15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tattoo Studios Berlin: De beste stedene for din neste tatovering med et blikk!

Uten tvil er Berlin en av de vakreste kulturhovedstedene i Europa. Forfattere, kunstnere og malere fra hele verden flytter dit for å være en del av den pulserende og fargerike kunstscenen. Og med mer enn 1000 tatoveringsstudioer, er det ikke overraskende at den tyske hovedstaden regnes som et mekka for alle som ønsker å bli tatovert av noen av de beste tatovørene i Tyskland. Bare en kort spasertur gjennom Kreuzberg, Friedrichshain eller Prenzlauer Berg vil overbevise deg om dette. Enten old school, blackwork, handpoke eller tatoveringer i realistisk stil – det er rett og slett alt. Men med et så stort utvalg kan du raskt miste oversikten over ting, og derfor er vi her for deg. Vi har gjort en liten undersøkelse og introduserer deg for noen av de beste tatoveringsstudioene i Berlin.

Tattoo Studios Berlin beste tatovør Tyskland tilbake tatoveringskvinne

Har du allerede bestemt deg for et bestemt motiv og stilen det skal graveres i? Da er det bare å finne den rette tatovøren som har spesialisert seg på akkurat denne stilen. I tillegg, for å forhindre infeksjon eller sykdom, må du sørge for at tatoveringsstudioet er rent og at tatovørene bare jobber med profesjonelt utstyr og blekk av høy kvalitet.

Tattoo Studios Berlin – Toe Loop Tattoo

Toe Loop Tattoo Studio Berlin Unterarm-Tattoo kvinner tatoveringstrender 2020

Tatoveringsstudioet “Toe Loop” ble åpnet i 2008 i det livlige og flerkulturelle Berlin -distriktet Neukölln i den rolige Weserstraße. Studioet eies av maleren Oliver Strupp, som selv kommer fra en familie full av kunstnere. Studioet er ganske lite, men det er fortsatt en varm og koselig atmosfære som får kundene til å slappe av og føle seg hjemme. Målet med eieren er å gi tatovørene som jobber der friheten til å lage sin egen stil og videreutvikle sin kreativitet og kunnskap. Mange kjente navn i tatoveringsverdenen som Valentin Hirsch, Chaim Malchev, Julia Rehme, Exel Esjmont etc. har allerede jobbet som gjesteartist på “Toe Loop Tattoo”, og det er nettopp det som gjør den lille, men fine butikken til en av de beste tatoveringsstudioene i Berlin.

“Toe Loop Tattoo” -adresse: Weserstr. 38, 12045, Berlin

“Blood and Iron” tatoveringsstudio

Blood and Iron Tattoo Studio Berlin berømte tatovør Tyskland

“Blut und Eisen” ble grunnlagt av Yvone Ziegler på slutten av 1990 -tallet og har siden etablert seg som en ekte institusjon i den tyske hovedstadens tatoveringsscene. Atmosfæren der er utrolig avslappet, tatoveringene er ekte kunstverk og motivene er veldig detaljerte. Hvis du liker store, iøynefallende stammetatoveringer eller de med svartarbeid og prikkarbeid, så er “Blood and Iron” akkurat det rette tatoveringsstudioet i Berlin for deg! Gerhard Wiesbeck, en av de mest ettertraktede og beste tatovørene i verden, er en del av studioets topplag.

“Blood and Iron” tatoveringsstudioadresse: Stargarder Str. 7, 10437 Berlin

“Bläckfisk Tattoo”

Berlin Tattoo Studios Bläckfisk Tattoo Studio Tyskland

Er du ute og reiser i Berlin og har spontant lyst til å ta en ny og kul tatovering? Da er “Bläckfisk Tattoo Studio” i Kreuzberg akkurat det rette stedet for deg! I tillegg til de 8 gode tatoveringskunstnerne som jobber der, er butikken preget av vanlige walk-in-dager. Minst 2 kunstnere, i tillegg til en stadig skiftende liste over gjestetatoverere fra inn- og utland er tilgjengelig for kundene gjennom dagen. Teamet spesialiserer seg først og fremst på klassiske motiver, realistiske portretter, tegneseriestil eller asiatiske og japanske tatoveringer.

Bläckfisk Tattoo Studio Adresse: Reichenberger Str. 133, 10999 Berlin

“AKA” tatoveringsstudio 

AKA Tattoo Studios Berlin tilbake tatovering menn beste tatovør Tyskland

“AKA Tattoo” er en av de mest respekterte og kjente tatoveringsstudioene i Berlin. Butikken er mye mer enn et sted hvor vakre mesterverk er gravert. Det er også et piercingstudio og et kunstgalleri, der flere interessante utstillinger finner sted hvert år, inkludert den årlige innsendingshendelsen for gatekunst. De talentfulle tatoveringskunstnerne på “AKA Berlin” er noen av de få i Tyskland som produserer utmerkede skisser tatoveringer, som er blant de siste tatoveringstrendene 2020, eller de i blackwork -stil. De skiftende gjesteartistene fra hele verden, som Bastien Jean, Michele Servadio og Achille Molinè, gjør tilbudet og butikken enda mer interessant.

