg med trapper kommer tilbake til livet med litt farge. I tilfelle du designer trappen din, men ikke når veggen i stua, kan du tilordne den en alternativ farge eller vekslende nyanse. Dette gjør det lettere for deg å tilpasse alternative vegger til interiøret ditt. Du kan også bruke kontrastfarger eller eksperimentere med litt mørkere nyanser. Så nyanser skaper kule veggdekorasjoner som kan legge til en aksent i hjemmet ditt.

klassisk designdekorasjonstrapp med bilderamme og rekkverk farget

Du kan også sette inn sjablonger på kantene nær trappegrensene. På denne måten gir du kantene på trappveggene ekstra berikende aksenter og gir veggen noen mønstre og nyanser. Sjablonger eller bilder er flotte som veggdekorasjoner for trapper. I tillegg kan du bruke vertikale eller horisontale strimler som gir trappveggen et lengre, bredere eller høyere utseende. Dette ser perfekt ut i mindre mellomrom og skaper en pen veggdekor når det brukes i pastellfarger.

Speil speil på veggen der

rundt speil med sølvramme som matcher interiøret med lenestol og trapp

Speil kan legge til så mye til innredning i hjemmet. Dette er fordi du kan skape en stilig og ren atmosfære i rommet for å få det til å se lysere og mer innbydende ut. Så de er en annen god idé for å dekorere trappveggene dine, da disse ofte ikke har vindu. Du kan enten gå for en minimalistisk og enkel design eller velge et dekorativt og utsmykket speil. Uansett er dette en perfekt måte å tilføre reflektert lys og dybde til dine trapper.

Design tapet til trappen

rustikk veggedesign i betongvegg i retrostil ved siden av trapperommet

Å bruke tapet som en av variantene dine vil umiddelbart fange oppmerksomhet da disse høye trappveggene gir en geometrisk og visuell kontrast. Når du velger tapetdesign, bør du vurdere alt tilbehøret og møblene du har i hjemmet ditt, slik at det bidrar til innredningen i hjemmet ditt. Bakgrunn er den enkleste måten å dekorere trappveggene på når de trenger en ekstra farge. De er også en av de beste måtene å dekorere veggene på, ettersom de gir en viss lav nøkkel til stilen din og ser veldig stilige ut. Det har aldri vært enklere å dekorere vegger.

Legg til et trappeskap eller møbler

masker på veggen satte opp samlingen som en dekorativ trapp moderne

Hvis du har å gjøre med en stor bredde på trapper, er det en god idé å bruke plassen til å legge til noen skap opp trappene. Hvis du fortsatt dekorerer disse, kan du plassere dem alle i øyehøyde eller fotnivå avhengig av din smak. Med hyller som trappepynt kan du også designe trappen din og forvandle dette området til et nesten fortryllende perspektiv. Men hvis du vil oppnå et stilig utseende, er det også en god idé å henge noen personlige ting på veggene i trappene. For eksempel kan du i stedet for et dekselstøtte kombinere en vridd, høy vinstokk med trappveggen.

lysebrunt teppeløper på trapper med trappvegg i blått dekorert med bilder

Du kan også henge noen gamle instrumenter på trappveggen over alle trinnene. Enten du er inspirert av dine personlige hobbyer eller velger dekorativ kunst, vil du ikke gjøre en feil med din veggdekorasjon. Du kan bruke en osmannisk eller benk for å fylle det tomme rommet og gi et komfortabelt sete. Som vi alle vet, gir bratte trapper oss ikke mye plass til å sette opp, så du kan også bruke et konsollbord hvis du vil fylle ut det tomme rommet. Vær imidlertid forsiktig så du ikke blokkerer området med det. Et attraktivt møbel vil alltid være et hit når det gjelder trapper.

Siste tanker

innebygd ledet trappebelysning og trinn laget av tre i et lyst rom med et stort speil på en murvegg

En ting å huske er at til tross for at trappvegger kan ha en annen form eller dimensjon, er til slutt trappvegger bare ett alternativ. Så, uansett hvordan du vil representere veggen, ignorer trappene. Å henge et maleri, familiebilde eller andre kunstverk bør være som å henge det på en stuevegg. Trappveggen kan enten være en glemt del av hjemmet ditt, eller det kan bli en koselig og sjarmerende gang. Det er opp til deg, så ikke bare nekt å dekorere dine trappvegger fordi du tror det er umulig. Bruk fantasien og åpne nye perspektiver. Innvendige trapper er preget av en attraktiv veggdekorasjon.

Previous Post
Halloween festdekorasjoner vil glede barna dine
Next Post
Bor med pastellveggfarger – fargetrend i stua