15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Wolf Tattoo – Betydning, 15 ideer og design bare for Wolf Head Tattoo

tattoo wolf wolf head farget blå tenner grim moon orange

Tatoveringen du velger bør ikke velges bare tankeløst. I stedet er det forbundet med visse symboler og betydninger som er ment å gjenspeile din person, karakter eller dine erfaringer og erfaringer. I denne artikkelen vil vi at du skal Wolf tatovering forestille deg og hva det betyr, avhengig av måten det er representert på.

Wolf Tattoo – Fargerik, japansk stil

wolf tattoo sleeve ide japansk stil fargerike farger svart pels

Ulvetatoveringen kommer opprinnelig fra Nord -Amerika. Der brukte indianerne det som et kroppspynt, som sies å ha en positiv innflytelse på livet deres. Men kelterne brukte også ulven som et symbol. Imidlertid betyr ikke hver avbildet ulv en og samme ting. Avhengig av ulvenes design og aktivitet, kan den ha forskjellige betydninger.

50 vikingtatoveringsideer og interessante symboler i norrøn mytologi

Minimalistiske, geometriske dyretatoveringer av Nouvelle Rita

Drømmefangertatoveringen og dens betydning + ideer for alle deler av kroppen

Nordic Wolf Tattoo – Fenrir, Fenris Wolf

ulv tatovering nordisk rød farge idé klo arm

Ulven kan både symbolisere ensomhet og individualisme. Samtidig blir han også sett på som en åndelig guide. Her er noen flere forklaringer:

Ensom ulv

tatovering ulv underarm ensom skog håndledd design arm

Den ensomme ulven er spesielt egnet for solister. Så hvis du er en av de som tar livet i egne hender, bruker mye tid alene og liker å gjøre det, så er den ensomme ulven det riktige valget for deg. Det symboliserer en jernvilje og styrke.

Svart ulv for opprørere

tatovering ulv underarm halv blomst svart blomst

Hvis ulvetatoveringen er designet i svart, symboliserer den ulvens mørke side. Så hvis du er mer av en vill natur, har du gjort det riktige valget. Grovende ulv som også sperrer tennene forsterker denne symbolikken enda mer.

Vill ulv i svart

ulv tatovering ulv hode underarm svart design aggressiv blomst aksent

På samme måte kan en aggressiv ulv stå for styrke og beskyttelse av familien. Følgelig er en annen betydning av denne typen ulvetatovering lojalitet og maskulinitet.

Keltisk ulv

wolf tattoo tribal keltisk design hyl svart pot

Stammen er og vil forbli en populær tatoveringsdesign. Og hvis dette designet er valgt for ulvetatoveringen, reflekterer du styrke og også familien. Med den keltiske ulven brukes vanligvis tykke linjer for design. Disse smelter jevnt og virker så uendelige.

Hylende ulv

tatovering ulv tatovering idé skog måne bakke hyl

I utgangspunktet er meningen med denne tatoveringen akkurat det man forbinder med bildet. Den ensomme skapningen har ingen andre enn månen. Det kan også stå for mørkets eller dødens hemmeligheter.

Idee til en ulvetatovering med drømmefanger

tatovering ulv drømmefanger hodefjær indisk design

Det sies at ulven har en beskyttende funksjon. Det gir styrke til personen som bærer en ulvetatovering og hjelper i utviklingen. Vi har satt sammen noen flotte design for deg her:

Japansk ulvetatovering

tatovering ulv japansk stil blomst trær fargerik design idé

Hvis du liker japanske design, kan du også velge ulvetatoveringen deretter. De japanske tatoveringene er hovedsakelig preget av blomster og mange lyse farger.

tatovering ulv fenriswolf fenrir tenner ravn kombinasjon overarm

Du kan også kombinere ulvetatoveringen med et annet dyr. På denne måten gir du tatoveringen en ytterligere mening og skaper et individuelt design.

tatovering ulvehodeskalle original svart rød aksenter svarte tenner

Denne tatoveringen av ulvehode viser en svart ulv, men den er designet på en original måte. Halvparten av det er en hodeskalle. Symbolikken forsterkes igjen av de blottede tennene.

ulvehode tatoveringsmal stammeidé moderne design

Kombiner ulvehodet med en stammetatovering. Du får et keltisk design som er veldig populært.

tatovering ulv underarm fullmåne blå lilla nyanser hyle tre ulvehode

Hvis du liker fargerike tatoveringer, kan du også vise ulve -tatoveringen i farger. Med farger som blå og lilla ser designet spesielt mystisk og mystisk ut.

ulv tatovering farger sigd måne hyl ulv hode tatovering

Her kan du se en ulende ulv i en farget versjon. Vanligvis velges fullmåne som motiv, men en halvmåne gir variasjon og individualitet. Ulvetatoveringen trenger ikke nødvendigvis å ta mye plass heller. Et lite design kan også velges.

Previous Post
Enebolig med glassfasade – arkitektur inspirert av 60 -tallet
Next Post
En luksuriøs sykkel laget av 24K gull – The Beverly Hills Edition