15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Timeglass -tatovering – Betydning og tatoveringer Ideer for livets ur

Timeglass tatovering puristisk-geometrisk-svart-hvit-måne fase-fullmåne

Timeglass -tatoveringer er attraktive og har vanligvis en dyp mening. Dette varierer avhengig av brukerens personlighet og er derfor veldig mangfoldig. Som med alle andre symboler er presentasjonen veldig annerledes og kan variere i form, størrelse og farge. I denne artikkelen vil vi ikke bare fortelle deg de forskjellige betydningene av Timeglass tatovering men gi også inspirasjon og tatoveringsideer for designet.

Timeglass tatovering på armen

timeglass tatovering grå buddhistiske mønstermotiver

Så hva betyr en timeglass -tatovering? Timeglass som tatoveringsmotiver betyr generelt sett tid, balanse, natur og forgangelighet i menneskelivet. Imidlertid kan symbolet individuelt symbolisere noe annet, for eksempel døden. Dette er spesielt tilfellet når timeglasset vises i svart. Så tatoveringen kan ha både en positiv og en negativ betydning.

Kombiner timeglass -tatovering

Timeglass tatovering underarm-stjerner-grener-svart-hvit

I motsetning til den mer statiske betydningen av den normale klokken, vender betydningen av timeglass -tatoveringen mot stillstanden. Ofte er timeglass -tatoveringen kombinert med vinger for å forsterke denne symbolikken. Tiden flyr, for å si det sånn. I kombinasjon med ravn eller ugle er to forskjellige tolkninger mulige. På den ene siden symboliserer disse fuglene visdom, men de kan også sees på som dødsboere.

Angel Tattoo Designs With Betydninger – 38 ideer & maler

Moth Tattoo – Betydningen av emnet og noen av de vakreste møllartene

De siste tatoveringstrendene ifølge Pinterest – 70+ inspirasjoner!

Tatoveringsbilder med timeglass

timeglass tatovering blomster-blomster-fargerike-farger

Den passer for både damene og mennene som har valgt å tatovere seg. Mens timeglass -tatoveringen for kvinner vanligvis er mindre og kombinert med stjerner eller blomster, er svart -hvitt eller fargerikt design med flere, mer maskuline motiver mer vanlige for menn.

Liten tatovering på håndleddet

timeglass tatovering liten-diskret-feminin-idé-håndledd

Subtile tatoveringer er spesielt, men ikke bare, veldig populære blant kvinner. Håndleddet er spesielt godt egnet for dette. Der kan du få en liten, minimalistisk timeglass -tatovering som ikke er altfor iøynefallende. Føttene er også en populær del av kroppen for mindre tatoveringer.

Minimalistisk design

Timeglass tatovering minimalistisk-underarm-idé-damer

Du får en enklere timeglass -tatovering, ikke bare med en mindre størrelse, men også med et minimalistisk design, som også bør være designet i svart -hvitt. Velg kroppsdelen avhengig av hvor iøynefallende du vil at tatoveringen skal være. Noen ganger vil eller må du skjule det, for eksempel på jobb.

Tatovering på baksiden

Timeglass-tatovering-ugle-tilbake-design-fargerike-farger

Som vi allerede har nevnt, er uglen et veldig populært motiv som ofte kombineres med timeglass -tatoveringen. I dette designet ser det ut til at uglen tar timeglasset, det vil si tiden, i beskyttelsen. Symbolikken i dette tilfellet er knyttet til farsfiguren. Den fargerike tatoveringen ble designet midt på ryggen.

Ødelagt timeglass

timeglass tatovering albue menn design idé

Du kan symbolisere at tiden flyr forbi med et ødelagt timeglass. Eller hvis du hele tiden går tom for tid og dagen kanskje ikke er lang nok for deg, er timeglass -tatoveringen med knust glass også egnet for deg. Glasset trenger ikke å være fullstendig ødelagt. Et sprukket glass er et annet alternativ.

Livet og døden tatovering på overarmen

timeglass liv og død som betyr roser med torner symbolikk

Menn pryder ofte armene sine med tatoveringer. De såkalte ermetatoveringene er også fantastisk egnet for å inkludere et timeglass og kombinere det med forskjellige andre motiver. Resultatet er en interessant blanding av forskjellige symboler som kan fortelle sin egen historie. Så vennligst velg denne varianten for timeglass -tatoveringen.

