15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Veggtatovering for barnerommet: vakker dekorasjon med et individuelt preg

Veggklistremerke til barnehageguttene moon stars selvlysende folie

Knapt noen andre rom i huset oppfyller flere funksjoner enn barnerommet – det er her folk leker, studerer og sover. Utformingen av et funksjonelt og stilig rom kan derfor vise seg å være en stor utfordring. Plassbesparende modulmøbler tilbyr mange møbleringsalternativer, men den fantasifulle dekorasjonen spiller hovedrollen i barneområdet – det skaper en innbydende atmosfære og gir interiøret et personlig preg. Veggtatoveringen til barnerommet er en absolutt klassiker – klistremerket forskjønner vegger, møbler og dører, kan festes raskt og enkelt om nødvendig. Moroa er garantert!

Veggdekaler til barnerommet kan festes raskt og enkelt om nødvendig

Veggdekaler til barnerommet Skandinaviske prikker veggdekorasjonsideer

Veggtatoveringen til barnerommet nyter stadig større popularitet og har vellykket etablert seg som et alternativ til tapet og veggmønstre. Appellen skyldes at den gir en viss grad av fleksibilitet i romdesignet og samtidig gir interiøret et individuelt preg.

Veggtatovering for barnerommet, stjernefarget, pyntedekorasjon

Veggklistremerker er laget av vinylfolie og festet til veggen ved hjelp av et lett fjernbart lim. På denne måten er en rask og restfri fjerning mulig om nødvendig. Men materialet har enda en avgjørende fordel – det er veldig tilpasningsdyktig og festes lett selv på ujevne overflater som fliser, tre eller flis tapet. Dette er også den store forskjellen på veggklistremerker, som bare kan festes til glatte overflater.

Veggtatovering for barnerommet – hva må vurderes under montering

Veggdekal-barnehage-babyrom-dekorere-solskyer

Veggklistremerker til barnerommet er ekstremt enkle å montere – uansett er en viss forberedelse nødvendig for å sikre at den fester seg raskt. Først rengjøres overflaten grundig, deretter kan klistremerket først festes til en overføringsfilm og senere på veggen. Ved nymalte eller tapetserte vegger må installasjonen forsinkes i minst tre uker-spesielt foreldre som skal være, må gjøre dette med Innredning av babyrommet planlegger å. I prinsippet anbefaler produsentene at veggtatoveringer festes så snart de er mottatt – så det er best å bare bestille dem når rommet har blitt renovert.

Dekorer kjærlig babyrom og barnerom med veggklistremerker

Veggdekal-barnehage-jente-vintage-satt opp

Det er fortsatt verdt å tenke på fremtiden når du planlegger babyrommet og investerer i funksjonelle babymøbler i nøytrale farger. En kommode med stellematte, en barneseng som kan gjøres om til en barneseng og en garderobe i hvite eller varme tretoner er tradisjonelt en del av grunnutstyret. Lyse pastellfarger på veggen skaper en koselig atmosfære og slapper av øynene. For at babyrommet ikke skal se kjedelig ut, kan interiøret krydres med flere klistremerker – blomster, skyer eller sommerfugler skaper en innbydende atmosfære. Taket kan også bli høydepunktet i romkonseptet hvis det er dekorert med vakre motiver / for eksempel måne og stjerner / laget av selvlysende folie. Hvis de riktige stedene for klistremerker i rommet allerede er bestemt, kan veggdekaler senere erstattes med andre. På denne måten kan det nøytrale interiøret alltid redesignes. Spesielt populære motiver for en tatovering på veggen til barnerommet er prinsesser, pirater, fotballspillere og selvfølgelig søte dyr – et stort utvalg av slike vakre dekorasjoner er tilgjengelig fra den anerkjente produsenten, for eksempel Graz Design tilgjengelig.

Veggtatovering til barnerommet – krydre ungdomsrommet

Veggdekal-barnehage-baby seng-sol-skyer-klistremerke

Veggtatoveringen krydrer også interiøret i ungdomsrommet – inspirerende sitater, motiver om temaet musikk, sport og kunst, verdenskart eller sjarmerende design med et retro -preg – alle kan velge det rette. Og hvis det ikke er nok plass på veggene for et klistremerke, kan et dørbilde dekorere rommet.

Veggdekal barnehage baby room sommerfugler vegghjørne

Previous Post
Lag et paradis i den lille hagen din
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!