15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hjemmekontor med utsikt: innredning av ideer fra 7 designere

hjemmekontor outlook designideer innredning av vinduer

Et hjemmekontor er i økende grad foretrukket fremfor kontoret i et kontorbygg. På den ene siden sparer du penger på husleie, på den andre siden fungerer det spesielt godt i dine fire egne vegger. Så at komfort og en perfekt arbeidsatmosfære virkelig kan garanteres, spiller innredningen naturligvis en viktig rolle. Hvis dette ikke er riktig, kan ikke arbeidet flyte så bra heller. Av denne grunn vil vi bringe deg 7 moderne ideer for innredning av forskjellige designere samtidig Hjemmekontor med utsikt som kan tjene som inspirasjon for interiøret ditt.

Hjemmekontor med utsikt i Canada

Design av Marko Simcic og Brian Boster.

hjemmekontor med utsikt canada lake desk window

Dette første hjemmekontoret med utsikt ligger i Canada og er preget av en moderne enkelhet for møblene. Det som også merkes umiddelbart er de store vindusfronter, hvorav den ene til og med har et skrivebord festet. Vinduene garanterer ikke bare mye naturlig lys, men gir også en fantastisk utsikt over skoglandskapet og innsjøen. Forhåpentligvis vil eieren ikke bli for distrahert. Avslappende minutter i arbeidspausene er trygge!

Hjemmekontor med utsikt i et fritidshus

Design av Salvie -arkitektur.

hjemmekontor med utsikt feriehus california vindu resepsjon

Dette lille kontoret finner du i et feriehus i Sierra Mountains i California. Den bruker de store vinduene på samme prinsipp som i eksemplet ovenfor. Dette skaper et moderne hjemmekontor med utsikt. Deres uregelmessige form krydder interiøret, som ellers er ganske enkelt, fantastisk.

Hjemmekontor over en vingård

hjemmekontor med utsikt vindu horisontale stoler moderne skap weingarten

Design av Swatt Miers arkitekter.

Du får en spesielt original utsikt fra dette kontoret. Du kan se ut over vingårdene på et forhøyet nivå og føle at du er på ferie i Frankrike. Dette er mulig på hjemmekontoret med utsikt gjennom et langt, horisontalt vindu i veggen. Hjemmekontoret ligger i et hus i California.

Hjemmekontor i Singapore

hjemmekontor outlook singapore hylle tre dammen datamaskin

Design av WOW arkitekter/ Warner Wong Design.

De som liker atmosfæren i byer vil sikkert også like dette hjemmekontoret med utsikt. Det ligger i en leilighet i Singapore i en av de øverste etasjene. Til tross for dette, mens du arbeider, kan du nyte atmosfæren i naturen som er gitt av en dam og et tre. Det er også skyvevinduer der du til og med kan gå inn på terrassen.

Hjemmekontor med utsikt over hagen

hjemmekontor outlook hage england skrivebord moderne designhylle

Design av Gregory Phillips Architects.

Men ikke bare kontorer som er høyt oppe er tiltalende. Denne varianten av et hjemmekontor med utsikt over hagen er også en god idé. Dette er muliggjort av et stort vindu som strekker seg fra gulv til tak. Hjemmekontoret er i England.

Design hjemmekontoret ditt – Toronto

hjemmekontor outlook stue toronto hjørnevindu sofa kontorstol

Design av LGA Architectural Partners.

Dette hjemmekontoret, som ligger i Toronto, ser også ut i hagen. Arbeidsområdet er i et hjørne av stuen med et stort hjørnevindu. Dette moderne hjemmekontoret med utsikt er en god idé hvis du ikke har ekstra plass.

Hjemmekontor med utsikt over Kypros

hjemmekontor outlook kyprus kryssfiner møbler betongvev

Design av M.O.B Interiørarkitekter

Lyse farger preger dette hjemmekontoret med utsikt. Det ligger i en leilighet i et høyhus på Kypros, og tilbyr en utrolig vid utsikt over byen og utover. Møblene er laget av kryssfiner, og en av veggene har et imponerende betongutseende.

Previous Post
Jernmangel hva skal jeg gjøre? – En oversikt over årsaker, symptomer og matvarer som inneholder jern!
Next Post
Å bygge og legge ut et drivhus i hagen – det du må vurdere