15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Barneromsmøbler fra Lago for et fantasifullt interiør

Barneromsmøbler minimalistisk-geometrisk-tapet-prikk-mønster-blå-grå

Hvis du vil skape en helt spesiell atmosfære på barnerommet, er møblene et viktig element som du bør velge nøye. Det handler om å lage et anlegg som er leken og fantasifullt nok, men som samtidig stimulerer læring og ikke distraherer fra det. Slik Barnehagemøbler, I denne artikkelen vil vi introdusere deg for barnas behov og krav som oppfyller behovene og kravene til barn.

Barneromsmøbler og dekorasjoner

møbler-barnerom-lamper-fantasifull-sky-form-ballong-vegg-dekorasjon-flytende seng

De moderne og unike barneromsmøblene er designet av LAGO. De kommer fra de nye barna & UNG samling. På Lago har barndom og ungdom alltid vært viktig. Så det er ikke rart at en så imponerende samling har dukket opp. Wildwood brukes som materiale til møblene.

Barneromsmøbler stimulerer fantasien

Barnemøbler hvit-lyseblå-aksenter-Eisbaer-wandgestaltung

Når man ser på disse fasilitetene, vil alle foreldre garantert ønske at de var tilbake i barndommen. Som navnet antyder, er barneromsmøblene ikke bare fantastisk egnet for mindre barn. Møblene samt dekorasjoner og tilbehør kan også brukes til å innrede ungdomsrom.

Blå barnehage

møbler-barnehage-romantisk-idé-jente-øyenstikker-ballerina-teppe-sjakkbrett-turkis

For å gjøre forventningene rettferdige, foretok selskapet først en studie med barn, unge, foreldre og til og med lærere. Malte bilder, ord, drømmer og plater ble samlet for å omdanne dem til den nye samlingen for barneromsmøbler.

Seng i en eske

Barnemøbler enkel-garderobe-høyglans-hvit-belysning-indirekte

Barneromsmøblene fra Lago er barnevennlige og skaper en fantastisk verden der barna kan ha det gøy og bare være barn. De inspirerer barna, stimulerer barna til nye drømmer, dyrker følsomheten for å sikre naturlig vekst.

Indirekte belysning

møbler-barnerom-vegg-loft-seng-eske-form-hvitt-teppe-rund belysning

Den private stuen er uten tvil perfekt for disse barneromsmøblene. Men de kan også brukes til å designe offentlige læringsområder. Slike institusjoner inkluderer for eksempel skoler, barnehager, barnehager og barnehager, sykehus, biblioteker og ulike fritidsfasiliteter.

Barnemøbler – ide for loftseng

Barnerom-møbler-seng-flytende-effekt-boks-stige-himmel-veggmaleri

Barneromsmøblene fra Lago kan brukes til å innrede et barnerom i henhold til barnets ideer og preferanser. Hvis barnet ditt er veldig drømmende, kan du designe et slikt soveområde. Barn som igjen er interessert i sjøfart og skip vil sikkert glede seg over et anlegg med blå nyanser og maritim dekorasjon.

Nautisk barnehage

møbler-barnerom-gutter-rom-blå-nyanser-hvite-maritime-deco-padler

Her kan du se en idé for å bruke barneromsmøblene fra Lago til et nautisk anlegg. Kombiner hvitt med blå nyanser, samt lyse beige toner som etterligner sand for å gjenspeile sjarmen til sjøen og stranden.

Møbler i Bauhaus -stil

møbler-barnerom-skrivebord-idé-gul-vegg-dekorere-bordlampe

Selv den beste vennen er tenkt på i samlingen. Med alle de flotte alternativene for barneromsmøbler, ikke glem sengen til hunden. Skrivebordet er også originalt med sin ekstremt tynne og elegante form. Den er innrammet av en geometrisk formet hylle.

Originale hylleformer

møbler-barnerom-fliser-hylle-original-geometrisk-form-rein-laminat

De forskjellige modellene av barneromsmøbler inkluderer også hyller i Bauhaus -stil, som kan kombineres til enhver form. Her kan du for eksempel se en rein eller en hjort, som er fantastisk egnet for å designe et barnerom med skogstema. I tillegg er det originale belysningselementer i form av sopp og en mørkegrønn veggfarge.

Tenåringsrom for jenter

møbler-barnerom-nøytrale-farger-beige-farge aksenter-grønn-lilla-laminatgulv

Ungdomsrom kan settes fantastisk opp som barneromsmøbler med Bauhaus -modellene. Resultatet er et moderne interiør der ditt nesten voksne barn kan hvile og lære. Her ser du et rom laget av subtile pastelltoner, som har blitt kombinert med noen sterke farger, for eksempel grønt og lilla.