AKA Tattoo Studio Berlin Adresse: Pflügerstrasse 6, 12047 Berlin

Tatoveringsstudio “Breast or Club” 

Alter Schwan Tattoo Studio Berlin beste tatovør Tyskland tatoveringstrender 2020

Med gullgrønne tapeter og vakre antikke møbler ser interiøret ut som “Breast or Club”, som om du var tatovert i en Wes Anderson-film eller som om du var på besøk hos bestemor. Tatoverings- og piercingstudioet ligger i Prenzlauer Berg og ønsker sine kunder velkommen i en utrolig koselig og behagelig atmosfære. Selv om det bare ble åpnet i 2013, har det vist seg å være et av de beste tatoveringsstudioene i Berlin flere ganger. Noen av de mest kjente og mest ettertraktede tatovørene jobber der i den neo-tradisjonelle stilen, som Daniel Gensch, Sebastian Brade og Marco Schmidgunst.

“Bryst eller klubb” Tattoo Studio Berlin Adresse: Danziger Str. 134, 10407 Berlin

“Tatovering for høsttid”

Berlin tatoveringsstudioer høsttid tatoveringsbutikk Tyskland arm tatovering kvinner

“Harvest Time Tattoo” ble åpnet i 2012 og ligger også i Prenzlauer Berg – et lite paradis for alle tatoveringsfans. Det ligger i bakgården til en gammel trebygning, noe som gir butikken en rustikk sjarm. En av eierne, Christoph Aribert, tatoverer med sine egne håndlagde jernmaskiner som han teknisk har skreddersydd for sin egen estetikk. Artisten har mer enn 20 års erfaring med svartarbeid, tradisjonelle og japanske tatoveringer. De gjenværende kunstnerne er ekte fagfolk innen grafikk, dotwork, blackwork og delikate mandala -tatoveringer. I tillegg er tatovører fra hele verden ofte gjester på “Harvest Time”.

Harvest Time Tattoo Berlin Adresse – Diedenhofer Str. 3, 10405 Berlin

“Nightliner Tattoo Studio” 

Nightliner Tattoo Studio Berlin tilbake tatovering menn berømt tatovør

“Nightliner Tattoo” er et tydelig bevis på at noen av de beste og mest kjente tatoveringsstudioene i Berlin ligger i Prenzlauer Berg. Studioet har eksistert siden begynnelsen av 1998 og har siden vært en integrert del av tatoveringsverdenen. De begavede tatovørene gjør alle slags stiler, og hver av dem har sin egen spesialitet. Siden timene alltid er booket måneder i forveien, må du kontakte tatoveringsstudioet i god tid. Det er også viktig å vite at du ikke kan gjøre avtaler via e -post.

Nightliner Tattoo Berlin -adresse – Wisbyer Str. 71, 10439 Berlin

“Pechschwarz” tatoveringsstudio

Pechschwarz Tattoostudio Berlin Sketch Tattoos Trend

Navnet på dette Berlin Tattoo Studio forteller oss allerede mye om stilene som artistene fokuserer på der. Hvis du er interessert i blackwork -tatoveringer, så er du i gode hender med “Pechschwarz”. I ingen andre byer er stilen så intenst gravert som i Berlin, og det faktum at studioet er et av de beste i byen taler for seg selv.

Pechschwarz Tattoo Berlin Adresse: Kreuzbergstrasse 9, 10965 Berlin

Tatoveringsstudio “Dots to Lines” 

Dots to Lines Tattoo Studios Berline beste tatovør i verden

Siden 2013, da tatovøren Chaim Machlev vant TM-Nachwuchcontent med arbeidet sitt, har tatoveringene hans hatt stor popularitet over hele verden. “Dots to Lines” spesialiserer seg på utmerkede geometriske design og utelukkende på blackwork -tatoveringer og er utvilsomt et av de mest berømte tatoveringsstudioene i Berlin. De kompliserte tatoveringene er spesielt skreddersydd for kundenes kropper, og det gjør dem virkelig unike. For å få en avtale med Chaim Machlev må du imidlertid vente nesten 2 år. Siden “Dot to Lines” er hans private tatoveringsstudio, får du først den nøyaktige adressen etter at avtalen er gjort.

Nevada Johnny Tattoo Berlin

beste tatovør Berlin Peter Aurist tatovør

I et lite, hemmelig studio utenfor Berlin, lager den verdensberømte tatovøren Peter Aurisch og hans kollega Jessica March noen av de mest originale og vakre tatoveringene i Tyskland. Han har en så definert og spesifikk stil at enhver ekte tatoveringsfan umiddelbart ville gjenkjenne arbeidet hans. Han pleier å jobbe direkte uten skisser eller bilder og er inspirert av historiene og ønskene til kundene sine. Aurischs mesterverk er hovedsakelig påvirket av kunstnerne Egon Schiele, Gustav Klimt og Picasso og ser ut som ekte malerier. For at han skal kunne konsentrere seg fullt ut om designet, gir Peter Aurisch bare en avtale per dag. “Nevada Johnny” Berlin har vært vertskap for mange kjente tatoveringsartister som Luca Front, David Hale og Ondrash. For å få den nøyaktige adressen til studioet, må du først kontakte tatovøren via nettstedet hans.

Berlin Tattoo Studios AKA Tattooshop Germany Sketch Tattoos Trend

Previous Post
Moderne hjørnehus tilbyr et hjem for en stor familie
Next Post
Arbeide hjemmefra med barn: Kule ideer til rolle- og sensorspill med barnebordet “Flisat” fra Ikea