15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

5 kreative ideer for barnerom – søte design for to jenter

søte barnehagedekorasjonsideer

Vi tilbyr deg 5 kreative Ideer til barnehagen, som vil presentere plassbesparende og søte design for to jenter. Velg farger og fordel den tilgjengelige plassen slik at hvert barn kan ha sitt eget rike.

Ideer til barnerom – søtt jenterom i blått

Barnehage farger blomster

Plassbesparende møbler – barneromsideer

Organiser barnehagen

Barneromsfordeling

Barnehage-to jenter søsken

Den første Ideer til barnehagen for to jenter tilbyr et alternativ for små rom. I dette tilfellet er barnerommet nøyaktig 12,9 kvadratmeter. Barnesengene er delt med et lite nattbord og rett foran vinduet var et stort skrivebord med nok plass til de to barna. Vegghyller over sengen tilbyr et plassbesparende alternativ, mens en garderobe / nr. 3 på skissen / gir nok lagringsplass for klær, sengetøy og større leker. Hovedfargen er hvit, og har blitt oppdatert med blågrønne blomster og aksenter.

Ideer til jenterom med røde aksenter

søt rød barnehagepike

Møbler i barnehagen

Jente rød dekorasjon skrivebord stol kryss ben

Skisse fra barnehagen

Barnehage, skisse

Den andre varianten for et søtt barnerom for to jenter er dekorert med interessante veggdekorasjoner – eventyrmotiver og helter skaper en glad atmosfære og vekker barnas fantasi. En rød løper i midten av rommet setter aksenter og tiltrekker seg oppmerksomhet. Små bokhyller og lekekasser gir nok lagringsplass. Skrivebordet, som ligner på det forrige designet, er for de to jentene.

Loftseng på barnerommet – et plassbesparende alternativ

søt barnehagedesign-rosa farge

 Sammenleggbare stoler sparer plass

Hyllesystem i skrivebord

Rosa barnehage for to jenter

rosa romfordeling for jenter

Denne søte rosa barnehagen ble forfrisket av fargerike gardiner med blomster. En behagelig krakk, også i rosa farge, tilbyr sitteplasser for å leke. Den rosa papirlampen komplimenterer det generelle utseendet. Rommet er fortsatt et bevis på hvordan du kan få små rom til å se større ut. Foldestolene er en annen praktisk variant som sparer plass. Mer søtt Ideer til barnehagen finner du nedenfor:

Barnerom og babyrom i ett

rosa barnehage vegglist

Babyseng i rosa

Barnehage baby jente

Barneromsfordeling

Barnehagen ideer to barn

Hvis du vil innrede barnehagen for en baby og en liten jente, må du sørge for at hvert barn har sitt eget private rom. Det eldre barnet trenger plass til å leke og et skrivebord, mens babyen vil føle seg best nær vinduet.

Ideer til barnerom – oransje -brune farger

Crib-oransje gardiner sommerfugl teppe

Oransje benk med trekk

Liten benk barnehage skrivebord

Design et barnerom for 2

Barnerom 2 søsken

Det siste alternativet er innredet med koselige hvite tremøbler. Fargeaksenter er angitt av de oransje gardinene. Frisk og koselig – et søtt barnerom for jenter.

Previous Post
Retro veggdesign – teft fra 50- til 70 -tallet
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!