Et sted å slappe av

barnerom-møbler-dekor-idé-moderne-tre-vegg-fargerikt-design

Hvis du ikke får nok av møblene, kan du selvsagt også velge barneromsmøblene fra Lago til soverommet for voksne. Dette er et godt alternativ, spesielt for ungkarer og ungkarer, da det er en enkeltseng.

Sett fargede aksenter med møbler

barnerom-møbler-rosa-blå-kombinasjon-gardiner-lago-design

Barnemøbler tilbys i forskjellige farger. På denne måten kan et rom som har vegger, gulv og tak i nøytrale farger krydre ting på en moderne måte. Kombiner nyanser av en farge eller forskjellige.

Møbler i en linje

møbler-barnerom-lyst-interiør-bokhylle-dekorasjoner-veggdekorasjon

Utformingen av barneromsmøblene er preget av en interessant struktur. Denne består av en sammenhengende linje som gir inntrykk av at møblene er malt på veggen eller i rommet. Nøytrale farger for møblene, som i dette eksemplet, ser enkle og elegante ut.

Skrå hylle

møbler-barnerom-lite-rom-skrivebord-hylle-skjevt-idé-kelim-teppe

Selv små barnerom kan være fantastisk utformet med den nye Lago -kolleksjonen. Her kan du se en original hylle med skrånende design som har et visst abstrakt utseende. Igjen danner sengen, hyllen og denne gangen også skrivebordet en felles linje. Barneromsmøblene stimulerer fantasien.

Barnerom i loftstil

møbler-barnerom-murstein-vegg-to-senger-ungdoms-rom-stil-tavlemaling

Murveggen gir utseendet til en loftsleilighet. De moderne barneromsmøblene passer perfekt til henne. Det er også aksentvegger som er designet med tavlemaling. Dette er en idé som blir mer og mer vanlig på barnerom.

Loftsenger

møbler-barnerom-gul-vegg-maling-loft seng-idé-stige-grå-gulv

Alle som tenker på barnerommet sitt tidligere år, vil sikkert huske en stor drøm, og det er loftsengen. Gjør denne drømmen til virkelighet for barnet ditt ved å innrede rommet med dette populære og praktiske møbelet. Barneromsmøblene fra Lago tilbyr også dette alternativet.

Barnerom for to

møbler-barnerom-grønn-aksent vegg-loft-stil-teppe-runde

En loftseng sørger for at det skapes plass til en annen. Dette er den ideelle løsningen hvis du trenger å designe et barnerom for to barn. Denne ideen for barneromsmøbler i grønn farge og på et høyere nivå minner om et tre. Slik får barnet ditt en seng i et trehus.

Enkeltrom med loftseng

møbler-barnerom-design-grønn-farge-fuglehus-veggdekorasjon

Men å bruke en loftseng er også praktisk i et enkeltrom. Den ledige plassen som dette skaper på gulvet er spesielt verdifull i små rom. På denne måten kan flere barneromsmøbler settes opp eller et lekeområde enkelt utformes.

Stripet mønster

møbler-barnerom-høyglans-striper-garderobe-moderne-grønn-tavlevegg

Et veldig moderne trekk ved barneromsmøblene er de høyglansede overflatene, som tilbys i forskjellige farger. En kombinasjon er også mulig. Slik ble det attraktive skapdesignet ovenfor. Den består av to nyanser av grønt, samt grå og hvit.

Flytende barneseng

møbler-barnerom-hylle-tre-form-leken-design-globus-deco

De moderne sengene som barneromsmøbler ser også ut til å flyte i luften. Dette stimulerer fantasien til barna igjen og vil spesielt imponere dem. På barnerommet over er hylla igjen et skikkelig blikkfang. De enkelte brettene var arrangert som en tretopp.

Glassben i barnehagen

møbler-barnerom-kelim-teppe-skyvedør-låve-dør-fargerike-skap-london

Den flytende sengen kan også nås på andre interessante måter. Faktisk tilbyr Lago muligheten til å sette sengen på bein laget av glass. Disse er neppe merkbare, men gir likevel større stabilitet. Som du kan se, har man tenkt på alt når man designer barneromsmøblene!

Glass til skrivebordet

møbler-barnerom-sirkus-tema-lilla-skillevegg-hylle-sving-grå-rosa-farger

Liker du tanken på glass til barneromsmøblene? Da kan du også velge variant for skrivebordet. En huske er også et populært underholdningsmiddel for barn og kan like gjerne installeres i rommet.

Design av Lago.

Previous Post
Lag et paradis i den lille hagen din
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!