15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Self Love Tattoo: 25+ av de vakreste kroppspositive tatoveringer full av mening!

Det er mange elementer som gjør en tatovering veldig spesiell. Design, plassering og tatoveringstrender spiller absolutt en viktig rolle, men man må ikke glemme det viktigste, nemlig kroppen. Tatoveringer er bokstavelig talt kroppskunst og huden vår brukes som et lerret for å uttrykke våre ideer, historier og lidenskaper. Enten det er noen sitater eller motiver som er fulle av mening – tatoveringer er noen ganger den beste måten å vise frem våre følelser og tanker. Gitt at kroppsforlegenhet er et utbredt problem, har spørsmål som kroppspositivitet og selvaksept nylig kommet til syne. Så hvorfor ikke vise og oppleve denne nye livsfilosofien for omverdenen ved å få en fin selvkjærlighetstatovering? Men hva er egnet for en kroppspositiv tatovering og hva er egentlig bak den nye bevegelsen? Vi forteller deg alt dette nedenfor!

Underarm tatovering kvinne selv kjærlighet tatovering

Å elske vår egen kropp er det viktigste for å vokse og være lykkelig, og vi trenger alle en liten påminnelse om at vi i utgangspunktet må elske og respektere oss selv. Alltid være perfekt? Vi har egentlig ikke lyst til å gjøre det lenger! Har du noen gang lurt på hvorfor alle disse treningspåvirkerne ser så perfekte ut på Instagram og de andre plattformene? Nå er svaret vanligvis: smart iscenesatte og gjennomtenkte positurer og Photoshop! Men de siste årene har det betydelige skiftet i måten organer er representert på i samfunnet blitt viktig. Vi må nærme oss selv og andre med kjærlighet, tilgivelse, forståelse og respekt og akseptere oss selv for den vi er. Fordi la oss være ærlige – alle har sine mangler og ingen er perfekte. Enten du har vært på en kjærlighetsreise hele livet ditt eller bare har begynt å innse hvor viktig det er: Kroppspositive tatoveringer er ideelle for daglig å minne oss på å hedre oss selv og kroppen vår.

Selvkjærlighetstatovering: hva betyr egentlig kroppspositivitet?

Lår tatovering design kvinner kroppspositivitetstatoveringer

Selvfølgelig ser en fast mage og fast bunn vakker ut. Men er det viktig å ha den perfekte kroppen og alltid være i toppform? Og hvem bestemmer hvordan den perfekte kroppen skal se ut? Er vi oss selv eller de andre? Ifølge en undersøkelse lar rundt 20 prosent av kvinnene i Tyskland sosiale medier og treningspåvirkere påvirke kroppsoppfatningen og streber etter å være slanke og rynkefrie. Ja, vi vet også hva det vil si å alltid sammenligne deg selv med andre og hvor vanskelig det kan være å overse våre antatte “feil”. Heldigvis har det sakte endret seg og selvkjærlighet uten kompromisser er den nye trenden som nå oversvømmer sosiale medier.

Self love tattoo betyr tatoveringsord for kroppspositivitet

Bare på Instagram er det mer enn 5,5 millioner beløp under hashtaggen #bodypositivity, og tatoveringen med egen kjærlighet er alt raseri blant alle tatoveringsfans. Kroppspositivitet er imidlertid ikke et nytt fenomen – allerede på 1960 -tallet var det initiativer som “Helse i alle størrelser”, eller på tysk – “Helse i alle størrelser”, og flere kampanjer krever at fettlegemer ikke lenger skal vurderes usunt og stygt å se. Nå handler det mer om å se kroppen vår som noe som er helt fantastisk, og som vi ikke burde skamme oss over. Enten et ordtak eller rettere sagt en håpetatovering – uansett hvilket design du velger, betyr kroppspositive tatoveringer å behandle hver kropp med respekt og stå for kunnskapen om at alle kroppstyper er like verdifulle. Tross alt forteller en persons kropp oss ingenting om deres karakter.

Self love tattoo ideas hva er kroppspositivitet

Vi respekterer ikke andres kropper, og vi er ikke spesielt snille mot vår egen kropp. Hvor ofte har du slitt med ulike dietter og faste kurer bare for å gå ned de siste 2-3 kiloene? Imidlertid kan jakten på perfeksjon i verste fall ende med en alvorlig psykisk eller spiseforstyrrelse. Så den selvkjærlige tatoveringen er den perfekte måten å feire aksept og kroppen vår på og å gjøre den antatte svakheten til en styrke.

Kroppspositive tatoveringer er trendy

Body Positive Tattoo Trend 2021 Self Love Tattoos

Hvor viktig er vekten som vekten viser oss? Vekt er bare et tall, og vi bør ikke være for oppmerksom på det. Selvfølgelig er det fint å være slank og muskuløs, men det bør definitivt ikke bli vår maksim i livet. Kroppspositive tatoveringer er uttrykkelig forpliktet til sosial rettferdighet, mangfold og aksept. Enten de er tykke, slanke, funksjonshemmede osv. – alle må behandles med respekt. Og det er nettopp det som feires med den selvkjærlige tatoveringen – det kjærlige og velvillige blikket på oss selv.

