15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

La Catrina Tattoo: Betydning og kule ideer for din neste tatovering!

Sikkert også du har lagt merke til tatoveringer av unge kvinner, som er avbildet som hodeskaller, oftere og oftere de siste årene på sosiale nettverk. De er også fortsatt kjent som Sugar Scull eller La Catrina Tattoo, og selv om de skildrer døden, blir de stadig mer populære blant både menn og kvinner. De vakre og unike tatoveringene er inspirert av den meksikanske “Day of the Dead”, også kjent som “Dia de los Muertos”. La Catrina har blitt et sant symbol på ferien og er ikke bare populært som tatovering, men også som kostyme til Halloween. Fra fargerike blomster til detaljerte mandalas, synes mulighetene for stilkombinasjoner virkelig uendelige. Enten du bare vil vite historien og La Catrina -tatoveringer, eller du leter etter ideer for din neste tatovering, har du kommet til rett sted! Les videre og la deg inspirere av bildegalleriet vårt!

Underarm tatovering design kvinner tatovering la catrina mening

Som mange andre tradisjoner før den, har kulturen forblitt avgjørende for kunstens verden, og det er derfor ikke rart at de dødes dag også har invadert tatoveringsverdenen. Den meksikanske ferien er anerkjent over hele verden i disse dager, og presentasjonen av tradisjonell sminke for kvinnene har blitt en av de mest populære stilene innen tatovering. La Catrina, også kjent som “Lady of the Dead”, er veldig lett å gjenkjenne og er en av de mest forseggjorte og populære tatoveringsdesignene. Roser, kompliserte detaljer, hodeskaller og mørke sirkler rundt øynene – alt dette bør ikke mangle på en La Catrina -tatovering.

Hva er de dødes dag og opprinnelsen til La Catrina -tatoveringen

Day Of The Dead La Catrina Tattoo Betydning Underarm Tattoo Design For Kvinner

De dødes dag (kjent som “Dia de los Muertos” på spansk) er en viktig høytid i meksikansk kultur. Den feires som en folkefest fra 31. oktober til 2. november, og er en virkelig eksplosjon av farger, glede og ritualer. Men i Mexico blir de døde behandlet veldig annerledes enn i vårt land, og i motsetning til vår forståelse feires døden på en fargerik måte. Tross alt vil ingen bli husket på en trist måte, og det er mye bedre å huske våre nærmeste med glede. Mest av alt er hele hensikten med de dødes dag å vise kjærlighet og respekt for venner og familiemedlemmer som har gått bort. I følge folkelig tro, vender sjelen deres tilbake til familien for å besøke dem og feire gjenforeningen sammen på denne dagen. Det er et symbol på kjærlighet til familien og verdsettelsen av tiden vi har fått på jorden.

Tattoo la Catrina tatovering for underarm for kvinner for tatoveringstrender

Oversatt betyr La Catrina noe sånt som “de velstående” eller “de rike”, som ikke er ment som et kompliment, men heller nedsettende. Den gåtefulle figuren har en fascinerende historisk opprinnelse som ble født som en karikatur av sosial protest og har blitt et sant symbol på “De dødes dag”. Den originale la Catrina var faktisk et tynt skjelett med dyre klær og en stor hatt og skulle være en parodi på den øvre sosiale klassen. Det er en skapelse av den meksikanske tegneserieskaper Jose Guadalupe Posade. Men det har blitt et sant symbol på døden etter at den berømte meksikanske maleren Diego Rivera – mannen til Frida Kahlo – spilte inn og tolket dagens versjon i et av maleriene hans.

La Catrina Tattoo Betydning og typiske funksjoner

Underarmstatovering for kvinner som betyr meksikanske tatoveringer

La Catrina tatoveringer har vært en av de mest populære tatoveringstrendene i årevis. Ofte kombineres motivet med andre motiver og design for å skape et unikt og fantastisk kunstverk. Men for dette må du definitivt kjenne de karakteristiske egenskapene til symbolet, som må inkluderes i tatoveringen. De mørke felgene i øynene og den mørke nesespissen er sterkt understreket og bidrar til det klassiske skallen -utseendet. I stedet for tennene bruker tatoveringsdesignet La Catrina fine linjer for å indikere et sett med tenner over munnen.

Old School Tattoo Design Ideas La Catrina Sugar Scull Tattoo

Andre typiske trekk er de symmetriske formene og de mørke linjene. La Catrina bør også alltid presenteres pen, ung og med masse sminke. Korrekte proporsjoner, matchende farger, gode linjer og skyggelegging resulterer i en fantastisk tatovering som eieren kan være stolt av.

Som er La Catrina Betydningstatovering?

Tatoveringer med mening La Catrina tatoveringsdesign for kvinner

Den gåtefulle og sensuelle figuren til Catrina er den perfekte måten å oppmuntre tatovørens kreativitet ved å kombinere forskjellige former for kroppskunst med alle mulige fasetter og variasjoner for å skape et unikt tatoveringsdesign. Betydningene bak tatoveringstrenden er veldig forskjellige og dype. Noen tror at “The Lady of the Dead” beskytter brukeren eller kan gjøre ham udødelig. Og her igjen betyr La Catrina -tatoveringer:

  • Minnet om en du er glad i – Siden la Catrina er et av de viktigste og største symbolene på “De dødes dag”, velger mange mennesker dette tatoveringsmotivet for å huske og hedre sine nærmeste som har gått bort.

