15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å kjøpe barneseng – hva bør vurderes

Kjøp barneseng lilla-grå teppe baby rom

Mange nye foreldre bekymrer seg for sikkerheten til avkom – de vil også finne det ideelle anlegget for babyen når det gjelder møbler for barnerom. Det er et stort utvalg modeller med forskjellige design og kvalitetsfunksjoner for barnesenger. Men hva bør foreldre nøye vurdere når de skal kjøpe barneseng?

Kjøp av barneseng – sikkerhet spiller en avgjørende rolle

Velg en barneseng-kjøp-design

Før du kjøper, bør foreldrene ta hensyn til noen få funksjoner på barnesengen. Spesielt når det gjelder kvalitet, er det enkelt å sjekke om barnesengen gir barnet tilstrekkelig sikkerhet. Mødre og fedre bør se nærmere på behandlingen av barnesengen. Enkelte kvalitetsfunksjoner gir tilstrekkelig informasjon om hvor trygg barnesengen er:

– Når du kjøper en ny barneseng, bør foreldre stole på produkter med GS -merket. Siden produkter med denne etiketten er registrert i henhold til den tyske produktsikkerhetsloven, er GS -merket en viktig indikator på sengens gode kvalitet.

– Skarpe hjørner og kanter bør ikke behandles, da det er stor risiko for skade på babyen her.

– Selv med utmerket materiale er det fare for skade på barnet. Hvis deler stikker ut, kan babyen bli fanget av dem med smokkekjeden.

– Det er ikke tilrådelig å bruke små avtagbare deler på barnesengen, ettersom babyen kan kveles av dem. Det samme gjelder løst festede småting som skruer eller klistremerker (etiketter eller klistremerker).

– Når du kjøper barneseng, bør foreldre sørge for at det ikke er bygd inn noen deler som barnet kan bruke til å trekke seg opp eller som de senere kan klatre opp på.

– En annen viktig faktor for sikkerhet er at materialet som brukes på barnesengen er fritt for skadelige stoffer.

– Med dimensjonene til barnesengen bør du sørge for at de er utformet deretter slik at babyen ikke kan bli fanget.

Kjøp av barneseng – nyttige tips for tilbehør

Kjøp barneseng-Konklusjon-Babyrom-komfortabelt oppsatt

Foreldre som er bekymret for babyens sikkerhet, kan også følge flere tips, slik at barnet blir godt ivaretatt i barnesengen:

– Liggestilling: Forskere har funnet ut at babyer i det første leveåret bør sove i liggende stilling. Siden denne kunnskapen ble oppnådd, har antallet barn som har blitt offer for plutselig barnedød vært høyt kindergesundheit-info.de redusert betydelig.

– Valg av madrass: Når du kjøper madrass, bør foreldre sørge for at madrassens størrelse er passende for barnesengen. Hull bør unngås, og selv et lite hull, hvor to fingre kan passe mellom rammen og madrassen, er for stort.

– Tilstrekkelig plass: Mødre og fedre bør sørge for tilstrekkelig plass i barnesengen og fjerne forstyrrende deler før de sovner babyen. Regelen er at (små) puter, leker, tepper og møbeltrekk fjernes fra sengen. For at barnet ikke skal fryse, er det bedre å ta på seg pyjamas og klare seg uten de tunge teppene.

– Mobil og små deler: Mobilen er fin å se på for babyen, men den bør definitivt plasseres utenfor barnets rekkevidde. Som med andre smådeler er det fare for å svelge med mobilen hvis babyen tar av de små delene og putter dem i munnen.

Kjøp en barneseng – leken design med fargede elementer

Kjøp barneseng miljøvennlig-barnesikkert

Barnesengen er ikke bare en enkel vare. Med et kjærlig lekent design er barnesengen mye mer interessant for babyen.

– Fargede elementer: Ulike designere demonstrerer kreativitet med fargede elementer i konstruksjonen. Lyse farger skaper individuelle design som ikke bare passer for jenter eller gutter. I tillegg til den typiske babyblå og babyrosa, er det mange moderne og kjønnsspesifikke farger som er perfekte for hyggelige barnedrømmer. Designerne legger stor vekt på lekne aksenter i mønstrene. I tillegg til store standardfarger, smelter fargeelementer i form av sirkler, rektangler eller hjerter inn i fargenes verden.

– Lekende former: Barnesengen blir spesielt interessant for babyer når lekne former er integrert i designet. For å fortsette å ta hensyn til barnets sikkerhet, er det graveringer og delikate innløp i materialet. Designet er skapt annerledes. For eksempel er det en innebygd bamse som mønster i sengestellet. De som foretrekker det mer strukturert, kan imidlertid også gå inn i innløpene og mønsterstammene i rammen, som bare avslører linjer og buer i materialet. De forskjellige kornene inviterer barnet til å kjenne formene med fingrene og dermed skjerpe sansene. på Baby-walz.de flotte eksempler på lekne barnesenger finnes.

– Bassinet: Bassinet tilbyr også et lekent alternativ for de aller minste. Moderne design eller et klassisk retro -utseende gir nok plass til individuelle ønsker. På grunn av rollenes rolle bør imidlertid foreldre være oppmerksom på utførelse av høy kvalitet, spesielt med bassinet til babyen. Frillelementer skal ikke festes foreløpig, slik at barnet ikke kan kveles av de romantisk lekne – men flyttbare elementene.

Å kjøpe barneseng – miljømessig bærekraft og helse

Kjøpe barnesenger-babysikkerhet

Når det gjelder miljøpåvirkningen av barnesengen og barnets helse, bør foreldre foretrekke tre barnesenger når de kjøper. Tremøbler har fordelen at de er laget av et naturlig materiale. Det er vanskeligere for bakterier å spre seg på overflaten av tre. Tre har også en bakteriedrepende effekt, noe som er spesielt gunstig for allergikere eller astmatikere. For at tresengen skal vare lenge, må den behandles. Ved kjøp bør imidlertid mor og far sørge for at treverket behandles med forurensende voks, oljer og lakker.

Kjøpe barneseng – konklusjon

Kjøp tilbehør til barneseng jenterom

Foreldre er bortskjemte når de skal kjøpe barneseng. Handelen tilbyr mange varianter som presenteres på helt forskjellige måter. Det viktigste når du tar en kjøpsbeslutning, er barnets sikkerhet. Med bare noen få tips kan mødre og fedre raskt finne den riktige modellen. GS -merket er en første indikasjon på god og trygg kvalitet. Men den praktiske testen viser også raskt om behandlingen av barnesengen er egnet. Kvalitet er også i forgrunnen når det gjelder design. Foreldre står fritt til å velge her, men bør sørge for at for eksempel ingen avtagbare smådeler er integrert i barnesengen – kjøp naturlig tre – møbler – miljøvennlig. For barnets helse er materialene som brukes på sengen lite forurensende. Hvis disse tipsene blir fulgt, slumrer babyen i hyggelige og trygge drømmer.

Kjøp barneseng – sett opp barnerommet

Kjøp av barneseng tips møbler valg

Kjøp en barneseng – en treseng som vokser med barnet

Barneseng kjøpe naturlige tremøbler-miljøvennlig

Previous Post
Retro veggdesign – teft fra 50- til 70 -tallet
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!