15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne gobeliner sørger for komfort i rommet: Veggene dine vil se så vakre ut med dem!

Det er ingen hemmelighet at tepper ikke bare hører hjemme på gulvet. Vevde og håndknyttede bilder har prydet veggene våre i århundrer. De moderne veggteppene har imidlertid lite å gjøre med veggkunst fra fortiden. Moderne gobeliner er laget av lyse stoffer og er stort sett preget av geometriske mønstre og abstrakte motiver. Et veggteppe i moderne stil kan dekorere veggene i alle rom. Enten på soverommet, stuen eller gangen – disse stilige veggteppene skaper alltid en koselig atmosfære som inviterer deg til å dvele.

Tapetene før og nå

Moderne gobeliner for abstrakt kunst i stuen

Det vevde bildet, også kalt tapet, har en lang tradisjon som fremdeles var kjent i det gamle Egypt og Persia. Tapestry making var et høyt verdsatt håndverk på den tiden, og de ferdige stykkene ble merket ekte skatter. Tapetet var ikke rent dekorativt. Det var spesielt populært for sin praktiske funksjon å dekke trekkfulle hjørner og dermed lagre varme i rom.

Under renessansen i Europa var gobeliner veldig populære. De ble ansett som et tegn på høy sosial status og prydet fremfor alt veggene til rike familier. Også i østlige land var kilim et ekte statussymbol, og teppene (for både gulv og vegg) ble ansett som luksusvarer.

moderne stue med veggtepper med naturmotiv

Et blikk på messene de siste par årene er nok til å se at moderne gobeliner blir stadig mer populære. I motsetning til de overdådig dekorerte, håndlagde veggtepper fra fortiden, er de moderne variantene mer abstrakte og gir en viss letthet. Macramees er like populære og er perfekte som små aksenter i rommet. De er vanligvis knytt av lyse strenger og er flotte veggdekorasjoner for rom i skandinavisk eller Boho-stil.

moderne gobeliner er den beste dekorasjonen for veggene på soverommet

En annen vakker variant av det moderne tapetet er også kluter som er trykt med vakre mønstre eller slips. Disse gir rommet en helt spesiell sjarm og kan fantastisk kombineres med eventyr i barne- og tenåringsrom.

På samme måte som det klassiske teppet til gulvet, er gobelinene laget i forskjellige størrelser. Så du kan selv bestemme om du vil dekorere hele veggen med den, eller bare en del av den. Nå vil vi vise deg noen gode eksempler på møbler med et veggteppe i et moderne utseende. Fordi det er akkurat dekorasjonen som veggene dine trenger.

Moderne gobeliner pryder veggene i stua

Veggtepper som kunst til veggen i stua

Tapisserier blir ofte referert til som tepper som bare er for vakre for gulvet. De kan fullstendig endre effekten av rommet og bør velges med omhu. For eksempel, hvis du velger et veggteppe i stort format, bør du forvente at rommet er romslig og preget av klare linjer. Bare på denne måten kan vegghengingen komme til sin rett.

Tapetet er vanligvis mer iøynefallende enn et veggmaleri. Derfor burde han stå for seg selv og ikke ha noen motstandere. Et unntak er tillatt i tilfeller der tapetet er lite og er sammenkoblet med et lignende gardin for å kompensere. I bildegalleriet har vi satt sammen noen inspirasjoner for møbler med veggtepper og oppheng.

Tropiske mønstre for veggdekorasjoner er trendy akkurat nå

Tapet i stedet for veggmaleri i stua

Vakkert hyggelig: Moderne gobeliner skaper en koselig atmosfære i rommet

moderne gobelin for stuen himmelsk design

Du kan også lage moderne gobeliner laget av forskjellige stoffer gjør det selv

Lag moderne gobeliner av fargerike stoffer

En løper klipper også en utrolig god figur på veggen

moderne gobeliner til gangen

Macramees gir mer komfort i det moderne møblerte rommet

moderne veggtepper macrame veggdekorasjon

Makrame som knyteteknikk har sin opprinnelse i Orienten. Macrame -gobelinene var også populære på 1970 -tallet og gjør nå et comeback i forbindelse med det danske hygge -livskonseptet. Og det beste med disse veggteppene er at de passer til nesten hvilken som helst interiørstil.

Små makrameer som veggdekorasjoner i stua for boho -teft

moderne gobeliner laget av macrame små veggtepper

Et stort makramevev gir interiøret et eksotisk preg

Macrame -gobelin i moderne stue

Moderne gobeliner med et snev av boho chic

moderne gobeliner med mandalamotiver populære på soverommet

I tillegg til stuen er soverommet også et perfekt sted å sette et vakkert gobelin i rampelyset. Vegghengingen kan enten festes over hodegjerden eller på sideveggen. Dette ser ikke bare vakkert ut, men lagrer også varmen i rommet. Så sett en stopper for den kalde veggen ved siden av sengen!

moderne gobeliner med mandalamotiver er populære

De vakre motivene på veggen skaper også en avslappet atmosfære i rommet. Boho -stilen er for eksempel helt hip akkurat nå. Det utstråler en viss letthet og er derfor ekstremt populær, spesielt på soverommet. Den boho-chic-stilen kan fint suppleres med moderne gobeliner. Motiver som mandalas er bare perfekte for dette.

Boho -veggteppe i ungdomsromgardin med eventyrlys

Fairy lights er et flott tillegg til boho-look gobelin. De kan enten henges over eller rett bak for å lage vakre lysspill. For at lysene skal komme til sin rett, bør boho -veggteppet ikke være for tykt. Veggtepper laget av lette stoffer, for eksempel trykte kluter, er best for denne effekten.

Fine møbleringsideer til soverommet med veggtepper

Ungdomsromside med moderne gobeliner og lys

En stor mandala i hvitt og rosa er ideell som veggdekorasjon for et ungdomsrom for tenåringsjenter

Kombiner moderne gobeliner til ungdomsrommet med eventyrlys

Moderne gobeliner med inskripsjoner er populære på ungdomsrommet

Moderne gobeliner til ungdomsrommet med Good Vibes -inskripsjon

Heng et lite gobelin med blomster over sengegavlen

hengende moderne gobeliner med blomstermotiver over sengen

Abstrakte motiver på veggen ser moderne ut og passer perfekt til enkelt innredede rom

moderne gobeliner med abstrakte motiver er trendy

Bananbladmotivet er trendy akkurat nå

Moderne gobelin med et tropisk mønster for soverommet

Sett aksenter med tekstiler: kombinere gobeliner og sengeløp på soverommet

moderne soverom med veggteppe som dekorasjon

Previous Post
Båloppskrifter – Enkel campinglaging og tilberedning av deilige måltider
Next Post
Lag søte påskekurver av kaffefiltre – raske instruksjoner