15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

3D tatovering for kvinner og menn – ideer for forskjellige områder av kroppen

3d tatovering superhelt damer knyttneve underarm

Hvis du vil lage et ekte blikkfang med tatoveringen din, kan du vurdere 3D-design. Selv om 2D-design utvilsomt kan være veldig attraktivt, får tredimensjonale motiver deg til å se minst to ganger. Det er utrolig realistiske varianter der du knapt forventer et tatoveret bilde med det første. Og vi vil introdusere deg for noen slike imponerende design for en 3D -tatovering i denne artikkelen. Det er inspirerende ideer for menn og kvinner som kan kopieres eller brukes som grunnlag for deres egne ideer. Lag et unikt høydepunkt ved å bruke den mest trendy kroppskunsten de siste tiårene!

3D tatoveringsbilder fra naturen

3d tatovering underben-idé-rød-rose-damer

Motiver fra naturen er veldig populære for tatoveringer. Og spesielt roser med sitt romantiske utseende er et ofte valgt motiv. De frodige blomstene er også perfekte for interessante 3D -design og i alle farger. De som foretrekker det klassiske svart -hvite designet, kan få et imponerende motiv, så vel som de som leter etter noe fargerikt.

Tatovert farget rose

3d tatovering romantisk-rose-oransje-rosa-realistisk-blomst

Du kan se et vakkert rosemotiv med lyse farger, for eksempel i dette eksemplet. Det viser også at roser ikke bare er egnet for design av kvinnekropper, men også populære blant menn, og ikke mindre attraktive. Riktig plassert tatoveringsskygge skaper ønsket 3D -effekt. Motiver kan også kombineres fantastisk med visse deler av kroppen for å forsterke effekten. Så på forsidebildet er neven en del av tatoveringen, for å si det sånn, men heller ikke på den annen side, siden den ikke var tatovert.

Subtil bregne blad

3d tatovering bladbregner-natur-ekte-optikk-grønn-farge

Også her kan du se en fantastisk 3D-tatovering, som på den ene siden er subtil og delikat, men samtidig også iøynefallende på grunn av den realistiske implementeringen. Med motiver fra naturen kan du utvilsomt lage fantastiske design som du kan dekorere kroppen din med. Denne tatoveringen kan se enda mer realistisk ut hvis den er utstyrt med skygger som de som kastes av det virkelige bladet.

Rose på hånden

3d tatovering original-stimulering-rose-realistisk-hånddesign

Denne rosen er også på en manns kropp og denne gangen på hånden. I stedet for lyse farger ble det brukt nøytrale, som ikke gjør tatoveringen mindre attraktiv. Rosen tar opp hele overflaten av hånden og er utstyrt med to dråper vann. Et slående design som er forbundet med naturen og også med romantikk eller til og med nostalgi.

3D butterfly tatovering

3d tatovering skulder-øm-sommerfugl-realistisk-rosa-rosa-rød-skygge-design

På samme måte er populære tatoveringsmotiver insekter, fordi de er spesielt egnet for subtile og mindre tatoveringer. En veldig imponerende implementering for en sommerfugl, se bildet ovenfor. Sommerfuglen ble tatovert på den ene skulderen. Skyggen skaper selvfølgelig den realistiske effekten. Det virker som om en ekte sommerfugl sitter på skulderen din.

Dekorer foten

3d tatovering damer-tilbehør-fot-sommerfugl-blå-rosa-vinger

3D -tatoveringen med sommerfugl kan selvfølgelig designes hvor som helst på kroppen. Det er opp til deg hvor du vil skryte av det. Noen foretrekker en del av kroppen som lett kan skjules av klær om nødvendig, mens noen foretrekker å vise sin tatovering når som helst. Tatoveringens størrelse spiller også en avgjørende rolle.

Ekte edderkopp

3d tatovering edderkopp-svart-enke-rød-skygge

Du har kanskje sett en 3D edderkopptatovering før. Edderkoppen er et av de mest populære motivene og kan skremme noen med et realistisk utseende. Men skorpioner er like populære. Begge tatoveringsmotivene passer for forskjellige størrelser og alle kroppsdeler.

Tatovering på håndleddet

3d tatovering subtil-liten-marihøne-håndledd-rød

En slik 3D marihøne -tatovering er flott for de som foretrekker noe subtil. Selvfølgelig kan ethvert motiv vises i lite format, men med noen design er et større område mer fordelaktig for spesielt å illustrere mindre detaljer. Ikke slik med insekter. I de fleste tilfeller kommer disse også til sin rett i lite format.

