15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Levende trender for høst / vinter 2018-2019: farger, dekorasjon og Co.

Hjem trender høst plomme lavendel bær rød gammel rose krem ​​gull

Uansett om du følger trender eller streber etter et tidløst utseende, er det verdt å holde et øye med de nåværende trendene. Noen av dem utvikler seg og nyter stor popularitet i årevis. Som den nordiske livstrenden, for eksempel, som har vært med oss ​​i årevis og som fortsatt overrasker og gleder seg. Nye samlinger og kataloger lanseres hver sesong, påvirket av nye trender. Her er de beste livstrendene høst / vinter 2018-2019 som vi bør passe på i de kommende månedene. Les videre, og du vil oppdage at mange av dem tilbyr muligheten til å legge til passende tilbehør til eksisterende møbler og dermed skape et nytt, harmonisk helhetsinntrykk. Dette betyr at du ikke trenger å redesigne hele hjemmet ditt stilistisk, men bare sette gjennomtenkte aksenter. Fra trendy farger til interessante mønstre og dekorasjoner – det er så enkelt å ta et friskt pust inn i dine fire vegger.

Levende trender 2018: Alt som har med skogen å gjøre

levende trender høst vinter 2018 deco koselig skoghytte

Denne høsten dominerer intense bær-, tre- og bjørnebærtoner. Dette utseendet fanger perfekt sesongskiftet etter hvert som fargene i landskapet endres.

Et annet sentralt element er lagdeling av tykke strikkevarer. På Pinterest har søket i “gigantstrikk” -området økt med 200 prosent. Denne virkelig høsttrenden handler om å dvale og skape et lykkelig hjem.

Farger: Rustbrun, plomme og vinrød

Materialer: Ull, tykke strikk, duker i landlig stil og sengetøy og grovt hugget tre

levende trender 2018 høst plomme mørk rød mørk blå motto skog

Varm plomme og kule blå toner kombineres med delikate syrin og nøytrale gråtoner for å skape en koselig vinterstemning.

Alt om skogen skaper en spesiell atmosfære. Skogdyr er også en del av trenden og kommer i veldig forskjellige varianter. Den store helten er den vakre skogsharen. Fra belysning til dekorativt sengetøy til oppvask, kaniner er et populært motiv for høsten / vinteren 2018-2019.

Det er også verdt å merke seg at tørkede blomster også er en stigende trend på Pinterest. Tørkede blomsteroppsatser er en fin måte å bringe et snev av natur inn i hjemmet ditt.

levende trender 2018 høst soverom dekorasjon tema skog plante mønster skog dyr

Servise sett med skogsdyr trykker treplater stearinlys dekorasjon

Skandinaviske livstrender 2018: Ny nordisk

levende trender 2018 farger stue mørk blå grå svart rose

Denne trenden har stor innvirkning og ser veldig stilig og koselig ut. Det viser seg å være en moderne videreutvikling av det populære Scandi -utseendet. Ulike teksturer kombineres med hverandre for å gi helhetsbildet mer dybde og skape et innbydende rom. Det nye med hjemmetrendene for høst / vinter 2018-2019 er introduksjonen av varierte mønstre og farger.

En myk, pastellfarget palett for tilbehør og møbler er det hemmelige våpenet mot lange, mørke vintermåneder. Lett tre og myke tekstiler fremheves spesielt av mørke farger.

Farger: Lavendel, salviegrønn, rose og kremhvit

materialer: Skinn, stein og asketre / bleket tre

skandinaviske trender 2018 høst vinter soverom stue farger

Nyanser av lavendel, rosé og salviegrønt ser friske og våraktige ut, men dominerer også de koselige livstrendene høst og vinter. Med rosefargede briller kommer vi veldig avslappet gjennom vinteren.

levende trender 2018 farger stue beige skandinavisk hjørnesofa

Fra marokkanske skinnpuffer til ikat -stoffer, Scandi -utseendet er forsterket denne sesongen med etniske mønstre. De viktigste fargene er imidlertid de myke pastellfargene som forsterker den nordiske stemningen. Dusker og pomponger pynter tilbehøret og formidler en leken letthet.

