15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Peis i midten av rommet – design din stue med en sentral plassert peis

Peis i midten av rommet glass og eksponert betong indirekte belysning romdeler

Hvis huset eller leiligheten din er romslig nok til å ha romdelere rett inne, kan du enkelt plassere en dobbeltsidig peis i midten av rommet. Dette kan stå mellom stuen og spisestuen, mellom kjøkkenet og det formelle rommet, eller til og med på soverommet eller badet. Du vil bli overrasket over hvor funksjonelle og nyttige disse luksuriøse tilleggene kan være i hjemmet ditt. Derfor har vi satt sammen en inspirerende liste over vakre peiser for å gi deg ideer til en mer åpen stil. Bare se på eksemplene våre hvis du vil designe leiligheten din med peis i midten av rommet.

Moderne interiørdesign med peis i midten av rommet

peis i midten av rommet design stue peis moderne ideer luksus grå lenestol stein stropper utsikt fjell

Peisens rolle er å gjøre et rom som ikke lenger er i kontakt med varmen som genereres av denne funksjonen, varmt og innbydende. Peisen har blitt et tilbehør som fungerer som et ekte fokuspunkt. Peisen tar ofte en sentral posisjon, ikke bare utendørs, men også i et rom. Det er mange typer peiser du kan bruke på denne måten. Peiser som henger fra taket kan innta en sentral posisjon, er et rom uten å ta opp verdifull gulvplass. En hengende peis i midten av rommet sparer ikke bare plass, den er også lys og moderne. Dermed får du hele boarealet til å virke åpent og romslig. Et slikt tillegg fungerer godt for både store og mindre rom.

Fantasifulle designalternativer

peis i midten av rommet design stue peis moderne soverom gulv-til-tak-vindu marmoreffekt flatskjerm

En sentral plassert peis blir automatisk fokuspunktet for dette spesielle rommet. Gitt dette, bør designen på en passende måte definere teksturene i rommet. Velg dette stykket nøye fordi alt om det betyr noe. Materialene som brukes, farger, overflater, former og mønstre blir egenskaper til hele rommet. Det er mange situasjoner der en peis i midten av et rom er nært knyttet til oppsettet. For eksempel, i en åpen planløsning hvor stue, kjøkken og spisestue er en del av samme sone, kan en peis fungere som en forbindelse mellom dem. I tillegg kan denne også fungere som en romdeler eller som en støttestruktur for husrammen.

peis i midten av rommet design stue peis moderne ideer luksus grå lenestol soverom partisjon

Denne nøytrale partisjonen er en så subtilt nydelig del av det åpne rommet som deler to oppholdsrom. Det er en viss friskhet og eklektisisme i designet som fungerer optimalt for nyere hjem eller de med moderne stiler.

peis i midten av rommet design stue peis moderne ideer trendeksempel detaljer tre glassbord

Her er et vakkert eksempel på en moderne og enkel tosidig peis som ville fungere godt i en stor, atskilt stue. Dette gjør det til en mer formell stue på den ene siden og et koselig område for hele familien å slappe av på den andre.

peis i midten av rommet design stue peis moderne ideer trend minimalistisk formell

Et tydelig eksempel på en ultra elegant og moderne stue. Med tillegg av den flotte peisen i midten av rommet, ser dette rommet fantastisk ut. De skarpe kantene og den fasjonable energien det utstråler gjør den til en tidløs fargekombinasjon med futuristiske detaljer.

peis i midten av rommet design stue peis lenestol industriell stil interiørdesign gass spisebord rustikk sittepute

I dette eksemplet kan du se et rom som kombinerer både elegante, moderne stiler og rustikke detaljer. De kremete fargene samt den kontrollerbare, tosidige peisen, som er i fokus, skaper en sjarmerende atmosfære.

