15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tatoveringsfamilie: Disse symbolene og motivene uttrykker tilhørighet

Familie er et ord som for mange betyr verden. Uansett hvor du vil gå eller hva du gjør i livet, vil familien alltid støtte og hjelpe deg. For noen er en familie en mor og far eller barna deres, for andre er det søstre og brødre. Vi mener ofte vennene våre når vi snakker om familie.

tatovering familie symbol fødselspermisjon keltiske blomster dekorert

Uansett hva betydningen av ordet har for deg, kan du forevige din kjærlighet til familien med en tatovering. Vi har samlet de mest populære symbolene og noen flotte design for en tatoveringsfamilie som symboliserer tilhørighet og solidaritet. Få inspirasjon til ditt neste tatoveringsdesign!

tatovering familie bokstaver svelge symbol

Varianter for en familietatovering er forskjellige: Fra en vakker tatovering med en passende skrift, til et dyr som symboliserer familien, til symboler på enhver kultur, er alt mulig. Tatoveringen har en enda dypere mening når alle familiemedlemmer (eller i det minste de voksne) har samme design. Dette uttrykker tilhørighet og representerer båndet i familien.

La oss nå se nærmere på de forskjellige symbolene for familien, slik at du kan finne en passende idé for din egen familie tatovering.

Historien om symbolet på familien

tatovering familieideer keltiske symboler kombinerer triskele triquetra

Lenge før alfabetet ble oppfunnet, brukte folk fra forskjellige kulturer symboler. Det var et tilsvarende symbol for ofte brukte ord. Symbolet for familien sto både for beskyttelsen og den nære forbindelsen mellom familiemedlemmene, så vel som for samholdet i familien som helhet. På denne måten kunne tilhørigheten til folket uttrykkes og kartlegges nøyaktig. Som regel hadde hver kultur sitt eget familiesymbol, noen av dem er fortsatt kjent i dag.

40 ideer for Ohana Tattoo: Symbolet for familie og vennskap

Heartbeat tatovering – mening og 30 gode ideer for det populære motivet

Keltiske symboler: betydningen av de mystiske tegnene som en tatovering og smykker

tatovering familie symbol triskelion enhet familie blackwork

For mange mennesker dreier alt seg om familien – enten det er barn, foreldre, besteforeldre, søsken eller alle sammen, familiekretsen er en viktig knep. På grunn av dette er sirkelen en integrert del av de fleste familiesymboler. Det står for nærheten mellom familiemedlemmene og deres fellesskap og legemliggjør fortsatt livssyklusen. Den geometriske formen regnes også for å være uendelig og altomfattende, siden den ikke har noen begynnelse og ingen slutt. Midt i sirkelen var figurene til mor, far, sønn og datter, også avbildet med symboler. Slike familiesymboler var blant annet typiske for de nordamerikanske innfødte.

tatovering familie symbol keltisk knute mor barn

I Europa skilte symbolene seg fra indianernes. For å uttrykke tilhørighet til en familie eller et samfunn brukte europeerne hovedsakelig våpenskjold. Tegn i form av knuter var også veldig populære, for eksempel blant kelterne.

Keltiske symboler for en tatoveringsfamilie

liten tatovering familie symbol hals

De keltiske symbolene er blant de mest populære motivene for en tatovering. De fremstår som mystiske og har samtidig dype betydninger. Det er faktisk ikke noe eksakt keltisk symbol for familien, men noen av de mest kjente symbolene og knutene til kelterne legemliggjør kjærlighet og tilhørighet i familiekretsen. Så noen av dem er perfekte for en uttrykksfull familietatovering.

tatovering familie keltisk symbol triquetra enhet

At Triquetra (Trinity knute) symbolet er en av de mest kjente keltiske knutene. Den består av en kontinuerlig linje som vever rundt seg selv. Dette skaper tre tilkoblede buer som ikke har noen begynnelse og ingen slutt. Skiltets form ligner den på en likebent trekant. Dette keltiske symbolet kan brukes til å markere familiens enhet og uendelig familiekjærlighet.

keltisk symbol triquetra hals tatovering familie

Ofte er Triquetra -symbolet for familietatoveringer kombinert med en sirkel. Som vi nevnte tidligere, symboliserer sirkelen familie og har denne betydningen i mange tatoveringsdesigner. Trinity Knot er spesielt foretrukket for en tatovering av familier på tre. Så hver av buene symboliserer et av familiemedlemmene og sirkelen – båndet mellom dem. Om ønskelig kan motivet kombineres med andre dekorative elementer, for eksempel seter, blomster eller initialer.

keltisk symbol triskele familie tatovering

Symbolet Triskele består av tre symmetrisk arrangerte spiraler som representerer tallet tre. Symbolet står for forholdet mellom fortid, nåtid og fremtid og kan også tolkes ut fra familien. Uavhengig av hva som skjedde tidligere, hva du gjør i dag og hva som kommer i fremtiden, forblir familien alltid sammen.

tatovering familie symbol triskelion celtic

At Triskelion Symbolet ligner veldig på triskelen med en forskjell – det er en nestet trekant i midten. Symbolet er et av de mest populære keltiske symbolene for en familietatovering fordi det refererer til enheten mellom familiemedlemmer og skal bringe familiens lykke. Den fortsetter å symbolisere livssyklusen – fødsel, liv og død.

tatovering familie symbol kjærlighet keltisk navn

I utgangspunktet kan de fleste av de keltiske knutene tolkes som familiesymboler, fordi linjen er uavbrutt. Den keltiske kjærlighetsknuten representerer to hjerter som er sammenflettet og kan representere kjærligheten mellom to mennesker og deres avkom. Symbolet kan stiliseres ytterligere med et større hjerte og for eksempel navnene på barna.