Dragonfly i pastellfarger

3d-tatovering-øyenstikker-lilla-turkis-insekt-vinger

Øyenstikkeren er som sommerfuglen og de fleste andre insekter: De er perfekte for subtile tatoveringer for kvinner. Ideen ovenfor ble valgt for skulderen og er prydet med lyse pastellfarger. Slike farger er igjen et godt alternativ til dristige, som ikke er for alle. La tatovøren gi deg råd og se på eksempler med og uten farge for å finne den beste varianten.

Tatoveringsslange

3d-tatovering-slange-fot-design-realistisk-amfibier

Hvis du står foran denne personen, kan du først tro at en ekte slange ville komme mot deg. Med litt maling kan tatoveringen se enda mer realistisk ut. Slangen er på en fot, men kan være like interessant på andre områder av kroppen. Underarmen er for eksempel veldig egnet.

Liten sjøstjerne

3d-tatovering-små-hoes-fot-design-sjøstjerner-lyseblå

Denne lyseblå sjøstjernen ser ikke mindre realistisk ut, til tross for sin lille størrelse. Det er det perfekte motivet for foten, håndleddet, nakken og lignende områder av kroppen. 3D -effekten oppnås på en subtil måte gjennom lysskygge. Sjøstjernen ser også spesielt delikat ut på grunn av sin lyse pastellfarge. Alle toner som forekommer i naturen er passende.

Abstrakte 3D -tatoveringsideer og motiver

3d-tatovering-realistisk-glidelås-tilbake-design-kvinner-menn

I stedet for naturlige motiver kan du selvfølgelig også velge noe veldig uvanlig, abstrakt og gal eller andre hverdagsmotiver for en 3D -tatovering. En original idé som vi absolutt måtte vise deg er denne doble glidelåsen som ble valgt for ryggen. Designet ser så ekte ut at man tror at huden egentlig bare er på og kan åpnes og lukkes etter ønske.

Velg en 3D -tatovering for armen

3d-tatovering-fargerike-farger-stjerne-abstrakt-geometrisk

Igjen kan du se et fargerikt og abstrakt motiv her. Flere stjerner i forskjellige størrelser, som også ble designet i regnbuefarger, ligger oppå hverandre og danner dermed en trinnvis form, for å si det sånn. Det er et ekte kunstverk som pryder innsiden av en overarm. Ta inspirasjon fra ideen hvis du er ute etter et abstrakt design.

Idee til låret

3d-tatovering-lår-kne-ben-utskjæring-mønster-tre-effekt

Det er vanskelig å sette ord på hvor imponerende denne ideen er. Det er en tatovering for låret som får benet til å se ut som om det er laget av tre. 3D -tatoveringen i seg selv skaper et mønster som er kjent fra utskårne kunstverk. Så ofte du ser på motivet, kan du nesten ikke tro at det “bare” er en tatovering.

3D tatovering for underarm

3d-tatovering-logo-hayabusa-motorsykkel-flamme-kinesiske tegn-steinimitasjon

Naturmaterialer kan også herlig etterlignes med tatoveringer. I dette tilfellet ble stein ganske enkelt designet med sprekker. Innsiden er Suzuki Hayabusa -logoen. På denne måten kan bokstaver laget av kinesiske tegn også settes i scene. Den svart -hvite designen er flott for denne ideen og understreker naturligheten til stein.

kompass

3d-tatovering-kompass-hånd-stjerne-motiv-svart-tatovering

I stedet for en rose pryder et kompass hånden i dette eksemplet. Det er spesielt populært blant sjøfolk fordi det maritime symbolet sies å bringe lykke til og beskytte dem. Dette kompasset er kombinert med en stjerne i midten, som sannsynligvis kan assosieres med Nordstjernen, et viktig skilt på himmelen for sjømenn.

Tatoveringsfonter

3d-tatovering-idé-herrer-blad-lønn-font-ordtak

Denne tatoveringen representerer en slags revet hud, som på denne måten får frem bokstaver. Nyanser er designet langs kantene for å skape et tredimensjonalt utseende. De viktige tingene i livet kan brukes til bokstaver. I dette tilfellet inkluderer disse familie, kjærlighet, ærlighet, glede og vennskap.

