15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Etnisk stil og modernitet møtes i disse fascinerende leilighetene

Stue i etnisk stil kjøkken trefronter hvit sovesofa atskilt med et gardin

Den etniske stilen bringer en nomadisk følelse inn i hjemmet. Typisk for dette unike utseendet er eksotiske mønstre, dyreprint og interessant kunst. Avhengig av de valgte fargene kan tribal chic også se fra litt rustikk til sofistikert. I dag presenterer vi tre innredningskonsepter som lar ånden til etnisk chic flyte inn i moderne interiør.

Hva er etno?

Etnisk stil stue tre hvit svart fargepalett

“Ethno” er en forkortelse for etnologi og beskriver folkloren som omhandler kulturer i etniske grupper. Etnisk stil betyr en blanding av indiske, arabiske og afrikanske elementer. De som lever i etnisk stil har lyst til å reise til fjerne land hele året. I det etniske utseendet møtes tradisjonene til stammer fra hele verden. Møbler, tilbehør og kunstverk som er typiske for landet utgjør livsstilen. I noen år nå har etnisk chic vært veldig populær og erobrer ikke bare moteverdenen, men finner også veien inn i våre fire vegger. Bli med på motetrenden og la deg inspirere av disse ideene!

Etnisk stil levende hvit sofa maleri kvinne afrika stil

Disse fascinerende leilighetene viser oss at den enkle designen og det skandinaviske utseendet kan være de perfekte følgesvennene for den etniske stilen. De naturlige fargene dominerer i alle fasiliteter og skaper en beroligende atmosfære. Fargeduoen svart og hvit brukes dyktig og skaper et perfekt bakteppe for den etniske dekorasjonen.

Slik er moderne etno -chic stylet

XXL veggkunst Africa Style Ethno Look

Den første leiligheten er i Odessa, Ukraina og inspirerer med en harmonisk blanding av etnisk deco og skandinavisk kos. Det er faktisk en ett-roms leilighet som ser veldig luftig og romslig ut takket være bruk av lyse farger.

Etnisk deco kurv lys tre kjøkkenbenk svart barkrakker

Ettromsrommet har alt du trenger – et kjøkken, en dobbeltseng og et lite bad med badekar. Det virkelige blikkfanget er faktisk walk-in closet, som får hver kvinnes hjerte til å slå raskere. I de fleste studioleiligheter er lagringsplass en stor utfordring, men her tilbyr walk-in-garderoben en rekke praktiske oppbevaringsløsninger. Men la oss starte turen fra stuen.

Kurv lyser etnostil over svarte barkrakker i bardisk

Fokuset for det åpne oppholdsområdet er en hvit sofa. Et lavt salongbord i tre og en dekorativ fruktskål fortsetter den naturlige, varme fargepaletten. Mellom sofaen og kjøkkenkroken er det en liten spisestue med plass til to personer. To vakre, store kurvlys henger over disken, og skaper en varm, koselig atmosfære.

Frokostbaren har en naturlig buet kant og ser veldig naturlig ut. De svarte barkrakkene skaper en fin kontrast til treverket og har også en ryggstøtte vevd med tau.

Kjøkken, trefronter, bakvegg, hvit gips, Ethno Modern Mix

Kjøkkenet er laget av lyst tre og hvitt. Kjøkkenskapene er ordnet slik at de danner en ramme og på denne måten danner scenen for den hvite pussede veggen. Vegger og gulv i hele leiligheten er kalket.

Dobbeltseng atskilt fra stuen med et lingardin. Hvite foldede persienner

Dobbeltsengen er atskilt fra den åpne stuen med sengetøy. Klassiske hvite rullegardiner matcher den enkle atmosfæren og tilbyr allsidig solbeskyttelse. De lar dagslys strømme inn i hele leiligheten og beskytter diskret og elegant mot uønskede blikk om kvelden.

Etnisk deco skull hvit veggmontering

Dekorasjon brukes sparsomt. Selv når du går inn i leiligheten kan du se et slående kunstverk i XXL -format. Det er et svart -hvitt fotografi av en afrikansk nomade som umiddelbart fanger øyet.

En rad med store keramiske potter i dype jordnære brune toner setter aksenter i det lyse, åpne rommet. Hodeskallen til en nordafrikansk nubisk steinbukk med lange, bakovervendte horn pryder en ishvit vegg.

