15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Speiloppvarming – infrarød teknologi på badet

Veggspeil med infrarød oppvarming rund elegant

I mange eldre bygninger var “fuktige rom” planlagt å være ubudne, ofte smale og uten vinduer. Noen husker fortsatt de høye varmtvannstankene i kobber med en ofte ganske lunefull oljebrenner som stativ. Eventuelt ble stråleovner eller elektriske konverteringsvarmere egnet for fuktige rom senere installert. Hus fra 1970 -tallet ble designet på en meget futuristisk måte i betong. Varmeapparater for nattoppbevaring ble ansett som det optimale. Til gjengjeld ble installasjonen av varmtvannsoppvarming og de tilsvarende forsyningsledningene lagret. Øyeblikkelig varmtvannsbereder eller varmtvannsbereder er derfor fortsatt et must. For et pluss i varme, et koselig, varmt klima og optimal bruk av plass, er infrarød speiloppvarming det viktigste elementet i et redesign.

Fra våtcellen til velværebadet

Rammeløs infrarød veggspeilradiator

Eldre hus har sin sjarm, men av og til viser det seg å være litt sprøtt, spesielt på bad eller toaletter. Smale, smale “korridorer” eller vindusløse nisjer tjener absolutt sitt formål. Men den kjedelige flisinnredningen gir umiddelbart opphav til vinterfølelser. Hvis det er veldig kaldt, kjemper en støvete viftevarmer mot skravling av tenner og muggvekst. En rimelig måte å umiddelbart forvandle et slikt bad til en liten velværeoase er høyt IR -eksperter en infrarød speilvarmer.

Plussene:

Ingen steder? Faktisk! Vegg og tak er tilgjengelig. Et infrarødt speil stikker vanligvis bare noen få centimeter inn i rommet når det er festet til veggen. Små veggflater og stor takhøyde? Flere høye, smale varmeelementer løser dette problemet.

Speil reflekterer lys og skaper en romfølelse: rommet blir lysere og ser større ut. Hvis varmeelementet er i drift, er det ingen dugg å bekymre deg for.

Speiloppvarming - infrarød teknologi på badet

Den behagelige infrarøde varmen genereres lydløst. I motsetning til vifteovner, hvirvles det ikke opp støv. Romluften forblir behagelig, mugg har ingen sjanse.

På bad sørger rundt 100 KW effekt per kvadratmeter i rommet som skal varmes opp for rask og effektiv varmeutvikling. En termostat er enten integrert i enheten eller kan ettermonteres.

I motsetning til et komplett redesign av badet, er kjøp av en infrarød speilvarmer med rundt 500 euro et raskt og rimelig alternativ. Alle som foretar en omfattende renovering senere, kan fortsette å bruke den solide, vedlikeholdsfrie speilvarmen.

Slik er infrarøde speilovner bygd

Speiloppvarming, infrarød teknologi, veggmontering. Plassbesparende

I utgangspunktet består infrarøde varmeelementer av:

– Et varmeisoleringslag på baksiden, vanligvis et steinullisolasjonskort med en belagt stålplate bakvegg bak (slik at ikke veggen bak radiatoren, men området foran den blir oppvarmet)

– Et varmelag

– Et frontlag

Kjernen i speilvarmeren er karbonfibre eller folier eller fibre i rustfritt stål. Disse er innebygd i plast eller innkapslet av den. Varmeledere i rustfritt stål anses å ha en ubegrenset holdbarhet. De konverterer energien som utføres til infrarød varme.

Begrepet infrarød stråling refererer til de overveiende genererte elektromagnetiske bølgene og deres spektrale område. I det infrarøde området genereres varme som er omtrent lik solvarme. Det er ikke romluften som varmes opp, men alle faste overflater og kropper rundt varmeelementene.

Veggspeil firkantet far barn pusser tenner

Oppvarmingens frontlag bestemmer ikke bare utseendet, men også noen varmeegenskaper. Natursteinplater laget av sandstein, marmor, granitt eller “Solnhofer -plater”, samt keramikk, beholder varmen selv etter at strømmen lenge har vært slått av. En kakkelovn er like effektiv.

Belagt aluminium, dekorativt sikkerhetsglass eller speilglass avgir mye varme veldig raskt, men avkjøles også raskt igjen. For å gjøre dette åpner de mange designalternativer. Rask varmegenerering er avgjørende på bad eller toaletter; rommet trenger ikke å holdes veldig varmt hele tiden. Tilsvarende store infrarøde varmeelementer oppfyller denne oppgaven perfekt.

Speilvarmere er laget med eller uten ramme, med eller uten LED -belysning. Oppvarmede speilflater tåker naturligvis ikke.

Speiloppvarming rundt med belysning av badesminke

Previous Post
14 gode ideer til en rask og sofistikert dessert til nyttårsaften
Next Post
Svømmebassengideer – 50 drømmeaktige svømmebassengferiebilder