skandinaviske trender 2018 salvie grønt lyst tre

Pastellmaling i skandinavisk stil

Levende trender 2018 med etnisk teft

levende trender 2018 soverom etnostil puter

Orientalsk, meksikansk, afrikansk – de globalt inspirerte etniske mønstrene finner veien inn i hjemmene våre. Utseendet ønsker sammenslåing av dekorative ikat-, paisley- og utførlige indiske blokkutskrifter velkommen. Rike nyanser og grove teksturer er typiske for den autentiske etniske stilen som bringer en nomadisk følelse inn i leiligheten.

Dette utseendet handler om oppmerksomhet på detaljer. Tenk håndfargede tekstiler i rike jordfarger, håndlaget keramikk, dusker, pomponger og makrame.

Farger: Oker, umbra brun, terrakotta, turkis

materialer: Keramikk, vevde tekstiler, flettverk og snorer

levende trender 2018 høsttema nomad oransje blå turkise farger

Den autentiske, rike fargepaletten som kjennetegner denne trenden får boområdet til å virke varmt og innbydende. Som en beroligende klem som omslutter oss i de kalde vintermånedene. Naturlige jordpigmenter som oker og umbra brun har blitt brukt av kunstnere rundt om i verden i generasjoner.

levende trender 2018 høstfarge rød grønn strøm

levende trender 2018 soveroms putemønster i etnisk utseende

Trendfarger høstinnredning bensin salvie grønn oransje rød brun

Den glamorøse livsstilen feirer en vekkelse i 2018

levende trender 2018 farger stue dempet oransje blå

Fløyelsrike sittegrupper, barokkputer og lysekroner – den glamorøse livsstilen trives med tekstiler og møbler som utstråler et snev av dekadens. Her blir stua en salong, hvor du kan nyte en cocktailtime. En moderne serveringsvogn og elegante cocktailglass bør ikke mangle.

levende trender 2018 høst luksus stil rosa gull fløyel messing gull

Armaturer med minimalistisk design kan kombineres perfekt med møbler med dekorative avrundede former i Art Deco -stil. Materialer som messing, marmor og fløyel ser edle ut og setter elegante aksenter i stuen. Denne trenden støtter “maksimalisme” hvor “mer” er det endelige målet.

Farger: Gammel rose, oker og gammelt gull.

materialer: Fløyel, marmor, messing og røkt glass

levende trender 2018 stue fløyelsofa tuftet luksusglam

levende trender 2018 soverom farger kjaki oker blå rosa

Tradisjonelt og moderne håndverk

levende trender 2018 høst stue vegg farge beige koselig

Opplev skjønnheten i håndverk! Naturlig tre, grove vev, rotting og flett er populære. Denne trenden, som er basert på skjønnheten i ufullkomne overflater, lar naturlige materialer og kjærlige detaljer komme til syne.

I en verden som streber etter perfeksjon, er denne trenden viktig for å minne oss på at ufullkommenheter er vakre og ikke kan unngås. Denne trenden vil intensivere våren 2019.

Farger: Lys grå, off-white, beige, antrasitt, oransje, bærrød

materialer: Keramikk, ull, jute og rotting

levende trender 2018 høst vinter spisestue krem ​​gammelrosa

Fargepaletten er nøytral, veggene er designet i middelhavs- eller rustikk veggbekledning med gips- og steinoptikk. Dette skaper det perfekte bakteppet for naturlige materialer som rotting og flettet arbeid. Tilbehør og overflater som er behagelige å ta på, øker komforten. Sjarmerende penselstrøk på tekstiler, kunstverk og keramikk er vanlige.

Denne levende trenden formidler et snev av realisme som er lett å leve med. Dette er et godt valg for moderne familieliv der daglig slitasje bare legger til den autentiske følelsen og naturlige skjønnheten i dette utseendet.

levende trender 2018 spisestue vegg farge betong utseende rotting lenestol glass lampe

Keramiske vaser nettbrett og kaffekopp håndverk

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer