15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Angel Tattoo Designs With Betydninger – 38 ideer og maler

engel-tatovering-design-ideer-tilbake-vinger-godt-ondt

Tatoveringer ser aldri ut til å gå av moten. I dag vil du bli stukket enda mer enn noen gang. De mest populære motivene for tatoveringsdesign inkluderer engler, skytsengler, keruber og englevinger. De himmelske vesener som regnes som Guds budbringere blir ofte valgt for tatoveringer som er ment å være et minnesmerke. EN Engeltatovering har alltid en veldig spesiell forbindelse til brukeren.

Engeltatovering – et symbol på åndelighet

engel-tatovering-design-ideer-motiv-religiøs

Engeltatoveringer er elsket av kvinner og menn. Det er en rekke design som også har sine egne betydninger – fra erkeengelen Michael, sjef for de himmelske verter og forsvarer for Kirken, til den lille kjærlighetsbudbæreren Amor som holder buen og skyter en pil gjennom et hjerte.

Hvorfor har folk for eksempel en tatovering av en engel på ryggen??

engel tatovering designer ideer stammekrig

I utgangspunktet brukes engeltatoveringer som et symbol på religiøs hengivenhet. Engler finnes nå i mange religioner, men hovedsakelig i kristendom, islam og jødedom. Tatovering av en engel er ofte med det mål å beholde noen følelser eller erfaringer fra fortiden. Siden disse himmelske vesener regnes som formidlere mellom den åndelige og den materielle verden, bærer mange mennesker dem som en påminnelse om en tapt person, som en guide og beskytter. Men selvfølgelig er det også folk som velger en engeltatovering, rett og slett fordi de synes designet er vakkert.

engel-tatovering-design-ideer-arm-mørkere-mørk-engel

– Det er ikke vanskelig å gjette hva formålet med en skytsengeltatovering er å være. Beskyttelsesengelen bør beskytte deg mot farer og ulykker i vanskelige livssituasjoner.

– Erkeengler er vanligvis avbildet i menneskelig form med et sverd i hånden og med spredte vinger. Erkeengelen Michael står for de syv englene som sto foran Guds åpenbaring. Den har en tilhørende, ledende og beskyttende betydning. Erkeengelen Raphael har helbredende evner, slik at den kan brukes som tatoveringsmotiv, for eksempel etter å ha blitt frisk etter sykdom.

– Fallen engel (Lucifer) kan symbolisere et avvik fra stien.

– Keruber er også veldig populære som engeltatoveringsmotiver, spesielt blant kvinner og jenter. Englene i form av barn eller babyer, som ofte ble vist å spille musikk, spesielt i barokken og renessansen, står ofte for kjærlighet eller det søte i livet.

engel-tatovering-design-ideer-komposisjon-komplisert-arm

En engeltatovering sier mye om brukerens karakter. Engelen som et symbol står for oppriktighet og renhet, for det gode i livet og for kjærlighet, tro og forbindelse til Gud. Engler er avbildet i menneskelig form og med et par hvite fjærvinger, sammen med trompeter, harper, sverd, ledsaget av sitater og vers fra Bibelen. Deres guddommelighet er symbolisert av glorie. Engeltatoveringer er egnet for forskjellige deler av kroppen, men rygg, skulder, bryst og underarmer er mest foretrukket.

engel-tatovering-design-ideer-akvarell-vinger-tegning

Englevingene, derimot, er en tolkning av ideen om en engel. De er et symbol på frelse og frigjøring av sjelen vår fra ting som binder oss. De står for fred, kjærlighet, jord og luft, dødelighet og det guddommelige. De forbinder symbolsk livet og det som kommer etter. Noen ganger er den respektive skildringen av engelens vinger mer knyttet til andre magiske vesener, for eksempel fugler eller feer. Fremfor alt er vingedesign forbundet med det åndelige og med hellighet. I mytologi og sagn trodde folk at det var et uatskillelig bånd mellom englene og menneskene på jorden. Gamle historier fortalt om engler hvis vinger ble kuttet og som levde på jorden. I den magiske verden kommer noen mennesker til denne verden med vinger som kan nå et annet nivå som tidligere var utilgjengelig. Kanskje av disse grunnene er store engelvinger ofte avbildet på baksiden, hvor de sannsynligvis bør vokse ut.

