15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Faith Love Hope Tattoo – Betydning og mangfoldige tatoveringsdesigner for menn og kvinner

Alle som har et bestemt motiv gravert på kroppen, ser det ikke bare som trendy kroppssmykker, men legger også stor vekt på dets symbolikk. En av de mest populære designene for tatoveringer for menn og kvinner over hele verden er Faith Love Hope Tattoo. De tre kristne dyder er utvilsomt mye mer enn et smykke på kroppen for dem som bærer dem. I dagens innlegg har vi satt sammen vakre ideer for en tatovering Faith Love Hope og forklart betydningen bak dem for deg.

håndleddet små tatoveringsmotiver kryss ankerhjerte

Hvorfor tro, kjærlighet og håp er de mest emosjonelle symbolene ikke bare for tatoveringer, men også spiller en vesentlig rolle i alles liv, forklares i stor grad av deres symbolikk i den kristne religionen og kulturen. I Det gamle og Det nye testamente snakkes det om kjærlighet, tro og håp på forskjellige steder. “Men nå gjenstår det tro, håp, kjærlighet, disse tre, men den største er kjærligheten.” – Slik beskrives de tre kristne dyder i et populært bibelvers.

kvinne design tro kjærlighet håp tatovering håndleddet

Disse tre komponentene er uløselig knyttet sammen og tar en høy plass i menneskelivet, og derfor velger menn og kvinner kjærligheten, troen, håpetatoveringen. Disse dyder refererer til Gud som utfører mirakler og gir mennesker styrke og mot til ikke å gi opp selv i de vanskeligste situasjonene, se fremover og fortsette. Som en tatovering er disse vanligvis vist som ankre, hjerter og kranser.

Heartbeat tatovering – mening og 30 gode ideer for det populære motivet

50 små partnertatoveringer: romantiske ideer for en partnertatovering

Compass Tattoo – Betydningen av motivene, bildene og kule designene

tro kjærlighet håp tatovering bak øret anker hjerte kors

I alle våre prosjekter, i forskjellige hverdagssituasjoner, forlater tro oss ikke håp om noen situasjon i livet. For å overvinne ulike vanskelige levekår krever det mot som gir oss håp. Og når kjærligheten til Gud og til medmennesker legges til, tjener disse tre ordene som motivasjon for et meningsfylt, lykkelig og kjærlighetsfylt liv både som individ og i samfunnet.

anker hjerte kryss fot filigran tro kjærlighet håp tatovering

For Faith Love Hope Tattoo brukes ofte symboler som er ganske enkle å tyde. Hjertet står for kjærlighet – for himmelsk og for veldedighet. Korset står for tro generelt. Korset er også symbolet på enhet av himmel og jord, rom og tid, mennesket og Gud.

ankel tro kjærlighet håp kjede hjerte anker kryss

Et anker symboliserer håp i vår kultur. Akkurat som et anker sikrer et skip ved forankringen, gir håp oss stabilitet i vanskelige livssituasjoner. Ankermotivet bærer betydningen for stabilitet og styrke og kan kombineres med andre motiver som blomster, fisk osv. Faith Love Hope Tattoo ledsages ofte av andre tatoveringsmotiver som rose, fugler, duer, sommerfugl osv. På bildet.

arm tatovering tro kjærlighet håp hjerte kryss anker farge rød

Populære deler av kroppen for tatoveringen av ankerhjerte er håndleddet, underarmen, leggen, foten, skulderen, brystet, bue og halsen. Denne tatoveringsdesignen er også spesielt egnet for de som ikke vil ta noen risiko med en stor kroppstegning og foretrekker en liten og subtil tatovering i stedet. Håndflaten eller innsiden av fingeren er skjulte steder for de trendy kroppssmykker.

tro kjærlighet håp tatoveringsmaler kryss hjerte anker

Love Faith Hope Tattoo kan gjøres i en stil som virkelig passer deg. Synes du de minimalistiske og filigran tatoveringene er spesielt tiltalende, eller foretrekker du å bruke gamle skolemotiver med tykke linjer og sterke farger? Du er velkommen til å velge mellom svart eller farget tatoveringsdesign med vannfarger. Som en hvit tatovering ser Faith Hope Love Tattoo også spesielt vakker ut. La deg inspirere i vårt bildegalleri.

gamle scool anker kryss hjerte betyr tro kjærlighet håp tatovering

salme tro kjærlighet håp tatovering anker hjerte kryss bein

gamle scool fargede symboler som betyr tro kjærlighet håp

hjerte anker kryss tatovering betyr farget

halsfarget tro kjærlighet håp tatovering middels størrelse

tro kjærlighet håp tatovering damer håndleddsmotiver små

moderne design tro kjærlighet håp tatovering farget

motiver tatovering kjærlighet tro håper akvarellbokstaver

En annen måte å uttrykke de tre kristne dyder kjærlighet, tro og håp på kroppen er en tatoveringsdesign, som består av kors, hjerteslag og hjerte som er forbundet med hverandre. Uendelighetssymbolet representerer også uendeligheten av håp, kjærlighet og tro, uavhengig av hva brukeren forbinder med denne tatoveringen.

halsfarget tatovering kjærlighet tro håper akvarell

akvarell håndleddet tro kjærlighet håp tatovering design

tro kjærlighet håp tatovering uendelig farget håndledd

minimalistisk liten ankel elsker tro håp tatovering

tro kjærlighet håp tatovering hvit diskret arm

elegant kragebein tro kjærlighet håp tatovering

Du kan se en annen elegant og veldig subtil tatoveringsdesign på bildet ovenfor. Her er ordet “Tro” skrevet ut i filigran manus, mens håp og kjærlighet er representert med et hjerteslag og et hjerte. Det lille hjertesymbolet i lyseblå farge gjør Faith Love Hope -tatoveringen enda mer interessant.

brev hjerteslag hjerte motiver tatovering tro kjærlighet håp

I stedet for å stave ordet “Faith” i sin helhet, er det blant annet muligheten til bare å få gravert den første bokstaven i det engelske ordet “faith”. En annen elegant design er kombinasjonen av symboler og deres betydning som ord skrevet med blokkbokstaver. Kjærligheten, troen, håpetatoveringen ser også veldig fin ut som bokstaver. Med en slik tatovering vil du ha flere forskjellige fonter og størrelser å velge mellom.

kvinne underarm skrift blokkbokstaver tro håper kjærlighet tatovering

underarm kjærlighet tro håper tatovering svart

minimalistisk tatovering tro kjærlighet håp costal arch

kryss hjerterytme hjerte skrift tro kjærlighet håp tatovering

tro kjærlighet håp tatovering betyr partner vennskap

elsker tro håper tatovering skrift svart monokrom underarm

tatovering tro håper kjærlighet underarm stor skrift

lårsymboler som betyr tro kjærlighet håp skriftskriv bokstaver

håndleddet tatoveringsdesign damer farget utsmykkede

skriver engelsk tatovering tro kjærlighet hoffning elegant håndledd

tatovering tro kjærlighet håp bokstaver minimalistisk svart costal bue

tatovering kjærlighet tro håper store bokstaver bryst kvinne

fot svart tatovering skrift tro kjærlighet håp

fotbokstaver kjærlighet tro håper tatovering kroppssmykker

Previous Post
Cornelio Cappellini – Et symbol på moderne italienske møbler
Next Post
Trendy moteideer og kule stylingtips fra Pendari Fashion