15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sole of the foot tattoo: årets bisarre tatoveringstrend som alle er gale etter!

Fra små tatoveringer med mening til vakre diamanttatoveringer til den iøynefallende yakuzatatoveringen – ingenting er mer mangfoldig enn tatoveringer. Tatoveringstrendene endres fra år til år, og utvalget av motiver og stiler ser ut til å være uendelig. Alle tatoveringsfans vet det – de kalde høst- og vinterdagene er den perfekte tiden for å pryde kroppen vår med en ny tatovering. Leter du etter ideer til en ny tatovering som ikke bare er vakker og ekstraordinær, men som også lett kan skjules om nødvendig? Hva med en tatovering på sålene på føttene dine, for eksempel? Ja du har lest riktig! Tatoveringer under føttene er for tiden overalt på sosiale nettverk og skaper oppstyr! Men hvor ille er den eneste tatoveringssmerter, og hva kan du bli stukket der i det hele tatt? Vi vil fortelle deg alt dette og de kuleste ideene i artikkelen vår!

Yoga tatovering ideer små tatoveringer for kvinner tatovering fotsål

Husker du hvordan de gamle Barbie -dukkene fra 80- og 90 -tallet hadde ordet “Japan” gravert på bunnen av foten for å indikere produksjonslandet? Vel, dette har blitt en veldig stor trend akkurat nå, og flere og flere tatoveringsfans velger en tatovering på fotsålene i virkeligheten. Faktisk var det stjernene Miley Syrus og modellen Cara Delevingne som skapte all sprøytenarkoman med sine tatoveringer. Selv om designene er utrolig allsidige og stort sett alt kan tatoveres, må vi advare deg: tatoveringer er ikke for svake hjerter! Føttene våre er et ekstremt følsomt område, og fotsålene er et av de mest smertefulle stedene for tatovering. Men hvis du fortsatt er klar til å ta steget, så la deg inspirere av vårt flotte bildegalleri!

Tatoveringssåle på foten er sikkert den mest bisarre tatoveringstrenden for 2020

Tattoo design Laget i Italia tatoveringssåle av foten

Sannsynligvis den største fordelen med å ha en tatovering på fotsålene er at ingen trenger å vite om det! Utenfor bruker vi alltid sko uansett, og når vi ligger på stranden om sommeren og tatoveringen kommer ut, er det ikke umiddelbart merkbart. Fordi la oss være ærlige – hvor ofte har du sett på andres føtter? Og hvis det blir lagt merke til, vil det sikkert skape oppstyr! Hvis du vil ha en liten, diskret, men kul tatovering, kan dette være den perfekte løsningen for deg!

Tattoo sole rose tattoo design små tatoveringer for kvinner

Overraskende nok har denne kroppsdelen vist seg å være et flott lerret for et stort utvalg av stiler og design. Enten det er små tatoveringer, smileyhjerter og emojis, lekne mandalas eller til og med rosetatoveringer – det er ingen grenser for fantasien din!

Miley Cyrus ‘eneste tatovering startet sprøytenarkomanen

Miley Cyrus tatoveringssåle av foten små tatoveringer for kvinner

For å feire sitt første omslag for magasinet “Rolling Stone”, valgte popprinsessen Miley Cyrus en kul såltatovering. Det er nå ordene “Rolling” og “$ tone”. Cara Delevingne -modellen har også slagordet “Made in England” på den ene undersiden av foten, mens ordet “Bacon” er på den andre.

Tattoo Sole Pain Foot Tattoos Ideas For Women

Noen av de mest populære ideene for en tatovering på fotsålene på sosiale medier inkluderer uttrykket “Made in (det relevante landet)” og geografiske koordinater. Mange Disney -fans har imidlertid “Andy” tatovert. Hvis du noen gang har sett animasjonsfilmen Toy Story, vet du hvorfor. Og hvis ikke – alle lekene der hadde “Andy” gravert på fotsålene.

Coronavirus tatovering smerte tatoveringssåle på foten

På grunn av koronaviruspandemien har 2020 vært en ganske vanskelig tid for oss alle. Og å ha det gøy i disse desperate tider ville ikke skade oss, ville det? Morsom og med et snev av svart humor – corona -tatoveringen er en annen ny tatoveringstrend som blir stadig mer populær.

