15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nursery Curtain Design – Tips å velge mellom før du kjøper

gardin-design-barnerom-ugjennomsiktig-stoff-gjennomsiktig-blomstermotiver-vindusdekorasjon

Nesten ingenting er like egnet for å dekorere et rom og kan forandre atmosfæren like fantastisk som gardiner. Sammen med et teppe og annet tilbehør kan du lage et bestemt fargetema og gi barnet ditt et spesielt miljø. Og det er nettopp målet for alle foreldre: å gjøre barnet veldig lykkelig. Hvis du gjør det Barnehage gardin design det er et par ting du bør ta hensyn til. Fordi ikke bare riktig valg av farge og mønster spiller en viktig rolle, men også andre faktorer som sikkerhet. I denne artikkelen har vi satt sammen slike punkter slik at du er sikker på å gjøre det riktige valget.

Barneromsdesign – gi variasjon

gardin-design-barnerom-moderne-design-hvit-krem-brun-aksent vegg-tapet

Uansett hvilken type barnehagedesign du velger og for hvilken aldersgruppe, anbefaler vi at du bytter gardiner hvert par år. På denne måten vil du legge til variasjon og unngå at innredningen blir kjedelig over tid. Dekorasjonene og tilbehøret som tepper og gardiner er fantastisk egnet for dette formålet. De er også mye billigere enn fullstendige renoveringer med ny veggmaling og møbler.

Barnehagedesign avhengig av alder

Gardin-design-barnerom-mønster-leken-idé-pledd-sengeteppe-blomster

Avhengig av alder må barneromsgardinutformingen også velges. Fordi i alle aldersgrupper vil barnet ditt foretrekke noe annet. Mens småbarn allerede er glad for ensfargede, men likevel fargerike gardiner, vil barnet ditt i skolealderen sikkert ha et barn med mønstre, tegneserier eller bestemte temaer. Da har du visse preferanser som du bør ta hensyn til når du designer rommet.

Ungdomsrom

barnerom-gardin-design-brun-glans-stoff-gutter-hvite-møbler

Når det gjelder ungdomsrommet, er valget ikke bare lenger, om ikke å si, ikke avhengig av deg. Avgjørelsen er nå tatt av barnet ditt. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan gi ham råd og hjelp. Fordi det er ikke lett å velge riktig gardindesign, og hjelp er alltid velkommen.

Designvalg avhengig av kjønn

gardin-design-barnerom-minimalistisk-blå-hvit-rosa-puff-nattbord

De samme reglene for barnehagedesignet gjelder også når det gjelder kjønn. Både jenter og gutter endrer smak gjennom årene. Du må også handle deretter. I tillegg liker ikke gutter typiske jentefarger som rosa eller lilla. Blomster er også uegnet. Hvis hvert av barna dine har sitt eget rom, utform det deretter.

Gutt og jente i et rom

gardin-design-barnerom-gutt-jente-dobbeltrom-idé

Hvis bror og søster deler samme rom, kan det være vanskelig å oppfylle både ønsker og krav. I dette tilfellet har du to alternativer: enten velger du en nøytral hovedfarge som passer for begge kjønn, eller du deler rommet optisk i to områder. Følgelig velger du også barneromsgardinutformingen.

Dobbeltrom med samme fargekombinasjon

gardin-design-barnerom-blå-ombre-bobble-bånd-havfrue-tema

Den beste måten å gjøre dette på er med forskjellige fargekombinasjoner og en skillevegg fra en hylle eller et annet møbel. Hvis hvert område har sitt eget vindu, kan du velge barnehagedesign etter kjønn. Hvis det bare er ett vindu, bruk stoff i en nøytral farge.

Riktig stoff

gardin-design-barnerom-fargerike-farger-aksent-striper-regnbue-prikk-mønster-diy-bobble-bånd

Det er viktig at du velger riktig tykkelse på stoffet for barnehagedesignet. Det avhenger faktisk av hvor mye lys som kan trenge inn i rommet. Ugjennomtrengelige stoffer bør bare velges hvis resten av rommet er innredet og designet veldig lyst.

Tett gardinstoff

gardin-design-barnerom-leker-deco-plissert-hvitt

Et ugjennomsiktig barnehagedesign er også fordelaktig hvis du skal sette opp et rom for et mindre barn som fortsatt tar en lur eller må legge seg tidlig for å gjøre rommet mørkere. Hvite eller andre lyse, tette modeller er gode alternativer. De gjør ikke rommet for mørkt selv om det er låst. På sin side gir slike gardiner intimitet og en viss mystisk teft i ungdomsrom.

