15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å sette opp et hjemmekontor – tips og ideer for en hyggelig atmosfære hjemme!

Midt i koronavirus -krisen bør vi unngå sosiale kontakter så mye som mulig. Flere og flere mennesker må bli hjemme og jobbe derfra. Hjemmekontor kommer fra engelsk og betyr omtrent “hjemmekontor” på tysk, dvs. å jobbe hjemmefra. Imidlertid er det mange distraksjoner mellom ditt eget hjem, og det kan være utfordrende å fokusere og få jobben gjort. Selv om det høres fristende ut å jobbe i sengen eller på sofaen, er det dessverre ikke spesielt effektivt. Hvis du vil øke produktiviteten og heller vil jobbe i en hyggelig atmosfære, så har du kommet til rett sted. I denne artikkelen har vi samlet mange nyttige tips og ideer for å sette opp hjemmekontoret!

Veggedesign ideer aksent vegg stue hvilken farge

Uansett om du har et helt rom i leiligheten din eller bare et lite hjørne i stua der bare et skrivebord passer inn – når du setter opp et hjemmekontor, er det viktigste å skape et sted du faktisk liker å jobbe og at passer inn i resten av anlegget. Fremfor alt skal arbeidsområdet fungere for deg og gjenspeile personligheten din.

Sett opp hjemmekontoret ditt – finn det rette stedet hjemme

Hjemmekontor i skandinavisk stil dekorerer moderne

Før du begynner å tenke på hvordan du vil sette opp og dekorere hjemmekontoret ditt, må du finne et passende sted å gjøre det først. Hvis du ikke har et helt rom tilgjengelig, kan du plassere arbeidsområdet i alle rom. Avhengig av hvilken bransje du er i, er det første du må gjøre å tenke nøye over hvor mye arbeidsområde du trenger. Har du bare en bærbar datamaskin eller bruker du også skrivere og andre tekniske enheter? Et annet viktig poeng er å skille privatlivet ditt fra forretningslivet. Bruk hyller eller planter som romdelere.

Grunnleggende utstyr for ditt eget hjemmekontor

Sette opp et hjemmekontor Dekorer ideer Sette opp en liten leilighet Tips

For effektivt og produktivt arbeid mellom dine egne fire vegger, bør ikke riktig møbelutstyr mangle. Dette inkluderer et passende skrivebord som er stort nok, en bordlampe og nok lagringsplass. Siden vi i gjennomsnitt bruker 7 timer på arbeidsplassen vår, er en behagelig stol som er lett på ryggen et absolutt must. Det er best å velge en ergonomisk og stilig kontorstol med justerbar høyde. Hvis du ikke har nok plass, velger du filigran og mindre kontorstoler som kan være like komfortable og utvilsomt ser mye vakrere og mer moderne ut.

Lag mer orden og organisering ved å lage nok lagringsplass

Hjemmekontor dekorere ideer innredning studietips

Stablede filer og dokumenter, tonnevis av notater og penner – rot og kaos på skrivebordet svekker vår produktivitet og konsentrasjon. Det er derfor veldig viktig å ha nok lagringsplass og benkeplass, og at alle materialer har sin plass når du setter opp et hjemmekontor. Skuffer, mapper, hyller eller arkivskap – det er utrolig mange flotte måter du kan organisere hjemmekontoret på. Tenk først på hvilke redskaper du trenger oftest og ordne dem slik at de alltid er innen rekkevidde.

Kontordesign veggdekorasjonsideer enkelt

Selv det minste hjemmekontoret kan settes opp på en flott og fornuftig måte. Store skjenker eller vegghyller er gode alternativer for mapper og filer som du ikke bruker så ofte. De tilbyr ikke bare nok lagringsplass, men kan også livne opp rommet med en passende dekorasjon og litt fantasi og gi det et koselig og koselig preg.

Hjemmekontor dekorere med planter

rustikt trebord skrivebordstips for liten leilighet

Med planter bringer du et stykke natur inn i hjemmet ditt og gir hjemmekontoret ditt liv. Enten sukkulenter, ekte eller kunstige planter – de har alle en livlig og inspirerende effekt i seg selv. I tillegg gir de oss energi, reduserer stress, fremmer konsentrasjon og sørger for ren luft. En vakker plante vil definitivt hjelpe deg med å gjøre arbeidsdagen hjemme produktiv og få alle oppgavene for hånden.

Sørg for at du har nok lys når du setter opp hjemmekontoret

Oppsett av hjemmekontor Små leilighetsdekorasjonsideer

Ved å stirre på skjermen eller dokumenter i flere timer, blir øynene våre utsatt for ganske mye stress uansett. Så gjør noe bra for øyehelsen og sørg for at du har nok lys. Det ville være best hvis du satte opp hjemmekontoret nær et vindu. Siden naturlig lys får hvert rom til å se større ut, kan dette tipset være spesielt gunstig for mindre arbeidsflater. Bordlamper er nå tilgjengelige i forskjellige design og størrelser og kan tilpasses perfekt til resten av møblene. Lyskilder i nøytrale lysfarger er lette for øynene. Og et annet innredningstips fra oss – hvis du er høyrehendt, plasser bordlampen på venstre side og hvis du er venstrehendt – til høyre.

