15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Neo Traditional Tattoo som en moderne tolkning av tidløs stil

neo tradisjonell tatovering wiking-back-mann-fargerik

Tatoveringer er ikke bare en kjepphest, for noen er de en helt spesiell forpliktelse på noe hud. Det er et nesten uendelig antall maler og motiver som blir vakrere, mer detaljerte, mer forseggjorte og ekstravagante over tid. Tatovøren utfolder også fantasien mer og mer, noe som fører til nye tatoveringsretninger og stiler. Nedenfor vil vi introdusere deg for den moderne stilen Neo tradisjonell tatovering gjøre kjent og presentere flotte motiver for inspirasjon.

Hva er Neo Traditional Tattoo?

arm-kvinne-grå-svart-blå-sommerfugler

Neo Traditional Tattoo er en tatoveringsstil som er en moderne og vellykket blanding av andre tatoveringsstiler. Neo Traditional er en kunstrealist med tydelig påvirkning fra den gamle og nye skolen. For å gi deg en klar ide om hva den nye tatoveringsstilen innebærer, vil vi kort introdusere deg for de tre andre stilene som utgjør Neo Traditional Tattoo..

Fascinerende sammenveving av stiler – den gamle tatoveringsstilen

svart-grå-gul-kvinne-måne-neo-tradisjonell-tatovering

Oldschool -tatoveringsstilen, også kjent som tradisjonell, er en av de ti hovedretningene som inkluderer sjømannstatoveringsmotivene som var moderne mellom 1920 og 1960. de typiske motivene er ankre, seilskip, kanoner og sjøfolk. Maori- og stammotivene som ble brakt tilbake av sjøreiser fra asiatiske land var veldig aktuelle blant sjømennene. Motivene, som i utgangspunktet ble påvirket av krysset av ekvator, fyret og seilskipene, var i økende grad rettet mot seilernes ønsker og ønsker..

mann-overarm-tatovering-neo-elefant

Motiver som en palmeøy, et hjerte med en flamme eller en dolk eller et kors ble lagt til og beriket stilen. Motivene svelger med et kjærlighetsbrev, roser, hender, tiger og panterhode, samt pin-up-jentene er fra denne tiden. Alle disse motivene er ganske minimalistiske i enkle strukturer. Oldschool -tatoveringsstilen er preget av tykke, særegne, svarte kantlinjer og sterke fyllfarger som blå, rød eller grønn. Grove fargeoverganger er også karakteristiske for det tradisjonelle

Newschool tatoveringsstil

kvinne-løve-hode-slående-overarm-neo

New School -stilen er en videreføring av Old School og blir sett på som en moderne Old School. Forskjellen mellom de to tatoveringsstilene er måten tatoveringsdesignene er avbildet på. De ser moderne, mer detaljerte og uttrykksfulle ut. Denne stilen bruker den samme tatoveringsmetoden som old school -tatoveringer. Bildene blir enda mer fargerike og nye fargegradienter og nyanser blir introdusert.

Realistiske tatoveringer

neo-tradisjonell-ny-skole-ørn-bryst

Realistisk er absolutt den øverste disiplinen blant alle stiler. de realistiske tatoveringene ser forvirrende lik virkeligheten ut og imponerer med detaljrikdommen. Portretter, naturmotiver og mange andre emner er ofte tatovert i denne stilen. Bildene kan enten være monokrome i svart og grått, eller de kan også presenteres som naturtro og fargerike bilder.

neo-hånd-granat-moderne-sitron-skive-blader

Ved å flette disse tatoveringsretningene, er Neo Traditional Tattoo en moderne tilpasning av den klassiske og tidløse stilen. Takket være enkeltbildet kan praktisk talt alle motiver brukes og presenteres på en “tradisjonell” moderne måte. Neo tradisjonell tatovering utvikler seg kontinuerlig ettersom nye tatoveringsstilstander fortsetter å påvirke kunstscenen. Selv om motivene forblir de samme, vil de se annerledes tolket ut på grunn av de forskjellige representasjonsmåtene.

Motivene i Neo Traditional og deres betydning

neo-tradisjonell-tatovering-kvinne-røyk-overarm

Når det gjelder symbolikken til bildene, er det ikke lenger så viktig å nødvendigvis kjenne betydningen av det valgte motivet. Den symbolske betydningen forblir selvfølgelig mest viktig for brukeren, men i dag er det fokus på utførelsen som farger og mønstre er brukt på. Du kan ha et hvilket som helst bilde og symbol som en Neo tradisjonell tatovering, forutsatt at du kan venne deg til de slående konturene og detaljerte bildene som oppnås gjennom farger og rom. Tatoveringene i denne stilen har en veldig uttalt tekstur og skygge. Bildene er langt fra uskarpe og budskapet de formidler er klart.

Kompassmotivet

kompass-rose-rød-bokstav-tau

Et av de mest kjente motivene i Neo Traditional Tattoo er kompasset. Opprinnelig er dette tatoveringsmotivet en klassisk old school -tatovering, som kan utvides på forskjellige måter og kan kvalifiseres som neo -tradisjonell. En måte å gjøre dette på er å ha en detaljert og fargerik blomst i bakgrunnen. Kompass -tatoveringen symboliserer bestemt handling og riktig vei eller riktig retning. På den annen side kan kompasset stå for håp og beskyttelse. Kompasset bør alltid minne brukeren på hvor det faktisk kommer fra og hvor det skal.