Gangdesign hvite nisjer trehyller veggspeil med lærstropper

En nisje i inngangspartiet brukes optimalt som lagringsplass. Lagerkurver og pyntegjenstander finner sin plass på åpne trehyller. Et spesielt høydepunkt er den etniske frasen med fjærpiler. Ulike ting og småting som hansker kan lagres i kurvkurvene. Et rundt speil med en brun skinnrem er hengt på en trekrok. Et blikk i speilet er alltid en del av programmet før du går ut.

sorte foldedører garderobe i fransk stil med hattehylle

Det er et garderobeskap bak foldedørene i gangen. I tillegg tilbyr en svart garderobe alt du trenger på gangen og imponerer også med det enkle utseendet. Den naturlige fargepaletten som kjennetegner resten av leiligheten videreføres i den romslige garderoben. Inne her brukes det hvite laminatet også som veggbekledning.

walk-in closet svart hvitt etno-utseende hvitt laminat

Foran skilleveggen til høyre er det en garderobe med skuffer hvor du kan oppbevare skjerf eller smykker. Kappekrokene gir et sted å henge antrekket neste dag for å få fart på morgenrutinen. Det rammeløse speilet på den motsatte veggen, som strekker seg fra gulv til tak, skaper en følelse av plass.

Walk In Garderobe Frakk Kroker Skuffer Kurver Teppe Naturlig rotting

Vegghyllene bruker plassen i vertikalen. Klærne ligger i kurver på hyllene øverst utenfor sesongen for å spare plass. Et rundt sisal -teppe kan kombineres perfekt med kurvene.

De andre klærne er lett tilgjengelige på individuelle kleshengere. Ved første øyekast ser det ut som dette er et standard skapsystem med klesstang og hyller, men er faktisk et frittstående klesstativ som kan flyttes rundt når det trengs.

Walk-in closet hvit Ethno Flair rund teppe natur

Bad i etnotisk speil skinnremmer tørt gress

Designet på badet er holdt i hvitt, med den etniske dekorasjonen som gir subtile aksenter. De smale veggflisene legges vertikalt og skaper et inntrykk av høyde. Vasken minner om en halvformet leirebolle på et keramikkhjul.

Moderne bad med etnisk stil dekorativt kurvskinn

Ettromsleilighet i etnisk stil med flat planløsning

Den etniske stilen ser spesielt sofistikert ut i svart og hvitt

åpent oppholdsrom etnisk stil hvit Schraz -dekorasjon

Den andre moderne stamminspirerte leiligheten er ikke like puristisk som den første fordi flere etniske dekorasjoner brukes. Imidlertid har de noe til felles, og det er det nøytrale bakteppet i svart -hvitt. På den måten ser ikke helhetsbildet ut ostete og rotete i det hele tatt.

Etnisk deco stue bull ram pute teppe macrame

En vegghengende, to veggmalerier og en oksehodedekorasjon danner en perfekt gallerivegg i etnisk utseende. Mange mønstrede puter og etnisk teppe er kombinert på sofaen med en treramme. De to lave bordene og det etniske teppet med utkant avrunder designet perfekt.

Veggdesign spisestue geometriske former tre spisebord kurv lampe

I spisestuen er det et spisebord i tre som har plass til fire personer. Det er interessant at to kurvstoler er blandet med sorte trestoler. En annen kurvlampe henger over spisebordet. Vegghengene representerer geometriske mønstre og har en mystisk sjarm.

Tekjøkken Hvit veggskap i landlig stil til taket Metro fliser Svart Smeg kjøleskap

Kjøkkenet utstråler en fransk-chic teft, men et lite teppe forbinder det med monokrom boho-stil. Vegghyller og benkeplate av tre gir det hvite kjøkkenet et varmt utseende. Trioen med sorte pendellamper over frokostbaren ser moderne ut, men minner om et flettverk.

Kjøkken i landlig stil svart og hvitt tre, moderne avtrekkshette

Tre benkeplate hvitt flis speil Metro fliser trehyller

Soverom etnisk stil seng i seng i seng av tre med etnisk teppe, veggdesign, geometriske former

Ulike mønstre er smart kombinert med hverandre på hovedsoverommet! Også her dominerer grå og hvit utseendet på rommet. Naturlige tretoner brukes imidlertid gjennom det rustikke hodegjerde og oppbevaringskurvene. Den grå, moderne polstrede lenestolen har en håndlaget treramme. Det etniske teppet med utkant utstråler også en viss karakter.