Valknut -symbolet

familie tatovering ideer samhold symbol trekanter

Dette tegnet består av tre sammenflettede trekanter og er kjent som Valknut og Wotans knute. Det ligner på Celtic Triquetra fordi det igjen symboliserer tallet tre. Symbolet skal stå for beskyttelse og samhørighet, så det brukes ofte som en familie -tatovering. I tillegg er de geometriske tatoveringene for tiden veldig trendy.

Uendelighetssymbolet står for evig kjærlighet

symbol uendelig familie tatovering kjærlighet

Et av de mest populære tatoveringsmotivene er uten tvil uendelig -symbolet. Den “åtte liggende” står for uendelig kjærlighet og har derfor også en referanse til familien. For å få frem symbolikken bak tatoveringen kan du få ordet “familie” innlemmet i designet.

Tattoo familie symbolet på livets tre

keltisk livets tatoveringsfamilie

Livets tre er et gammelt symbol som har en annen betydning for alle. På den ene siden står treet med røtter for bindingen mellom himmel og jord, og på den andre siden kan det brukes til å skildre håp og styrke. Livets tre kan fortsatt referere til slektstreet ditt, som inkluderer alle familiemedlemmer. Derfor er motivet også godt egnet for en tatoveringsfamilie.

familie tatoveringssymbol som betyr livets tre

Livets eller familiens tre kan skildres på forskjellige måter – store eller små, med eller uten røtter eller kombinert med et annet motiv. Ofte er sirkelen også integrert i designet som et symbol.

Tatoveringsfamilie med motivsveler

tatovering familie fugler svelger initialer akvarell effekt

Et annet klassisk tatoveringsmotiv er svalen. Disse sangfuglene blir hos samme partner hele livet og symboliserer dermed partnerskap og lojalitet. Ofte er svalene avbildet på en telefonlinje eller et tre. Motivet ser fint ut som en familietatovering, når en svale står for et familiemedlem.

Elefanter representerer enhet

tatovering familie elefant symbol tilknytning initialer

Familien som tatovering kan også avbildes med andre dyr. En elefantfamilie er for eksempel et populært motiv som symboliserer familiens enhet og samhørighet. Initialene til den respektive personen kan graveres under hver elefant.

Moderskapssymboler for en familie -tatovering

keltisk symbol familie tatovering mor under kragebeinet

Mor-barn-forholdet er kjernen i familien. Mange unge foreldre har sitt barns navn eller fødselsdato tatovert på huden for å vise sin ubetingede kjærlighet. Hvis denne varianten virker for gammeldags for deg, eller hvis du rett og slett ikke vil ha barnas navn på huden din, kan du bruke et passende symbol i stedet.

morskap symbol fødselsdato tatovering underarm

Det keltiske symbolet for morskap er en fantastisk idé hvis du vil forevige kjærligheten til barnet på huden din. Igjen er dette en ubrutt linje som skildrer mor og barn. Hvis det er flere barn, kan utformingen av symbolet tilpasses antall barn. Hvis du ønsker det, kan du også legge til initialer, fødselsdato eller fødselsår i symbolet.

tatovering familie symbol mor svart rød

Her er et annet kjent symbol på familie og morskap som skildrer forholdet mellom foreldre og barn. Som tatovering kan du for eksempel ha motivet på underarmen, under kragebeinet eller på halsen.

Gode ​​ideer for tatoveringsfamilien

tatovering familie ideer barn bilde familiemedlemmer

I bildegalleriet har vi samlet noen ideer som inspirasjon til en fin familietatovering. Nedenfor finner du ulike motiver, symboler og fonter som symboliserer tilhørighet og kjærlighet i familien. Vi håper du liker å surfe!

“Ohana” betyr familie på hawaiisk

familie tatovering bokstaver familie hawaiian ohana

Tatoveringsfamilie med bokstaver

liten tatoveringsfamilie tilbake skjermblomst

Inkluder ordet “familie” i en tatovering av hjertet

symbol familie kohesjon tatovering skrift integrere

Få initialene til familiemedlemmene gravert

familie tatoveringer ideer initialer hjerter

“Sammen kan vi tåle hva som helst”

tatovering familie beskyttelse sammen regn paraply

“Familie” på hindi

tatoveringsfamilie som skriver på hindi

Uendelig symbol med fødselsdatoer

tatovering familie symbol uendelig fødselsdato hjerte

Familie på tre ikon

tatovering familie medlemskap symbol abstrakt

familie tatovering ideer keltisk symbol morskap

tatovering familie mor barn symbol underarm

partner tatovering familie ben keltisk symbol

symbol familie tatovering mal tendrils

tatovering familie symbol treenighetsknute underarm

tatovering familie symbol treenighet knute bein

geometrisk tatovering triskele roser familiemotiv

tatovering familie symbol kohesjon arm tatovering

tatovering familie keltisk symbol akvarell triskelion

celtic tree of life symbol family tree tattoo

tatovering familie symbol tre hjerter fugler

slektstre røtter tatovering familie mann kvinne

akvarell tatovering familie elefant font

tatovering familie fugler på wire hjerte dotwork

tatovering familie symbol svelger foreldre barn

symbol familie tatovering skilt initialer

lettering tattoo family hawaiian ohana

Previous Post
Tre og varme farger skaper en innbydende atmosfære i en romslig leilighet i Kiev
Next Post
Lag ditt eget miniterrarium med mose i en syltetøyglass