engel-tatovering-design-ideer-akvarell-blå-tilbake

For mange mennesker symboliserer engelvingene frihet og indre styrke til å overvinne vanskeligheter på livets vei. Imidlertid, som en engel selv, kan engelens vinger bli representert på forskjellige måter og til slutt gravert. Såkalte akvarell-tatoveringer er for tiden veldig populære. De er preget av friske farger og få konturer. Svært lekne design er mulig og følgelig en personlig tolkning av de populære motivene. Denne varianten er mest likt av unge mennesker fordi den ser veldig dynamisk og generelt ungdommelig ut. På denne måten får det populære symbolet en ny mening og er ikke lenger så sterkt knyttet til religiøs tro.

engel-tatovering-design-ideer-minimalistisk-tilbake

For mange har imidlertid en engel eller englevinge en dypt personlig betydning. Folk som har mistet noen synes at motivet er veldig fint for sin egen tro. Som et resultat overvinner de situasjonen og beholder den kjære for alltid. Her ville det selvfølgelig vært bedre hvis designet ble overlatt til en tatovør. Dermed er tatoveringen tilpasset de enkelte ideene og er virkelig unik.

Tattoo design tilbake engelmotiv

engel-tatovering-design-ermet-arm-realistisk-øye-lys

Erkeengelen tatoveringsdesign på baksiden av hånden

engel tatovering design lineær illustrasjon hånd topp

Englevinger på håndleddet

Tatoveringsdesign ideer håndleddet engelvinger

Angel wings tatovering med tekst

Wrist Tattoo Design Angel Wings Fonts

Tilbake tatoveringsengel med glorie

stjerne-tatovering-design-engel-tilbake-menn-tatovering

Hjerter par med engelvinger

Tatovering-engel-vinger-hjerter-motiver-tilbake

Hestesko med englevinger som en lykkesjarm

hestesko-med-engel-vinger-tilbake-skulder-tatovering-design

Engelstatue som tatoveringsdesign 

tatovering-design-engel-statue-roser-krans-bein

Skytten engel tilbake tatovering

Skytsengel-tatovering-på-ryggen-motiver-religiøs

Et realistisk presentert motiv

engel-tatovering-design-motiv-for-menn-realistisk

Engeltatovering for ermet design

Guardian-angel-tattoo-design-for-sleeve-motiv-online

Angel-Tattoo-Design-Underarm-Inside-Religious

sovende engel på en sky -tatoveringsdesign

tatovering-design-underarm-håndledd-engler-baby-stjerner-fargerike

baby engel tatovering design flamme motiv

underarm-tatovering-motiver-engel-vinger-menn-kvinner

engel-overarm-tatovering-ideer-menn-kvinne-motiver

Angel wing tattoo design skulder motiv kvinner dekorative

baby engel tatovering design overarm ideer maler

Angel Tattoo Design skulderryggmotiv jenter

tatoveringsdesign overarm tegneserie heltinne engelvinger

Angel tatoveringsmaler

Tigger-engel-tatovering-mal-design-for-skulder-rygg

tatoveringsdesign jente engel med vinger mal

Erkeengelen-Michael-djevelen-tatovering-maler-design-for-arm

Girl Angel Tattoo Ideas Design Mal

engel-vinger-motiv-som-tatovering-mal-online

Tilbake tatovering engel vinger motiv mal

Previous Post
35 Halloween-sminketips for hele familien
Next Post
22 ideer til dekorative grønnsakshager – nytelse for øynene og ganen