Tatoveringssåle på foten: hvor ille er det egentlig, og er det verdt det?

Butterfly tatoveringsdesign liten tatoveringssåle på foten

Det er ingen tvil om at en tatovering av fotsålen din er kul og ekstraordinær. Når det gjelder smerten, har vi dårlige nyheter for deg! Huden under føttene er veldig tynn og sensitiv, og derfor er en tatovering på fotsålene mye mer smertefull enn for eksempel en fottatovering på leggen. I tillegg spiller fotsålen en veldig viktig rolle i våre bevegelser og holdning i hverdagen og er gjennomsyret av nerver – så vær forberedt på at foten din vil rykke skikkelig under økten.

Hvor lenge varer en tatovering på fotsålen?

Smerte tatovering fotsåle morsomme tatovering ordtak for kvinner

I tillegg til den fryktelige smerten, er det et punkt som du absolutt bør vurdere. Dessverre varer en tatovering på fotsålen ikke særlig lenge og må graveres oftere enn andre deler av kroppen. Og hvem, vær så snill, ville gjøre noe slikt mot seg selv hver 2-3 måned? Føttene våre utsettes for konstant slitasje og svette når vi går og løper. Dette og callusformasjonen der får tatoveringene til å falme raskt. Det er derfor tilrådelig å kontakte en profesjonell kunstner som kan gi deg råd om valg av motiv og mulige omgraveringsøkter.

Sålen på foten tatovering smerter små tatoveringer for kvinner

Ifølge vitenskapelige studier er hvert område av fotsålen forbundet med et organ i menneskekroppen, og det fargede blekket kan tette porene og blodårene. Så det ville være vanskelig, om ikke umulig, å forlate umiddelbart etter å ha fått en tatovering.

små tatoveringsdesigner for kvinner tatovering på fotsålen

Avslutningsvis må vi innrømme at det å ha en tatovering på fotsålen er veldig attraktivt og interessant, men det fører med seg mange helserisikoer som på ingen måte bør ignoreres.

Tatoveringssåle på foten: Kule ideer og design som inspirasjon for din neste tatovering

Fot tatoveringer liten for kvinner tatovering fotsåle

En tatovering på fotsålen er den optimale løsningen for alle som ønsker et moderne og lite synlig design

Fødselsår tatovering design ideer tatovering på fotsålen

Selvfølgelig, hvis du ikke er så følsom for smerter, kan du også tørre å få større tatoveringer

små tatoveringsdesigner for kvinner tatovering på fotsålen

Sålen på fotens tatoveringer, inspirert av Barbie -dukken, blir stadig mer populær

små tatoveringer for kvinner morsomme tatoveringsdesigner tatoveringssåle av fotpine

De minimalistiske tatoveringsdesignene ser spesielt vakre og diskrete ut

små tatoveringer for kvinner tatoveringstrender 2020 tatoveringssåle av foten

Fotsålen gir også mer enn nok plass til detaljerte mandalas

Mandala tatovering design liten smerte tatovering sål av foten

En liten smiley -emoji ser morsom og trendy ut

morsomme tatoveringsdesigner smiley tattoo fotsåle

Mange velger morsomme tatoveringer og har for eksempel tatovert adresse og kontaktinformasjon

morsomme tatoveringsdesigner for tatoveringer for kvinner på fotsålen

Selvfølgelig, hvis minimalistiske tatoveringer ikke er noe for deg, kan du helt fordype deg i trenden og få en tatovering av begge sålene på føttene

Tatoveringssåle av foten fot tatovering smerte mandala tatovering design

Liker du og jentene dine å drikke vin? En tatovering av glass ville være ideell for å forevige vennskapet ditt på huden din for alltid

Tatovering av vennskapstatoveringer for tatoveringssåler for kvinner

Previous Post
Skostativdesign som et alternativ til skoskapet hvis det ikke er nok plass
Next Post
Lag hagedekorasjoner av leirkrukker: ideer til figurer av leirkrukke