Portrettet i neo tradisjonell tatoveringsstil

overarm-kvinne-sommerfugl-fargerik

I neo tradisjonell kultur er portrettet den siste trenden. Portretttatoveringene er vanskelige å implementere og er absolutt blant de vanskeligste tatoveringene av alle. Av denne grunn er det viktig å velge en kvalifisert og virkelig talentfull artist, slik at du får et feilfritt resultat. Hvis du vil forevige en person du elsker på huden din, er portretttatoveringen et godt valg.

Diverse blomstermotiver

rose-gul-brun-moderne-cap-arm

Selv om folk i stadig større grad pynter kroppen sin med blomstermotiver, er en enkelt fargerik rose en populær Neo tradisjonell tatovering. Den skiller seg ganske enkelt ut blant de utallige blomstene og vises i denne stilen mye større, mer detaljert og mer fargerik. rosen er det mest populære tatoveringsblomstermotivet og er helt tidløs og full av mening, som faktisk ikke er fremmed for noen. som et symbol på kjærlighet, hengivenhet og beundring, er rosen et motiv som går igjen og igjen for elskere. Den vakre blomsten står ikke bare for kjærlighet og skjønnhet, rosens torner symboliserer den mørke siden av livet.

Havfruemotivet

tilbake tatovering-røyk-dyr-mann-neo-tradisjonell

Havfruene har alltid vært fascinert av hele deres vesen. De er et flott tatoveringsmotiv som ser veldig fint ut tegnet av kunstnerhender. Hvis du vil gi havfruen et neo tradisjonelt preg, bør du få den mytiske skapningen til å ligne en moderne kvinne og bruke mye farge i tatoveringen. Havfrue -tatoveringen er et vintage marime -symbol som opprinnelig ble ansett som en mannlig tatovering. Over tid representerer den også femininitet og er mer sannsynlig å bli sett hos kvinner. Havfruen er ofte knyttet til andre symboler. Dette motivet symboliserer følelser, intuisjon, frihet og uavhengighet.

Timeglasset

Tigerhode-overarm-mann-farget-tekstur

Et annet populært motiv i neo tradisjonelle tatoveringer er timeglasset. Den har en dypt symbolsk verdi og dens betydning kan variere avhengig av personlighet og bruker av oppfatningen.Generelt står timeglasset for balanse, tid og livets forbigåendehet. Dette motivet kan være en inspirasjonskilde slik at vi kan få mest mulig ut av hver dag og lære å sette pris på tiden.

Indianere symboler

neo-tradisjonell-tatovering-motiv-indianere-overarm-farget

Det indiske symbolet er en viktig del av kulturen. Det indiske motivet brukes ofte i Neo Traditional Tattoo og laget et fabelaktig Neo -symbol ved å legge til flere detaljer. For at de mange detaljene i en indisk tatovering skal komme til sin rett, bør tatoveringen ikke falle under en viss størrelse. De indiske portrettene er en av de mest imponerende tatoveringene du kan få på huden din. Som motiv symboliserer indianerne trangen til frihet, indre styrke, tapperhet og nærhet til naturen.

Kroppsdeler for neo tradisjonelle tatoveringer – armer

moderne-eventyr-hus-jente-rev-natur

Tatoveringene i denne stilen trenger nok plass til at de ser attraktive ut og selv den minste detalj kan utfolde sin prakt. Et av de beste stedene på kroppen der Neo Traditional Tattoo virkelig kommer til sin rett er armene. De har alltid vært et av favorittstedene for å bli tatovert. Armene gir nok plass til mellomstore og store bilder. Selv armens form gir en detaljert fremstilling av motivene.

bevege seg

rygg-kvinne-rose-gul-smykker

Ønsker du en fargerik og stor tatovering eller du har bestemt deg for et forseggjort neotradisjonelt motiv, gir ryggen mer enn nok plass til kroppskunst. Ryggen er også et av de minst smertefulle stedene å tatovere på.

bryst

mann bryst tatovering neo mandala blader

Brysttatoveringene ser også veldig attraktive ut og er det rette stedet å stikke hvis du vil se Neo Traditional Tattoo gispe i speilet. Enten du bare vil ha bildene på den ene siden av brystet eller på kragebenet, ser tatoveringene bare flotte ut der.

Tatovering for hele kroppen

nyfarget-mann-hele-kroppen-kite-øye

Hele kroppen tatoveringer er nå et utbredt fenomen. Neo tradisjonelle tatoveringer over hele kroppen er en ny trend og ser veldig stilige ut. Selvfølgelig kreves det mer tid for slike store kroppsdekorasjoner, men det endelige resultatet er desto mer fascinerende.

bein

bein tatovering-lår-abstrakt-fargerikt-neo-tradisjonelt

Å få en tatovering på beinet er smertefullt, men hvis du holder ut med smerten, vil du bli belønnet med utmerkede nytegninger. Om du får en brodd på låret, underbenet eller ankelen avhenger av dine personlige preferanser.

Hva gjør Neo Traditional Tattoo unik?

tekanne-blomst-kvinne-overarm-fargerik

Neo Traditional Tattoo er uten tvil en veldig attraktiv type kroppsdekorasjon. Det som gjør det unikt, er imidlertid at tatoveringer i denne stilen er helt trendy. De dristige omrissene, de rike fargene og det faktum at bare noen få tatoveringsstiler matcher dette perfekte detaljnivået, gjør disse tatoveringene unike og fortryllende. Så hvis du leter etter noe moderne som fremdeles har de tradisjonelle egenskapene til amerikanske tatoveringer, er dette sannsynligvis stilen for deg.

Previous Post
Lag et paradis i den lille hagen din
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!