Slipp løs kreativiteten din og legg til litt farge på innredningen

blå vegg farge stue hjemmekontor dekorere ideer

Å jobbe i et rom du liker og hvor du føler deg komfortabel øker produktiviteten. Og siden det er ditt eget hjem, er det absolutt ingen grenser for dekorasjonen – alt du liker er tillatt! Farger og morsomme mønstre gir hjemmekontoret et livlig og moderne preg og sørger for en hyggelig arbeidsatmosfære. Det er best å velge nyanser som utfyller resten av interiøret og appellerer til deg – ikke det som er i trend nå. I tillegg har det allerede blitt bevist at forskjellige farger påvirker psyken vår. Blått og grønt virker beroligende og avslappende, mens varme nyanser som gult og rødt oppmuntrer til kreativiteten vår. Nøytrale grå og beige toner gir også mer ro på arbeidsplassen.

Personlig veggdesign gir hjemmekontoret en personlig karakter

Rustikk trebord i rustikk stil på hjemmekontoret

Det er veldig viktig å gi øynene en pause fra å se på skjermen i mellom. Hjemmekontoret er hjemmet ditt – det skal se ut og føles som det. Veggdesignet med vakre plakater eller favorittbildene dine fra din siste ferie gjør rommet livlig og varmt.

Sette opp hjemmekontoret Ideer for små leiligheter Duftlys dekorasjon

Ikke bare farger, men også forskjellige dufter har også stor innflytelse på humøret og psyken vår. For eksempel brukes peppermynte til å friske opp luften og forbedre fokus og produktivitet. Sitrusfrukter, derimot, virker stressavlastende og avslappende. Om du bruker duftlys eller diffusorer med essensielle oljer er opp til deg.

Sett opp motiverende meldinger som veggdekorasjoner på hjemmekontoret

Veggdekorasjonsideer Hjemmekontor satt opp liten leilighet

Å jobbe alene hjemmefra hver dag kan fort bli overveldende, og som et resultat føler vi oss umotivert. Selv om et stiftbrett med daglige oppgaver absolutt hjelper til med å få alt gjort for dagen, kan en veggdesign med mål for fremtiden i form av bilder eller ordtak øke vår produksjon og motivasjon ti ganger. Prøv å lage et visjonstavle som inneholder alle de tingene du ønsker å oppnå mest i nær og fjern fremtid.

Å sette opp et hjemmekontor – mer kreative og moderne ideer og inspirasjon

Innredning av stuen Tips Deco -ideer Aksentvegg hvilken farge

Få ditt hjemmekontor til å føle seg varmt og innbydende ved å male en av veggene en dristig nyanse som mørkegrønn, marineblå eller en hvilken som helst annen farge som best komplimenterer resten av innredningen.

Veggdesign dekorere ideer moderne studie dekorere tips

Slik at arbeidsområdet føles veldig unikt hjemme, friske det opp med uvanlige og morsomme veggdekorasjoner som selvlagde papirblomster.

Tapet til veggen stue hjemmekontor ideer

Gjør en liten plass som loftet til et koselig hjemmekontor ved å lage en aksentvegg med tapet i moderne mønstre.

minimalistisk livsstil innredning hjemmekontoret tips dekorere ideer

På grunn av kaos og uorden på kontoret, føler vi oss ofte overveldet og stresset. En minimalistisk estetikk får ikke bare rommet til å se elegant og innbydende ut, men skaper også en hyggelig arbeidsatmosfære.

Innredning av en liten leilighet Tips Hjemkontor dekorere ideer

Spesielt når du setter opp et hjemmekontor, “less is more!” Gjelder. For mye dekorasjoner og unødvendige ting distraherer oss ofte. Så prøv å ikke rote arbeidsflaten med for mange ting.

Hjemmekontor ideer for design av små leiligheter

Ikke vær redd for å leke med farger og mønstre. Tross alt, når du jobber hjemmefra, er det viktigste at du føler deg komfortabel.

Innred en liten leilighet på en moderne måte. Dekorer hjemmekontoret ditt

Selv om du foretrekker en minimalistisk skandinavisk stil, kan en liten fargefarge få rommet til å se friskt og levende ut.

Sett opp hjemmekontor i skandinavisk livsstil

Å legge til planter er en fantastisk og veldig enkel måte å forskjønne hjemmekontoret og gi det et friskt preg.

Hjemmekontor satt opp for ideer til design av små vegger

Ingen egnet skrivebord i huset? Så hvorfor ikke lage en selv? Fjern dørene til en gammel kommode, mal dem i en farge du ønsker, og du er ferdig.

Metalliske aksenter og tilbehør som lamper eller papirkurver ser stilige og moderne ut.

Sett opp hjemmekontoret ditt, design studiet ditt, dekorer hjemmet ditt

Fargerike tepper og iøynefallende mønstre skaper en flott kontrast til de hvite veggene.

Hjemmekontor pynter mote hjemmeinnredningstrender

Ikke vær redd for å velge levende farger og iøynefallende mønstre for hjemmekontoret.

Idéer for hjemmekontor dekorere møbler arbeidsplass hjemme

Tremøbler gir rommet en følelse av varme og komfort når du kommer inn Sett opp hjemmekontor

Deco -ideer Innredning av stuen på en moderne måte. Innredning av hjemmekontor

Motivasjonssitater som veggdekorasjoner ser moderne ut og øker produktiviteten vår 

Heng opp bilder, veggdesign, dekorere ideer, designe arbeidsrom

Moderne og nyttig på samme tid – designer bordlamper er ekte iøynefallende

Studer design upcycling ideer for gamle møbler

Tapet til veggen er et livlig og moderne utsagn

Design et arbeidshjørne for en liten leilighet

Previous Post
Jernmangel hva skal jeg gjøre? – En oversikt over årsaker, symptomer og matvarer som inneholder jern!
Next Post
Å bygge og legge ut et drivhus i hagen – det du må vurdere