Soverom i etno -utseende moderne gråtoner

Et etnisk teppe er et teppe som ble vevd av nomader for eget bruk. Det kan være antikt eller moderne. Ekte etniske tepper er vanligvis små fordi nomader hadde halveringstiden med seg da de flyttet fra leir til leir. De dyrket ikke bomull, de holdt sauer. Derfor er mange tepper utelukkende laget av ull. Av lignende grunner er stammetepper vanligvis vevd i et begrenset utvalg av farger. Designene er vanligvis geometriske. Et stort teppe med tjue forskjellige farger og mange intrikate motiver er svært lite sannsynlig å være et ekte etnisk teppe, uansett hva selgeren sier. I mange år ble de etniske teppene undervurdert. Vestlige kjøpere foretrakk plysj og blomster persiske tepper. I dag er stammetepper igjen i stor etterspørsel.

Etnisk stil og jungelfølelse

Stue med etnisk utseende hengende stolkurv massivtre møbler palmer

Det tredje innredningskonseptet er ekstremt stilig og formidler et feriested. Mørke tremøbler, vevde puffer, oppbevaringskurver og lenestoler av rotting harmonerer optisk med sofaen, veggene og gardinene i hvitt. Innendørs håndflater og håndtrykk skaper også en tropisk følelse. Store leirevaser og afrikanskinspirerte kar passer perfekt med det etniske utseendet.

Stue med etnisk utseende, jungelfølelse, dekorative palmer

Bor i etnisk stil massivt tremøbler Palm som et husplante

Bor i etnisk stil spisestue kjøkken rotting metall tre

Du kan imidlertid implementere den tropiske møbleringsstilen med mindre overdådige møbler og velge møbler med en mer redusert design. Det runde spisebordet og de matchende kurvstolene har et ganske puristisk snitt, men er perfekte for et interiør i tropisk stil. Kurvlampen i XXL-format er også et skikkelig blikkfang.

rundt spisebord med treplate og metallramme

rundt spisebord massivt tre toppstøtte i metall

Kjøkken med øyarmatur med hyller for bolle og gryter

Det mørke kjøkkenet står i kontrast til de varme kurvmøblene. Det lyse tregulvet står godt i kontrast til de sorte trefrontene og lar kjøkkenøya fungere som en aksent. Området over kjøkkenøya brukes til å lagre attraktive boller og kjøkkenutstyr i etnisk utseende.

Ethno deco gang kommode rotting dører frakk kroker

Soverom i etno -sengen med rene gardiner

En afrikansk drøm venter oss på soverommet. En hengende ramme over sengen støtter en flytende baldakin med hvite gardiner. De flettede pendellampene henger lavt over nattbordene i trestammen. De mønstrede putene harmonerer fantastisk når det gjelder farge og skaper en hjemmekoselig atmosfære.

Soverom trestamme nattbord flettet lampe

En dekorativ uglefigur dekorerer pent nattbordene. Et rundt juteteppe i midten av rommet gir gulvet i betongutseende en god følelse. Den innebygde garderoben har dører med rottinginnlegg, som vil få en fin patina over tid.

Soverom deco etnisk stil kurv lys trestamme sidebord

Soverom, tre, toalettbord, rotting lenestol

Overfor sengen er en flatskjerm -TV. Et stort utvalg av dekorative gjenstander finnes på trehyllen nedenfor. Et rustikt toalettbord er satt opp i hjørnet. Det runde veggspeilet med utskåret treramme og rotting lenestol passer perfekt til det.

Bad i etnostil med naturstein, palmetre

Badet er en flott blanding av naturmaterialer, og servanten i tre er kombinert med en servant i benk av naturstein. Det er plass til oppbevaringskurver og håndklær på hyllen nedenfor. Armaturene i bronse utfyller ideelt badkonseptet. Det frittstående badekaret er omgitt av en grusbed som fungerer som et overløp.

Previous Post
Halo-øyesminke i sølv og skinnende lepper i et rødt utseende
Next Post
Sunt snacks til skolen – tips og oppskrifter til lunsj