Hals tatovering liten selv kjærlighet tatovering ideer

Vi ønsker alle frihet, og vi trenger alle selvkjærlighet. Du må tjene mer penger, du må alltid se bra og slank ut – de fleste av oss føler oss presset av samfunnet hele tiden, og det påvirker til slutt vår psyke og selvfølelse. “Jeg er nok” – en så liten setning med en så dyp mening. Denne tatoveringen med egen kjærlighet er perfekt for alle som tidligere har blitt fortalt at de må endre seg for å bli med i samfunnet. Det fungerer som en fantastisk påminnelse om at vi bør fokusere på det vi er og ikke det vi ikke er eller det vi ikke har.

Alle er vakre

Underarmstatoveringer for kvinner selv elsker tatovering

Er kjæresten din slankere enn deg, og vil du ligne så mye på henne også? På ekte? Har du noen gang trodd at denne venninnen ville elske å ha de søte fregner? Hvem sier at vi er for tykke, for tynne eller for slanke? Vi må alle lære å ikke hele tiden sammenligne oss med andre. Fordi sannheten er at hver person er vakker på sin egen måte – uansett hva alle andre sier.

Velg et design for selvelsket tatoveringen som har en dyp mening for deg

Skulder tatovering ideer for kvinner selv elsker tatovering trend

Fin og slank for enhver pris? Nei takk! Prisen for å strebe etter skjønnhetsidealet kan noen ganger få alvorlige konsekvenser, og ifølge en studie fra Robert Koch Institute viser rundt 35 prosent av unge jenter tegn på en spiseforstyrrelse. Dessverre er dette emnet fortsatt tabu. Men alle som noen gang har slitt med det, vet hvor vanskelig det er å beseire denne “indre djevelen”. Men når du først har klart å komme deg etter det, er det ingenting du vil ha mer enn å feire prestasjonen din. En egen kjærlighetstatovering med symbolet National Eating Disorder Association er en fin måte å minne deg på hva du gikk gjennom og hvorfor du gjorde det. Den symboliserer den nylig oppdagede friheten og gir oss styrke og motivasjon til ikke å gi opp dag etter dag.

Selvkjærlighetstatovering: de vakreste ideene og motivene for din kroppspositive tatovering

hva er self love tattoo små tatoveringsdesigner med mening for kvinner

Alle kurver og kroppsformer er vakre, og vi trenger ikke å endre for enhver pris

Tattoo Trends 2021 Body Positive Tattoo Ideas

For at andre skal respektere oss, må vi først lære å elske og ære oss selv

Selvkjærlighetstatoveringer som betyr tatoveringsmotiver for underarm for kvinner

Vær snill mot deg selv og godta kroppen din for den den er

Self love tattoo with meaning tattoo sayings small

Selvkjærlighetstatoveringer oppmuntrer oss til å gjøre opp med oss ​​selv og slutte fred

Tatoveringstrender for selvelskende tatoveringer 2021

Vekt er bare et tall og indikerer ikke en persons karakter

Tilbake tatovering design kvinner selv elsker tatovering

Å elske deg selv – det er det som utgjør ekte skjønnhet

Rose tattoo design woman self love tattoos

Kroppspositive tatoveringer som en påminnelse om at kroppen endrer seg og det er helt greit

små tatoveringer med mening for kvinner hva er Body Positive Tattoo

Effekten av en tatovering med kjærlighet kan noen ganger forandre livet

Håndleddetatoveringer Små Selvkjærlighetstatoveringer

Vi bør alltid nærme oss hverandre med kjærlighet, forståelse og respekt

Kvinner tatovering underarm selv elsker tatoveringer ideer

“Self Love Club” som en vennskapstatovering for deg og din beste venn

Vennskap tatovering ideer selv kjærlighet tatovering

La alle de dårlige tankene og minnene ligge igjen og fokuser på fremtiden din i stedet

Fottatoveringer for kvinner Body Positive Tattoo Trends 2021

De fleste kroppspositive tatoveringer er enkle og enkle, men fortsatt fulle av mening

Kroppspositivitet Tatoveringstrender 2021 Små tatoveringer med betydningsfulle kvinner

Alle kroppsformer er vakre

Kroppspositive tatoveringsideer Selvelskende tatoveringer med mening

På slutten av dagen er det kroppen din og livet ditt, og det er nettopp det selvkjærlighetstatoveringen handler om

Body Positive Tattoo Trends 2021 Shoulder Tattoo Design Small

Previous Post
Skostativdesign som et alternativ til skoskapet hvis det ikke er nok plass
Next Post
Lag hagedekorasjoner av leirkrukker: ideer til figurer av leirkrukke