15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Disney -tatoveringer – 30 populære design som utstråler magi

Disney tatoveringer-design-ideer-håndleddet-king-lowen-hakuna-matata

Vi vokste opp med Disney -filmene og ble forelsket i karakterene. Hardcore -fans av Disney -filmene har tatoverte motiver som Beauty and the Beast, Ariel, Peter Pan, Simba og Co. Hver av Disney -filmene formidler et vakkert budskap knyttet til drømmer, kjærlighet og oppvekst. Så tatoveringsmotivene med Disney -design kan ha en viktig betydning for tatoveringsbæreren. Vi har noen av de mest populære Disney tatoveringer samlet som representerer ordtak og karakterer fra Disney -verdenen.

Populære Disney -tatoveringer – Disney Castle

disney-tatoveringer-motiver-ideer-disney-slott-si-tro-alltid-ung

Slottet er Disney -logoen og representerer stedet der magien skjer. Den vises i begynnelsen av hver film, etterfulgt av fargerikt fyrverkeri på himmelen. Neuschwanstein slott tjente som inspirasjon for logoen og bakgrunnen for Askepott og Tornerose.

Ideer til Disney -tatoveringer av Peter Pan

disney-tatoveringer-motiver-ideer-tinkerbell-silhuett-sitat

Tinkerbell er en fe som lever i eventyrverdenen til Peter Pan. Når det gjelder tatoveringer, er det ofte bare silens silhuett som vises med en tryllestav i hånden. Små stjerner omgir figuren. Ofte suppleres motivet med et fint ordtak om å drømme.

Aldri voks opp

disney-tatoveringer-motiver-ideer-peter-pan-aldri-vokse opp

Peter Pan er gutten som aldri ønsket å bli voksen. Han kan fly og bor på en øy med andre barn. Motivet til de flygende Peter Pan, Wendy, John og Michael er veldig populært og ser bra ut som en liten tatovering eller som en del av et stort mesterverk.

Ice Queen – Slipp nå

disney-tatoveringer-motiver-ideer-is-dronning-snøfnugg-sitat

I 2014 vant filmen “Frozen – Totally Unabashed” to Oscars – for beste animasjonsfilm og beste filmsang. Hovedpersonen Elsa har magiske krefter og kan skape is, frost og snø. Tatoveringen kan bestå av flere snøfnugg på en isblå bakgrunn, der teksten “Let it go” er integrert.

Beauty and the Beast – Fortelling så gammel som tiden

disney-tatoveringer-motiver-ideer-vakkert-dyr-roseklokke-glass

Gode ​​jenter elsker dårlige gutter. Dyret kan til slutt bli en kjekk prins. Og alt med kjærlighetens magi. Den røde rosen spiller en viktig rolle i eventyr, så den blir ofte inkorporert i tatoveringsdesign.

Snøhvit med eplet

disney-tatoveringer-motiver-ideer-snøhvite-tegn

Den vakre Snøhviten med det røde eplet – et symbol på skjønnhetsdansen. Hun har et godt hjerte, men blir forfulgt og forgiftet av stemoren på grunn av sin skjønnhet.

Havfruen Arielle – “Hvem sier at drømmen min aldri kan gå i oppfyllelse”

disney-tatoveringer-motiver-ideer-ariel-havfrue-silhuett

Arielle er en havfrue og drømmer om å bli en del av den menneskelige verden. For dette motivet kan du velge mellom flere design med forskjellige størrelser. Den enkle, fargede designen, der bare konturene kan gjenkjennes, ser leken og minimalistisk moderne ut på samme tid.

Pocahontas og Jasmine

disney-tatoveringer-motiver-ideer-prinsesse-håndledd-pocahontas-jasmin

Pocahontas og Jasmin er populære Disney -prinsesser som utstråler en spesiell eksotisme på grunn av sin opprinnelse. Pocahontas er en indianer og Jasmine er en arabisk prinsesse. Denne tatoveringsdesignen har oppsummert de viktigste egenskapene til begge figurene gjennom noen få linjer.

Chechire -katten fra Alice in Wonderland

disney-tatoveringer-motiver-ideer-cheshire-cat-alice-wonderland

Chechire -katten, også kalt Cheshire -katten, er en uvanlig karakter som representerer forbindelsen mellom den virkelige og fantasifulle verdenen. Chechire -katten prøver å villede Alice og lede henne i alle retninger. Kattens vanskelige natur tvinger Alice til å velge sin egen vei. Bakrusen dukker opp og forsvinner igjen, derfor brukes forskjellige fysiske tilstander for tatoveringer som på bildet ovenfor – bare øynene, munnen og noen få striper er synlige. Du kan velge mellom det klassiske motivet fra 1950 og den virkelige versjonen fra 2010.

Disney Tattoos – Alice in Wonderland

disney-tatoveringer-motiver-ideer-alice-eventyrland

Her kan du sjekke ut to interessante tatoveringsdesigner fra filmen Alice in Wonderland. Tatoveringen til venstre er basert på silhuetten av Alice som faller ned i kaninen. Designet til høyre er mer komplisert og inkluderer alle karakterene som vises i filmen.

Hakuna Matata – “Det er ingen problemer”

disney-tatoveringer-motiver-ideer-konge-løver-hakuna-matata-sitat

“Hakuna Matata” er et kjent ordtak fra filmen “The Lion King”, og det betyr “Det er ingen problemer / problemer / bekymringer”. Det er et uttrykk fra det afrikanske språket swahili. Ikke alt i livet går etter planen, men man skal ikke bekymre seg så mye. Hakuna matata står for “Fortsett og nyt livet”.

Simba – “Glem aldri hvem du er”

disney-tatoveringer-motiver-ideer-håndleddet-kong-løver-simba-sitat

Du må alltid tro på deg selv og aldri glemme hvem du er. Når et mål er oppnådd eller når du lytter til hjertet ditt.

Den røde sløyfen med hvite prikker fra Minnie Mouse

disney-tatoveringer-motiver-ideer-minnie-mus-rødt bånd

Den røde baugen har ingen dyp mening, men ser leken og jentete ut. Veldig populært blant kvinner som vil beholde barnet i seg selv.

Previous Post
Lag vårkranser – 10 enkle DIY -ideer for vårdekorasjoner med instruksjoner
Next Post
Loftleilighet med en dynamisk og livlig atmosfære