Ekstraordinær design med peis i midten av rommet

peis i midten av rommet design stue peis lenestol industriell stil rustikt mørkt glass

For et super moderne preg kan du lage en dobbeltsidig peis i midten av rommet med stort sett glassomgivelser. Dette kunstneriske og funksjonelle designelementet kan passe inn i så mange mulige design at det er nesten umulig å gå galt med det.

Peis i midten av rommet skape en hovedsoverom peis

Hjertet i et moderne soverom kan også være en dobbeltsidig peis i midten av rommet. Bare installer dette for både soverom og på badet, slik at du kan nyte en slik peis til fulle.

peis i midten av rommet design stue peis kunstnerisk type hvit farge oransje design dobbel funksjon

I dette forslaget kan du se på to åpne peiser midt i en åpen planløsning. Disse tilbyr vakre detaljer og et hovedfokus som garantert vil imponere gjestene dine.

peis i midten av rommet design stue peis moderne ideer trend minimalistisk hvitt design parkettgulv

Et annet moderne sted, hvor denne peisen samtidig forbinder og skiller spisestue- og stueområdet enkelt og stilig. Kurset i dette vakre boarealet er ubestridelig, men med tillegg av en skillevegg får du enda mer allsidighet og luksus. På den ene siden har du en stue som alle kan glede seg over, og på den andre et gjesterom for enda lettere underholdning.

peis i midten av rommet design stue peis rustikk bord sofa dobbeltsidig murvegg murstein trebjelker

Bruk av forskjellige teksturer vil gi hjemmet ditt mer attraktivitet. Den inneholder også denne murveggen som har en peis som du kan bruke i flere rom.

peis i midten av rommet design stue peis lenestol industriell stil krakk

Denne industrielle designen viser hvordan gulv-til-tak-vinduer skaper en organisk opplevelse mens du nyter varmen fra brannen hjemme.

Peis i midten av rommet for ulike områder

peis i midten av rommet design stue peis moderne ideer trend hage uteområde rotting

Selvfølgelig kan du også bringe denne trenden utenfor på uteserveringen for litt mer hygge. Det er et flott tillegg for steder hvor du også vil ha mye underholdning.

peis i midten av rommet design stue peis moderne ideer luksus tregulv skyvedør i glassdør

Denne leiligheten kan være i 1970 -tallsstil, men det er en kunstnerisk, minimalistisk drøm. Dens vakre skyvedører i glass med trerammer, gulv og sentrert peis fungerer som vakre designelementer som kan fullføre både interiøret og eksteriøret.

peis i midten av rommet design stue peis moderne soverom mørke gulv til tak-vinduer

Glassvinduer omgir også dette hovedsoverommet, med den doble peisen som fremhever hele plassen. Men dette strekker seg også ut på terrassen for å tilby komfort til de som sitter ute om kvelden.

peis i midten av rommet design stue peis blå flamme elektriske moderne ideer trend naturstein vendt

Vi ble forelsket i denne peisen i naturstein i midten av rommet. Den blå flammen ser kald ut, men den kan gi et koselig familiehjem en innbydende følelse. Spesielt når du legger den til stuen eller kjøkkenet.

peis i midten av rommet design stue peis moderne ideer trend bad rustikk teppebelagt gulv sofa

I det neste forslaget kan du se et eksempel på ren luksus. En liten, rustikk, tosidig peis kan også være et flott tillegg til hjemmet ditt. Hvis du kan legge dette til hovedsoverommet, vil du føle at du er på ferie hver dag.

peis i midten av rommet design stue peis moderne ideer trend eksempel detaljer teksturer moderne

Fyll hjemmet ditt med edgy, moderne detaljer som denne tosidige peisen i midten av rommet, innebygd i en skillevegg full av maskulin sjarm og tekstur. Dette er et supplement med en klar wow -faktor. Bruk den til å forvandle stuen din til en privat flukt og oase av ro, hvor du når som helst kan unnslippe stresset i hverdagen.

Previous Post
Tinker påskekort: 7 sjarmerende DIY -ideer med motivpapir
Next Post
Å lage halloweenmasker for barna – 26 ideer