15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Baby- og barneromdekorasjon med skyer – 15 drømmende ideer

Barneromsdekorasjon med skyer veggdekal barneromslampe

Design og innredning av baby- eller barnerommet er en viktig oppgave for foreldre, noe som tar litt tid, krefter og selvfølgelig kreativitet. Hvis du allerede har planlagt og møblert rommet, gjenstår det bare å dekorere det. En kreativ en Baby- og barneromdekorasjon med skyer sikrer en hyggelig og stemningsfull atmosfære i rommet og vil garantert bli elsket av de minste.

Baby og barnerom dekorasjon med skyer tapet

Barneromsdekorasjon med skyer tapet-babyrom-tipi

Hvis du vil gjøre barnerommet elegant og stilig, kan du kombinere innredningen med fantastiske skymotiver. Skyer i veggdesign virker beroligende på babyer og barn og er derfor perfekte for dette rommet. Du kan trylle frem vakre skyer på veggen med tapet, veggtatoveringer eller veggmaleri.

Barneromsdekorasjon med skyer – velg farger

Barneromsdekorasjon med skyer tapet-mintgrønt-babyrom

Ikke-vevde tapeter med skyer er best for baby- og barnerommet, fordi de er enkle å feste og veldig raske å fjerne når de ikke lenger er nødvendige. I tillegg til motivene er fargene også viktige når du skal velge tapet. Lyse farger og pastellfarger passer best til barnerom. Bortsett fra den klassiske blå eller rosa, er farger som mintgrønn, lys lilla og beige ganske passende for veggene i dette rommet.

Veggdekorasjon til barnerommet med veggmaleri

Barneromsdekorasjon med skyer veggmaleri-blå interiør

Du kan også male skyer på veggen med hvilken som helst veggfarge. Du bestemmer selv om en hel vegg eller bare noen få skyer over sengen. For å male veggen selv, trenger du papir, skymaler, håndverkskniv, veggmaling og malertape.

Lag ditt eget veggmaleri av skyer i barnehagen

Barneromsdekorasjon med skyer veggdekorasjon-vegg-maleri-instruksjoner

For barneromsdekorasjon med skyer over hele veggen, bør du først klippe ut malene og deretter lage et rutenett på veggen med malertape. De resulterende rektanglene skal være på størrelse med papiret. Legg nå skymalene i boksene som et sjakkbrett og mal skyene på veggen med maling. Til slutt fjerner du malertapen og lar maleriet tørke.

Fantastisk veggdesign på barnerommet

barnerom-dekorasjon-skyer-vegg-design-kreativ

Barneromsdekorasjonen med skyer stimulerer fantasien til små og store barn og forårsaker søte drømmer. Som et alternativ til veggmaling kan du kutte ut skyene fra fotoluminescerende film og lime dem på veggen og taket slik at de lyser i mørket.

Barneromsdekorasjon med skyer fra filmen “Toy Story”

barnerom-dekorasjon-skyer-blå-vegg-maling-leke-historie-rom

Du kan også få inspirasjon til barneromsdekorasjonen med skyer fra animasjonsfilmer. I Andys barnerom fra “Toy Story” er de blå veggene dekorert med interessante hvite skyer, som du kan etterligne med en passende mal for veggmaleriet.

Kreativ veggdesign på barnerommet

barnerom-dekorasjon-skyer-vegg-maleri-hyller-babyrom

Barneromsveggdekorasjonen med farge er en ganske permanent beslutning, fordi du må male veggene igjen hvis du vil fjerne skyene. Med matchende veggtatoveringer og klistremerker kan en midlertidig veggdesign derimot trylles frem veldig raskt.

Barnerom dekorasjon med skyer lampe

barnerom-dekorasjon-skyer-gjør-selv-lampe-fe lys

En annen fin idé for barneromsdekorasjon med skyer er lamper. De fleste barna er redde for mørket og ønsker nattlys for barnerom. Med litt kreativitet kan du lage et vakkert nattlys som en sky.

DIY sky lampe

barnerom-dekorasjon-skyer-lampe-gjør-det-selv

Denne skylampen er en flott og billig idé for dekorasjon av barnerommet, som kan etterlignes av enkle materialer. Til dette trenger du fotokartong i hvilken som helst farge som matcher barneromsmøblene, feelys, tape og den varme limpistolen.

