15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tattoo Studio Hamburg: Dette er de beste tatoveringskunstnerne i Hansestaden!

Med sin flotte beliggenhet ved Elben, den store havnen og flere broer enn Venezia og Amsterdam har sammen, er Hamburg utvilsomt en av de vakreste og mest populære byene i Tyskland. I tillegg til Reeperbahn, St. Pauli og de mange flotte klubbene og barene, er gode tatoveringsstudioer også en del av hansestaden. Som fødested for profesjonell tatoveringskunst er Hamburg ikke bare sjømennens høyborg, men også noen av de beste tatoveringskunstnerne i Tyskland. Men hvem skal bringe drømmemotivet ditt under huden din? Vi har gjort oss smarte for deg og introduserer deg for de 8 beste tatoveringsstudioene i Hamburg i denne artikkelen.

beste tatoveringsstudioer Tyskland gode tatoveringsartister Hamburg

Tatoveringshype i Tyskland avtar rett og slett ikke – ifølge den siste statistikken har hver femte tyske statsborger minst én tatovering. Det er derfor ikke overraskende at antallet tatoveringsstudioer i Berlin og andre store byer også stadig øker. Tatoveringene i Hamburg har en lang tradisjon som begynte med ekte sjømannstatoveringer allerede på 1800 -tallet. Men i dag ser det veldig annerledes ut. Tatovører fra inn- og utland pryder kroppene til kundene sine med vakre mesterverk i alle tenkelige tatoveringsstiler. Men hvilket studio som er best, avhenger av mange forskjellige faktorer. Tross alt må du selv bestemme hvilken tatovør som passer dine behov.

“Spadetattoo” Tattoo Studio Hamburg

Hamburg City Ink. Tattoo Studio beste tatovør i Tyskland

Interiøret og atmosfæren i dette tatoveringsstudioet i Hamburg inviterer deg virkelig til å dvele. T-skjorter som henger på vinduene, bøker stablet på steiner og de varme brune nyanser sikrer hygge og komfort i “Spadetattoo”. Selv om butikken bare åpnet i 2016, er tatoveringskunstnerne som jobber der noen av de beste i Tyskland. Fine prikker, dristig svart, realistisk, mandala eller japanske tatoveringer – kunstnerne spesialiserer seg på nesten alle mulige tatoveringsstiler. “Spadetattoo” fungerer ikke med maler fra kataloger. Hver tatovering tegnes individuelt for hver kunde i henhold til deres ønsker og ideer, så kunstverkene er virkelig unike. Avtaler gis to ganger i året – for første halvår i oktober og i mars for andre halvår.

“Spadetattoo” Tattoo Studio Hamburg Adresse: Eimsbütteler Chaussee 18, 20259 Hamburg

“Alltid og for alltid” Hamburg

Forever and Always Tattoo Studio Hamburg Underarmstatoveringer for kvinner

Immer und Ewig ligger i hjertet av hansestaden mellom Eimsbüttel og Schanze, og har vært en av de mest populære og ettertraktede tatoveringsstudioene i Hamburg i mer enn 10 år. Og det er akkurat mottoet til teamet der – kundene må finne tatoveringene dine like kule og vakre etter 10 eller 20 år som de gjorde den første dagen. Slik at hver kunde får full oppmerksomhet fra tatoveringsartisten, har studioet ingen faste åpningstider. Avtaler gis kun etter avtale og ventetiden er rundt 4-5 måneder. Visse walk-in-dager eller forskjellige spesielle hendelser blir kunngjort på Instagram og Facebook noen ganger i året. Så å ta en titt innimellom er av og til verdt det. Totalt 7 tatoveringsartister jobber for “Immer und Ewig”. Fra old school til tradisjonell og neo -tradisjonell til trendy sketch -tatoveringer – det er noe for enhver smak i dette tatoveringsstudioet i Hamburg!

“Forever and Always” Tattoo Studio Hamburg Adresse: Kleiner Schäferkamp 31, 20357 Hamburg

“Den eldste tatoveringssalongen i Tyskland” Tattoo Studio

Den svarte Mess Tattoo Studio Hamburg beste tatovør i Tyskland

Et veldig interessant faktum som få vet er at den eldste tatoveringslokalet i Tyskland er i St. Pauli i Hamburg. Kule kunstverk har blitt gravert der siden 1946, og den første eieren Paul Holzhaus tatoverte ekte seilere. Og det å jobbe som tatovør på den tiden var ikke på langt nær så enkelt som det er i dag. På den ene siden var tatoveringer forbudt ved lov og på den andre siden fordi sjøfolkene måtte bære blodtypen under venstre arm. Paul Holzhaus og hans etterfølger Herbert Hoffmann, som er onkel til den nåværende eieren, regnes som ekte legender i tatoveringsscenen. Hennes gamle skoletatoveringer tjener som inspirasjon for mange talentfulle kunstnere rundt om i verden. For teamet i den “eldste tatoveringssalongen i Tyskland” er det spesielt viktig å lage individuelle motiver og design for hver kunde. Så hvis du tar med deg dine egne skisser og maler, blir disse ikke bare kopiert, men nøye tilpasset.