Tatovering skulder

timeglass tatovering arm erme skulder svart rød kirsebærblomst livets klokke

Som du kan se, er blomster ikke nødvendigvis bare egnet for kvinnelige tatoveringer. En svart og hvit timeglass -tatovering kan krydres med noen fargede blomster og gi liv til den monkrome designen. Noen farge -aksenter symboliserer ofte også håp, spesielt med timeglasset som et symbol, hvis dette har en ganske negativ betydning i tatoveringen din.

Timeglass med protestkarakter

timeglass-tatovering-knust-glass-hvitt-hus

En tatovering kan ikke bare gjenspeile personlige erfaringer, men kan også brukes som en protest. Et godt eksempel er denne timeglass -tatoveringsdesignen med Det hvite hus. Sanden helles ut av knust glass og blandes med blod og vann. Som alltid med et slikt design, kan kroppsområdet velges fritt.

Kombiner klokke og timeglass

timeglass tatovering klokke bokstaver antikke design farger

Hvis du ikke kan bestemme mellom den klassiske klokken og timeglasset, kan du bare kombinere begge deler i ett design. Salvador Dalis bilder gir stor inspirasjon for klokken. De oppløses så vel som tiden og utfyller timeglassets løpesand veldig godt. Du kan se et eksempel på denne varianten ovenfor.

himmel og helvete

timeglass tatovering liv og død overarm hodeskalle håndbein

Himmel og helvete eller liv og død er avbildet i denne timeglass -tatoveringen. Guds hånd hviler beskyttende over timeglasset, hvis øvre halvdel symboliserer liv. Designet skal minne deg på igjen hvor kort livet er og at hvert øyeblikk er verdifullt og må leves ut. Timeglassets dype betydning blir nok en gang tydelig her.

Livets tatoveringsklokke

livets tatoveringsklokke gul grå stearinlys timeglass

Denne tatoveringen skildrer også liv og død. Samtidig leker man med fargene for å understreke representasjonene. Livets lys er representert med et gult lys, mens et monokrom valg av svart og grått symboliserer døden. Et tørt tre fungerer som motiv her.

Timeglass -tatovering i 3D

Timeglass-tatovering-overarm-svart-klassisk-design

Hvis du vil ha en mer forseggjort timeglass -tatovering og ikke noe minimalistisk, kan du ty til 3D -designen. Det fremheves på denne måten og kan se ekstremt ekte ut gjennom visse nyanser. I dette eksemplet ble baksiden av overarmen valgt for tatoveringen.

Timeglass -tatovering til minne om en kjær

livets tatoveringsklokke overkroppen minne død

Tatoveringer brukes ofte for å bevare minnet til en avdød person. Timeglasset kan brukes perfekt til dette formålet. Fødsels- og dødsdatoer kan legges til tatoveringen for å gjøre den mer personlig. Navn eller portretter er også godt egnet til å kombinere timeglasset for designet.

Timeglass -tatovering på underarmen

Timeglass tatovering ravn arm visdom død symbol

Her kan du se et annet eksempel på en timeglass -tatovering med ravner. Betydningen er selvfølgelig forskjellig avhengig av brukeren av tatoveringen, men er generelt den samme som uglen. Likevel har ravn en tendens til å fremkalle en negativ stemning. Derfor er de best for svart -hvite tatoveringer eller de med lite farge.

Timeglass og vingetatovering

timeglass-tatovering-vinger-gule-fjær-tiden-flyr

Vi har allerede nevnt viktigheten av vingene. De symboliserer livets forgjengelighet, men har en ganske positiv karisma. De bør stimulere folk til å bruke hvert øyeblikk og trekke mindre oppmerksomhet til den negative siden av ubestandighet. Denne effekten er garantert, spesielt når lyse farger brukes.

Sommerfugler i stedet for sand

timeglass-tatovering-feminin-inspirasjon-midje-sommerfugler

Sommerfugler har et ganske drømmende utseende. Muligens er dette fordi de er forbundet med ordtaket “sommerfugler i magen”, det vil si med kjærlighet. Det som imidlertid er sikkert er at sommerfuglene får hver seriøs tatovering til å se mye løsere og fremfor alt mer feminin ut. Så bruk dem som du ønsker for timeglass -tatoveringen din.

Tatovering på nakken

timeglass-tatovering-hals-damer-grønn-røde-blomster

Halsen er egnet for både subtile tatoveringer og større. Det er alltid nok plass der. Denne timeglass -tatoveringen får det feminine utseendet gjennom bruk av delikate farger og bruk av blomster. En tatovering ser litt mer abstrakt ut hvis motivet ikke er avbildet rett, men i en liten skråning.

Previous Post
Enebolig med glassfasade – arkitektur inspirert av 60 -tallet
Next Post
En luksuriøs sykkel laget av 24K gull – The Beverly Hills Edition