15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Solsikke tatovering: mening og de vakreste motivene på et øyeblikk!

Ny skole, gammel skole, akvareller, fine tatoveringer – tatoveringsdesign og stiler er en krone et dusin. Alle tatoveringsfans ville definitivt være enige – å få en ny tatovering er uten tvil en av de mest spennende opplevelsene i våre liv. Men å velge riktig motiv, som ikke bare ser vakkert ut, men også har betydning for oss, kan noen ganger være en reell utfordring. Blomster er ikke bare veldig populære på balkonger og i hagen, men er også blant de mest populære tatoveringsdesignene. Du synes blomstertatoveringer er vakre, men de klassiske rosene og liljen er for “mainstream” for deg? Så hva med en solsikke tatovering? I det følgende vil vi avsløre betydningen bak dette og de vakreste tatoveringsideene!

Solsikke tatovering mening

Solsikke tatovering kvinner kileine fot tatoveringer bilder

Solsikker er en helt spesiell plantetype og har vært ekstremt nyttige for mennesker tidligere. Det er derfor ingen overraskelse at den vakre blomstringen er et av årets mest ettertraktede tatoveringsmotiver. I gresk mytologi tilskrives solsikken en tragisk historie om den ulykkelige kjærligheten mellom solguden Helios og vannnymfen Clytia. Til tross for all hennes beste innsats, klarte Cynthia ikke å vinne Helios hengivenhet og har dømt seg selv til å bruke resten av livet etter å følge ham på hans daglige reise. Tross alt gjorde Olympus -gudene Clytia til en solsikke som alltid følger solens prakt.

Realistiske tatoveringsbilder Sunflower Tattoo

Det franske ordet for solsikke er “Tournesol”, som betyr “å møte solen”. En av de mest kjente egenskapene til den vakre blomsten er dens evne til å bevege seg til en posisjon der den mottar størst mengde sollys for å få mest mulig ut av solenergi. Av denne grunn anses solsikke -tatoveringen som et symbol på glede, optimisme og åndelig tro. I tillegg står solsikken i mange kulturer for tilbedelse og absorpsjon av positive energier. Siden gul er fargen på lykke og vitalitet for kineserne, betyr solsikken håp, helbredelse, langt liv og lojalitet.

Skulder tatovering kvinner solsikke tatovering mening

Et felt med solsikker eller til og med en vakker blomsterbukett gjør de fleste av oss umiddelbart i godt humør. En tatovering av solsikke ser varm og munter ut og sender vanligvis en oppløftende melding. En av de beste tingene med tatoveringstemaet er at du kan endre eller legge til betydningen ved å legge til andre elementer. I kombinasjon med forskjellige insekter som øyenstikkere eller biller, symboliserer solsikke -tatoveringen vekst, transformasjon og glede. Fargene som brukes kan også i stor grad påvirke utseendet og betydningen av tatoveringen.

Solsikke tatovering Betydning Akvareller Tatoveringstrender 2021

I vår tid står solsikke -tatoveringen fremfor alt for godt humør, joie de vivre og er også forbundet med miljø og natur. De fargerike blomstene er også et viktig symbol for hippiebevegelsen på 70-tallet og kan derfor også legemliggjøre “kjærlighet og stykke” eller selvkjærlighet. Så en solsikke tatovering ville være den perfekte måten å sette litt godt humør på huden vår og holde på denne indre tilfredsstillelsen for alltid.

Mandala solsikke tatovering

Solsikke mandala tatovering bilder tatoveringstrender 2021

Uansett grunn til at du har valgt en solsikke -tatovering, er det mange kreative og unike måter å gjøre motivet til ditt eget kunstverk. Siden selve solsikken er veldig symmetrisk, kombineres den ofte med en vakker mandala -tatovering. Mandala er et mystisk buddhistisk symbol som representerer universets fullstendighet og harmoni. Mandala -tatoveringene er alltid runde og orientert mot et designsenter og vil derfor være det perfekte tillegg til enhver fargerik solsikke -tatovering.

Solsikke og hodeskalle tatovering

Sunflower tattooids kvinner tatoveringstrender 2021

Selv om tatoveringer av hodeskaller ser ganske skumle og dystre ut ved første øyekast, har de vært en av de absolutte klassikerne blant kroppsdekorasjoner i årevis. Faktisk er motivet veldig populært blant både menn og kvinner, og meningen er ikke så negativ som du kanskje tror. Så en hodeskalle -tatovering kan stå for en positiv forandring og livets forgjengelighet. I noen kulturer er hodeskallen til og med tolket som en lykke -sjarm. Så en solsikke -tatovering med en hodeskalle kan sees på som et symbol på liv og død. Noen ganger kan skallen representere fornyelsen, og i denne forstand går de to motivene veldig bra sammen.

Hvilken del av kroppen du bør velge for din solsikke tatovering?

Tradisjonell tatovering design tatovering på kragebenet kvinner

Solsikke -tatoveringen har en spesielt munter karisma. Slik at den virkelig kommer til sin rett, bør vi velge en del av kroppen som er godt synlig. Liker du filigran og minimalistiske design og ønsker å gjemme dekorasjonen din nå og da? Da ville håndleddet, underarmen og overarmen samt en tatovering bak øret være det beste valget for deg! Baksiden gir derimot god plass til store og detaljerte kunstverk. Siden de buede linjene i solsikken perfekt matcher skulderens naturlige form, er dette området også et veldig populært valg for en vakker solsikke -tatovering.

Solsikke tatovering: de vakreste designene med et blikk!

Foot Tattoo Small Sunflower Tattoo Betydning

Denne fingertatoveringen er perfekt for alle som ønsker noe minimalistisk, men kraftig

Finger tatovering for kvinner solsikke tatovering bilder

Van Goghs fantastiske solsikkemalerier gir alltid et unikt og originalt tatoveringsdesign

små tatoveringer for kvinner solsikke tatovering motiv bilder

Solsikke tatovering på ryggen i svart og hvitt for kvinner

Tilbake tatovering for kvinner solsikke tatovering

Legg til flere elementer for å gi solsikke -tatoveringen et personlig preg

Blomst tatovering bilder solsikke tatovering motiv mening

Solsikken som et symbol på evig kjærlighet

Sunflower Tattoo Betydning Blomster Tattoo Design For Kvinner

Motivet er ideelt for en fin finlinet tatovering

Sunflower Tattoo Betydning Tattoo Trends 2021

Baksiden er det ideelle lerretet for livlige og detaljerte tatoveringsdesigner

Solsikke tatovering bilder tilbake tatovering ideer for kvinner

Solsikke og drømmefanger tatoveringer for kvinner

Dream catcher tattoo design kvinner solsikke tatovering mening

Små tatoveringer er flotte for din første tatovering

Underarmstatoveringer for kvinner solsikke tatovering mening

Den praktfulle blomsten kommer også til sin rett som en fottatovering

Akvareller tatoveringer trend solsikke tatovering design mening

Previous Post
Båloppskrifter – Enkel campinglaging og tilberedning av deilige måltider
Next Post
Lag søte påskekurver av kaffefiltre – raske instruksjoner