Lettstelt stoff

gardin-design-barnerom-fargerikt-loft-seng-moderne-lyseblå-skuffetrapper

Et stoff laget av naturmaterialer for barnehagedesignet er det beste valget. Dette er fordi disse er lettere å ta vare på, noe som er et viktig poeng for gardiner generelt. Sarte tekstiler som silke er veldig delikate og bør ikke vaskes for ofte, da dette raskt kan skade stoffet. Skitt bør ikke merkes med en gang, fordi dette kan forekomme oftere, spesielt hos barn.

Lett stoff til gardinen

gardin-design-barnerom-interiør-rosa-aksent vegg-hjerte-motiver

Et stoff som er lettere gjør det også lettere å ta på og av. I tillegg er tynne stoffer for barnehagedesign bedre egnet for barnehagen fordi de ikke absorberer allergener så mye. Det gjør dem perfekte for allergikere. Kjemikalier og fargestoffer er heller ikke noe problem her.

Kombiner gardiner

barneroms gardin design moderne-beige-blå-møblert-ungdomsrom

En god variant er å kombinere tynne og tykke gardiner med hverandre. Dette er en fordel hvis rommet mottar mye naturlig lys. Så du kan selv bestemme når du skal la mer og når mindre lys strømme inn i rommet. Hvis to par gardiner er for mye for deg, har du også persienner, skodder eller tette plisségardiner å velge mellom, som du kan kombinere med et mer gjennomsiktig barnehagedisin..

Sikkerheten i barnehagen

gardin-design-barnerom-oransje-maritim-nøytral-rosa-skip-seng-seil-hodegjerde

Med alt ønsket om å designe barnerommet, må en viktig faktor selvfølgelig ikke glemmes, og det er sikkerhet, som bør være spesielt viktig i dette rommet. Det bør vurderes om et tungt barnehagedesign virkelig er et godt valg. Det avhenger hovedsakelig av barnets alder. Det er ikke uvanlig at små barn trekker i dem mens de prøver å reise seg. De fungerer senere som et gjemmested igjen.

Unngå små dekorative elementer

barnerom-gardin-design-jente-dagseng-rose-farge-hvit

Det er også viktig at det ikke er festet noen snorer til barneromsgardinutformingen som de minste kan bli fanget av. Små, dekorative elementer som paljetter, knapper eller rhinestones som kan svelges, er også en kilde til fare og bør unngås.

Lengden

Gardin-design-barnerom-rom-tema-mønster-tekstil-futuristisk-innredning

Som du sikkert allerede kan gjette, avhenger lengden igjen av barnets alder. For småbarn er en kortere barnehagedisign det beste valget, da de da ikke kan nå gardinene for mulig å trekke i dem. For lange versjoner bør du i det minste velge en lengde som ender på gulvnivå. Dette forhindrer barnet i å snuble over det mens det boltrer seg.

Barneromsdesign – la fantasien løpe løpsk

barnerom-gardin-design-gjennomsiktig-grønt-to-personer

Ellers avhenger det helt av din smak og dine ideer, samt av utformingen av rommet som helhet, hvilken lengde du velger. En kort gardindesign som slutter ved vinduskarmen ser mer romantisk ut, mens lange gardiner skaper et mer moderne utseende.

Morsomme design

gardin-design-barnerom-rosa-maedchenzimmer-metall-seng-skråtak

Sist, men ikke minst, vil vi nok en gang minne deg på at du velger barnehagedesignet for barnet ditt. Derfor bør du spesielt glede ham og være veldig morsom. Dette gjelder selvfølgelig mindre barn. Ikke undervurder dommen din. Også de kan hjelpe deg med valget ved å fortelle deg verdifulle ønsker.

Barnerom med tema

gardin-design-barnerom-gjennomsiktig-brokete-deco-teppe-pute

En veldig god idé er møbler for barnerom som representerer et bestemt tema. Du kan velge temaet i henhold til en hobby, eller du kan bruke motiver fra en eller flere filmer. Takket være de forskjellige modellene i dag, vil du garantert finne et flott barnehagedesign med matchende motiver. Og hvis du vil, kan du fremdeles bruke en ensfarget design for å markere temaet det gjelder.

Barnehagepynt

gardin-design-barnerom-hvitt-grønt-interiør-design-sittegruppe-vindu

Denne hvite barnehagedesignet har grønne aksenter og utfyller resten av det grønne interiøret. Det nøytrale fargevalget gir en dekorasjon for de andre områdene med lyse farger. Hvit er alltid en god idé når du ikke vil risikere å overdrive det med de lyse fargene.

Ruffle design

gardin-design-barnerom-romantisk-rosa-baby-seng-lenestol-garderobe

En gardindesign med et enkelt, rett snitt er ofte førstevalget. Imidlertid kan du skape en stor effekt i barnehagen med forskjellige elementer eller designideer (forutsatt at de er trygge). Ikke bare syede bånd er flotte. Et slikt volangdesign er også en god idé, spesielt for et babyrom eller et jenterom.

Previous Post
Lag et paradis i den lille hagen din
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!