Stjerne som en tatovering

3d-tatovering-stjerne-font-kjærlighet-familie-vennskap

Denne stjerneformede 3D-tatoveringen er også utstyrt med fonter. I prinsippet er det den samme ideen, bare at en annen grunnform er valgt. Skygger på innsiden av tatoveringen skaper den tredimensjonale effekten. Det virker som om skriften er under huden og som om huden sprekker og smuldrer som stein.

Tatovering av hobbyer og preferanser

3d-tatovering-damer-lår-blonder-bånd-symaskin-gul

Du kan vise dine preferanser og hobbyer med tatoveringene dine. Et godt eksempel er denne 3D -tatoveringen for beinet som viser et blondebånd og en symaskin. Fargene ble også brukt veldig bra. De markerer subtilt symaskinen uten å være for iøynefallende, noe som er en god beslutning, spesielt hvis du ikke vil ha et fargerikt design, men ikke kan klare deg helt uten farger.

Sykkel som motiv

3d-tatovering-tilbake-design-sykkel-svart-rød-kvinner

Sport som er din hobby kan også kartlegges på samme måte. Hvis du er til sykling, kan du for eksempel få en sykkel tatovert. De som liker å løpe velger joggesko, og de som liker å danse kan finne på noe som passer for dem. Designet i et 3D -utseende, og ditt personlige motiv ser da enda mer attraktivt ut.

Patriotisk motiv

3d-tatovering-skrape-klo-flagg-amerikansk-hud

Er du spesielt stolt av landet ditt eller har du et bestemt favorittland, så kan du også vise dette til alle med en matchende 3D -tatovering. Disse sprekkene, som ser ut til å ha blitt lagt til av klør og dermed får frem det amerikanske flagget, er veldig originale. Dette kan selvfølgelig også gjøres med ethvert annet flagg, eller du kan komme med ditt eget design.

Platespiller

3d-tatovering-vinyl-plate-platespiller-inspirasjon-hånd-svart-hvitt

En platespiller ble tatovert veldig effektivt på denne hånden. For den tredimensjonale tatoveringen, bruk den naturlige formen til de forskjellige kroppsområdene og lek med tatoverte og ikke-tatoverte områder. Motivet utstråler en viss nostalgi, som du også kan oppnå med andre retroobjekter.

Abstrakt 3D

3d-tatovering-skygge-optisk-illusjon-kvinner-ansikt-overarm-trapp

Denne tatoveringen kombinerer det abstrakte med optisk illusjon og 3D -effekter. Et halvskygget, halvbelyst ansikt er innrammet av tredimensjonale trinn, som igjen fører oppover på den ene siden, men også nedover samtidig hvis du følger kursen. Også vist er silhuetten til en mann som går ned trappene.

Idee for troende

3d-tatovering-rosenkrans-ankel-fot-kryss-kristen-tema

I stedet for å bruke en ekte anklet, kan du enkelt velge en tatovering som kommer veldig nær en ekte, men som er mindre irriterende. Du kan selv bestemme hvordan kjeden skal se ut. For eksempel, hvis du er troende, kan du velge en slik rosenkrans og dekorere ankelen permanent.

Interessant stykke av puslespillet

3d tatovering puslespill fotdesign blå skala mønster

En brikke i puslespillet som er tatt ut av foten for å avsløre fiskeskala. Det er det denne interessante tatoveringen representerer. Men det ser ikke bare bra ut på føttene. Du er også velkommen til å velge et mer iøynefallende område. Puslespillet så vel som det resulterende “hullet” ble designet i 3D -stil og kommer veldig nær virkelige gjenstander.

Utførlig 3D -tatovering

3d-tatovering-original-optikk-stein-plate-meisel-skull

Baksiden av denne herren etterligner en steintavle med interessante motiver og forseggjorte mønstre. I tillegg tar tatoveringen opp hele ryggen. Som det er typisk for naturstein, består dette motivet av gråtoner. Bare en plante som ser ut til å vokse ut av steinen ble designet i grønt og utfyller designet fantastisk.

Pistol som motiv

3d-tatovering-underarm-inni-pistol-grå-menn-idé

Denne pistolen, som ble tatovert på en underarm, ser veldig ekte ut. Du er velkommen til å kombinere 3D -tatoveringer med andre tatoveringer. Men hvis du vil at et bestemt motiv skal komme til sin rett, er det best å la det være i fred. I prinsippet, som du kan se, kan du få et hvilket som helst motiv laget i 3D, forutsatt at du finner en passende tatovør.

Previous Post
Lag et paradis i den lille hagen din
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!