“Den eldste tatoveringssalongen i Tyskland” Adresse: Hamburger Berg 8, 20359 Hamburg

Et tatoveringsstudio med en forskjell – “Hamburg City Ink”

Tattoo Studio Hamburg beste tatoveringskunstner Tyskland Tradisjonell tatoveringsstil

“Hamburg City Ink” ble grunnlagt i 2011 og er et veldig unikt og innovativt tatoveringsstudio i Hamburg. Det er ikke noe fast team der – butikken tilbyr 13 plasser, som til slutt leies ut til utvalgte selvstendig næringsdrivende tatovører. Selvfølgelig har dette en rekke fordeler: For mindre tatoveringer trenger du ikke å vente i timevis på de vanlige walk-in-dagene, avtaler er utrolig fleksible og er også mulig utenom åpningstidene. På grunn av det stadig skiftende utvalget av tatovører fra forskjellige land, er absolutt alle tenkelige tatoveringsstiler dekket i studioet. Og her er noen gode nyheter for alle dere veganere! “Hamburg City Ink” er et av få studioer i Forbundsrepublikken som jobber så dyrefri som mulig. Det brukes helt veganske farger, såper og lignende produkter som er produsert uten animalske ingredienser eller dyreforsøk.

Adresse for tatoveringsstudio “Hamburg City Ink”: Eimsbütteler Str. 98, 22769 Hamburg

“Jungbluth” Tattoo Studio Hamburg

Vaders.DYE Tattoo Studio Hamburg Unterarm-Tattoo kvinner tatoveringstrender 2020

Tatoveringsstudioet “Jungbluth” ble grunnlagt i 1994 og har siden vært en av de virkelige skattene i hansestaden. Eieren selv har tatoveret i mer enn 20 år og har i mellomtiden blitt en av de største legendene på tatoveringsscenen, både i Tyskland og over hele verden. Uansett hvilken stil du har valgt for tatoveringen din – med “Jungbluth” er du alltid i gode hender. Hver artist der har sin egen spesialitet, og det er ingen tvil om at de alle er ekte fagfolk. Tatoveringsstudioet står for individualitet og kreativitet og jobber etter prinsippet om at kvalitet kommer foran kvantitet. Ventetiden er forskjellig for hver artist. Det beste du kan gjøre er å ringe eller komme og spørre.

“Jungbluth” Tattoo Studio Hamburg -adresse – Sternstrasse 4, 20357 Hamburg

“Bubblegum Art Tattoo” Hamburg

Jungbluth Tattoo Hamburg beste tatovør i Tyskland

“Bubblegum Art Tattoo” er det rette stedet for alle som ønsker fargerike, glade og virkelig unike tatoveringer! Mesterverkene er hovedsakelig gravert i den nye skolen og tegneseriestilen og ser rett og slett fantastisk ut. Eieren Tschiggy er nå kjent over hele verden med sine søte tatoveringer. Folk fra forskjellige land flyr til Hamburg spesielt for å dekorere huden med et triks fra den talentfulle artisten. Selv om du ikke har en presis ide om ønsket motiv, kan du stole 100% på artistene til “Bubblegum Art Tattoo”. De vil ta nok tid til å diskutere mange kreative ideer med deg, slik at alle er fornøyd med resultatet til slutt. I dette tatoveringsstudioet i Hamburg kan du også få en kul håndtatovering. En av tatoveringskunstnerne er blant de beste i denne stilen. Du må forvente 2-3 måneder for en avtale og opptil 3 uker for mindre motiver. Men hvis du er heldig, vil du motta tatoveringen din samme dag!

“Bubblegum Art Tattoo” Hamburg -adresse – Beckstrasse 7, 20357 Hamburg

“KODIAK Tattoo” Hamburg

Dotwork Tattoo kvinner ermet tatovering god tatovør Hamburg

Åpnet for bare noen få år siden og vakker, “KODIAK Tattoo” er en av de beste tatoveringsstudioene i Hamburg og Tyskland. De 9 kunstnerne som jobber der spesialiserer seg på et stort utvalg av tatoveringsstiler, og det er absolutt noe for enhver smak. De stadig skiftende gjesteartistene, som kommer fra hele verden, sikrer enda mer variasjon. Har du en tendens til å få lyst til å få en ny tatovering spontant? Da er Kodiak Tattoo stedet for deg! Hver første lørdag i måneden, bortsett fra i juni, juli og august, arrangerer studioet walk-in-dager med de såkalte “Wanna Do” -designene av tatoveringene. De viser mange motiver i forskjellige stiler som de gjerne vil gravere. Og for alle tatoveringsfans som kanskje ikke vet det ennå – åpnet studioet sin andre filial i St. Pauli i august 2019.

“KODIAK Tattoo” Hamburg-adresse: Hospitalstrasse 69, 22767 Hamburg og Paul-Roosen-Strasse 7, 22767 Hamburg

“The Aristocrat Tattoo” Hamburg

Den eldste tatoveringssalongen Hamburg ermet tatovering menn

“The Aristocrat Tattoo” ligger i Neustadt, og siden 2009 har tatovørene laget noen av de vakreste og mest unike tatoveringene i Hamburg. Grunnleggeren har vært i tatoveringsindustrien i mer enn 26 år og har nå blitt en ekte legende. Han er tilgjengelig for både kunden og teamet hans til enhver tid med råd og handling. De 6 tatovørene på “The Aristocrat Tattoo” dekker nesten alle stiler – fra fine, små design til svart og grå eller fargede tatoveringer til vakre Maori -tatoveringer – hver kunde er i gode hender i dette studioet! Innkjøringsdagene i studio foregår alltid under et tidligere bestemt motto.

“The Aristocrat Tattoo” Hamburg -adresse – Hütten 119, 20355 Hamburg

Tatoveringer Realistisk Stil gode tatoveringsartister Tyskland

Previous Post
Lag billige hagepynt selv – 15 DIY -ideer
Next Post
Trening mens du er på ferie – slik at du kan slappe av og holde deg i form samtidig