Instruksjoner – lag en skylampe

barnerom-dekorasjon-skyer-lampe-tinker-instruksjoner

Tegn først en sky av ønsket størrelse på pappet eller bruk en mal og kutt ut skyen. Lag deretter en langstrakt eske fra et andre ark og lim den på baksiden av skyen. Fest deretter lysstrengen rundt esken med tape. Ikke glem å la delen med støpselet henge. Ta til slutt lampen på veggen på barnerommet og slå på eventyrlyset.

Baby- og barneromsdekorasjon med skyputer

barnerom-dekorasjon-skyer-babyrom-pute-babyseng

Du kan også bruke skyputer eller plysj leker til dekorasjon av barnerommet. I stedet for å kjøpe dem, kan de ganske enkelt sys av stoff og fylles med håndverksull. For å gjøre DIY -skyene enda mer kreative, kan du bruke rester av stoff og tråd for å lage et ansikt.

DIY kranser som dekorasjon av et babyrom

barnerom-dekorasjon-skyer-babyrom-krans-veggdekorasjon

Du kan bruke litt håndverksfilt, bomull og tråd for å lage vakre baby- og barneromsdekorasjoner med skyer som kranser. DIY -kransene kan deretter henges på veggen og tjene som en elegant dekorasjon for en tom vegg eller området over sengen.

Baby- og barneromdekorasjon med papirskyer

barnerom-dekorasjon-skyer-babyrom-ideer-mobil

Du kan også lage skyer av papir og bruke dem i dekorasjonen av babyrommet. Flere ark kan brukes til å designe 3D -skyer, som for eksempel kan lage en kreativ babymobil.

Tinker barneroms veggdekorasjon selv

barnerom-dekorasjon-skyer-gjør-det-selv-tre-perler

Fargerike dekorasjoner passer perfekt i lyse barnerom. Med treperler i forskjellige farger kan du lage en fargerik dekorasjon på veggen og gjøre den lille rommet stemningsfullt. La kreativiteten gå fri.

Barnedekorasjon med sky – Baby Mobile 

barnerom-dekorasjon-skyer-babyrom-ideer-mobil-veggmaleri

Babymobilen er en viktig dekorasjon for babyrommet fordi den beroliger babyen din og hjelper ham med å sovne. Skyer er et populært motiv for mobilen og ser veldig søte ut over sengen. Du kan også lage en sky -mobil til babyrommet selv.

Lag skymobiler av filt

barnerom-dekorasjon-skyer-mobile-hjerter-lag-selv

Den enkleste måten å sy mobilen på er fra filt. Til dette trenger du håndverksfilt i hvilken som helst farge, samt tråd, bomullsull og et lite bånd. Klipp først ut de ønskede elementene fra filten, sy to identiske stykker sammen og fyll dem med bomullsull. Sy til slutt de enkelte elementene med tråd og sy ledningene på det store elementet. For å henge opp mobilen, lag en henger av et bånd.

Kreativ barneromdekorasjon med skyer

barnerom-dekorasjon-skyer-mobile-diy-dusk-materialer

I stedet for elementer laget av filt, kan du bruke fargerike dusker til dekorasjon av barnerommet med skyer. Med dusker i regnbuens farger ser dekorasjonen ut som om det regnet regnbuer. Materialene som trengs for dette DIY -prosjektet er håndverksfilt, en skymal, farget tråd, bomullsull, broderi og en saks.

Instruksjoner – lag en sovende sky av filt selv

barnerom-deco-skyer-filt-tinker-baby-rom-dekorere

Først og fremst bør du kutte ut den valgte malen to ganger fra håndverksfiltet. Nå er skyen sydd, brodert med sovende øyne om ønskelig og fylt med bomullsull. Du kan brodere kantene med blå brodertråd for en kontrasteffekt.

DIY dusker for dekorasjon av barnerom

barnerom-dekorasjon-skyer-mobil-lag-dusker-selv

Deretter er duskene laget av garn i hvilken som helst farge. Den enkleste måten å gjøre dette på er å vikle garnet rundt fingrene uten tommelen, knytte den øverste delen og kutte den nedre delen. Sy til slutt duskene med tråd og sy dem på filtskyen.

Previous Post
Lag et paradis i den lille hagen din
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!