Day of the dead tattoo design La Catrina tattoo meaning

  • Kvinnelighet og styrke – Som alle andre tatoveringsdesigner som viser en mektig kvinne, regnes La Catrina -tatoveringen som et symbol på femininitet og styrke. Det kan tolkes som en metafor at utseende er villedende og at kvinner ikke skal dømmes ut fra utseendet alene.
  • Ikke vær redd for døden – La Catrina representerer den meksikanske måten å håndtere døden på. Derfor velger mange mennesker dette motivet for å vise at de ikke er redde for døden og er klare til å møte de største utfordringene i livet.

La Catrina tatoveringsdesigner har en veldig spesiell sjarm 

Skulder tatovering for kvinner roser tatovering design betyr dag for de døde

Meksikanske tatoveringer la Catrina er en av de tatoveringene som skiller seg ut fra mengden og som samtidig inneholder mye kultur, sensualitet og spiritualitet. Enten med farger eller i svart og hvitt – designene kan graveres i så mange forskjellige stiler at det er ingen grenser for fantasien din. Selv om det er mulig å lage en minimalistisk tatovering, er det bedre å velge et litt større område av kroppen. Tatoveringene er utrolig detaljerte, og det er den eneste måten de virkelig kan komme til sin rett. Spesielt populær er skuldre, armer, ben eller la Catrina -tatoveringen for låret.

La Catrina Tattoos Betydning Underarm Tattoo Man Tattoo Trends

Som nevnt tidligere er det de små detaljene som gjør en ekte la Catrina -tatovering. Hvis du vurderer et farget design, har vi oppsummert de mest populære fargene for deg nedenfor, som er brukt og deres betydning.

  • lilla regnes som fargen på sorg, sorg og lidelse i meksikansk kultur.
  • gul står for enhet og samhold.
  • Hvit symboliserer renhet, håp og ånden til den avdøde
  • Marigolds er også vanlig for La Catrina tatoveringsdesign og representerer veien til etterlivet. Ofte er de mørke ringene under øynene gravert i form av ringblomster.

La Catrina tatoveringsmaler

La Catrina Tattoo Templates Roses Tattoo Design Betydning

Gjennom årene har La Catrina -tatoveringen endret seg mye og blir stadig ombygd. Selv om opprinnelsen er veldig fargerik og de dødes dag er forbundet med feiringer og full av farger, foretrekkes den svart -hvite varianten av tatoveringen. Men for å legge til et snev av farge på tatoveringen, kan du legge til en vakker rose på den. Kombinasjonen er veldig populær og regnes som et symbol på evig kjærlighet og det faktum at den er sterkere enn døden.

Mer La Catrina tatoveringsdesigner og inspirasjoner

La Catrina Tattoos Betydning Underarm Tattoo Man Tattoo Trends

Underarmen er en av de mest populære og mest passende delene av kroppen for La Catrina -tatoveringer

La Catrina Tattoos Betydning Meksikansk Tattoo Motive Tattoo Trends

Fargerike blomster og roser er det ideelle komplementet for meksikanske tatoveringer la Catrina

La Catrina Tatoveringer Betydning Rose Tattoo Design Betydning

Minimalistiske design som inneholder hovedfunksjonene ser like nydelige ut

La Catrina tatoveringsmal underarm tatovering design kvinner tatoveringstrender

Selv om de dødes dag er en fargerik festival, blir svart -hvite tatoveringer stadig mer populære

La Catrina Tattoo modern day of the dead tattoo meaning

Kombiner forskjellige stiler og utvikle din kreativitet for å lage et unikt og vakkert kunstverk

La Catrina tattoo modern meaning mask tattoo

Tatoveringen blir enda mer personlig når du konverterer et bilde av din kjære til en La Catrina

La Catrina tattoo design underarm tatovering kvinner day of the dead tattoo design

Når det gjelder tatoveringsdesign, farger og størrelser, er det utrolig mye rom for kreativitet 

La Catrina Tattoo Designs overarm tatoveringsmotiv kvinner

Uten tvil er alle La Catrina meksikanske tatoveringer søte kunstverk verdt å vise

La Catrina Tattoo små moderne tatoveringer for kvinner underarm

Selv om tatoveringene er ganske mørke, har de en helt spesiell sjarm

La Catrina Tattoo Design Overarmstatovering for kvinner

Kvinnen sminket som en hodeskalle må alltid være klart definert og vektlagt

La Catrina Tattoo Betydning Tatoveringstrender Kvinner Meksikanske tatoveringsmotiver

La Catrina tatoveringer kan presenteres i alle slags tatoveringsstiler

La Catrina Betydning Tattoo Tattoo Design Leg Man

Tatoveringsdesigner med roser og hodeskaller, som er et annet symbol på “De dødes dag”, er spesielt populære

La Catrina Betydning Tattoo Skull Tattoo Design Kvinner

La Catrina -tatoveringen er sannsynligvis en av de vakreste måtene å forevige kjærligheten til en avdød person på huden vår for alltid

La Catrina Betydning Tattoo Shoulder Tattoo Design For Women

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer