15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygg et 2-i-1 dukkehus selv-konverter Ikea-hyller

Bygg et dukkehus selv -ikea-tre-naturlig tre-svensk design

Et dukkehus vil garantert gi den lille jenta stor glede. Hva skjer med det, men når barnet ikke lenger er interessert i dukker? Dukkehuset havner i søpla. Et annet poeng å vurdere er om det er nok plass på barnerommet. Du kan ha en funksjonell Bygg et dukkehus selv og ta den i bruk senere. Lær hvordan!

Bygg et dukkehus selv – kreative ideer med hyllene & Co. fra Ikea

Bygg ditt eget dukkehus -ikea-drivhus-kjøkken-lek

Unn barnet ditt et dukkehus hvis du bygger det selv eller i det minste designer det selv. Ingen forkunnskaper eller manuelle ferdigheter kreves for dette, bare kreativitet og litt kunsthåndverk. Vi presenterer 10 fantasifulle ideer om hvordan du gjør et vanlig Ikea -møbel til et vakkert dukkehus.

I et lite drivhus Bygg et dukkehus selv

Bygg et dukkehus selv -ikea-ikea-socker-drivhusglass

‘Socker’ drivhuset er i seg selv et glasshus. Dens dimensjoner – B 45 / D 22 / H 35 cm, gir et utmerket grunnlag for å skape et rom for din favorittdukke. En Barbie-dukke er i gjennomsnitt 29-30 cm høy og vil definitivt føle seg komfortabel i et rom med vinduer fra gulv til tak og et glasstak. Alt du trenger å gjøre er å fjerne den ene brede ruten og lage et søtt dukkerom.

Ikea Besta Regal – 25 ideer med lagringssystemet

55 Kallax hylleideer: Som romdeler, garderobe, garderobe og mer.

25 stue design ideer fra IKEA

Bygg et dukkehus selv eller design det alternativt i skapet

Bygg et dukkehus selv -ikea-ivar-tre-naturlig

Det er sjelden mye plass på barnerommet for å organisere alle lekene på en avslappet og vakker måte. Barn virker enda mer overbevist om at de vil ha et stort dukkehus. Slik at de ikke blir skuffet, kan du la kreativiteten gå fri og finne på noe uvanlig. Hvorfor ikke gjøre om skapet til et dukkehus selv?

Konverter et skapsystem av ubehandlet tre

Bygg et dukkehus selv -ikea-Ivar-skap-system-tre

Skap og hyllesystemer som er preget av sin enkelhet og elegante utseende, for eksempel Ivar -modellen fra Ikea, er perfekte for videre ombygging. Det er også nok plass inne i skapet til å designe et helt dukkehus med flere rom. En annen fordel er at alle småtingene eller dukketilbehøret holder seg bak lukkede dører når barnet ikke leker med dem.

Bygg et dukkehus selv fra det enkle nattbordet

dukkehus-bygg-selv-ikea-rast-tre-naturlig

Små møbler kan også enkelt gjøres om til dukkerom. Det som trengs i tillegg til dukkemøbler er et koselig interiør. Du kan oppnå dette hvis du designer innvendige vegger i møblene kreativt og stilig. Rester av tapet, emballasje eller håndverkspapir eller papirposer med et vakkert mønster kan hjelpe.

Møbler laget av naturlig tre som det perfekte grunnlaget for alle redesigner 

Bygg et dukkehus selv -ikea-rast-nattbord-tre

Et nattbord, som Rast fra Ikea, består ikke av annet enn fire treplater, som også kan settes sammen annerledes. Ta to av dem og bygg dem opp på hverandre. Du har allerede bygget et to-etasjers dukkehus selv, alt du trenger å gjøre er å innrede det overdådig.

Bygg et dukkehus selv på en annen måte – bare bygg uten det

Bygg et dukkehus selv -ikea-stuva-skap-hvite leker

Et vakkert dukkehus kan også opprettes uten å måtte bygge noe. Bare ta et skap i riktig størrelse, for eksempel fra Stuva møbelserie fra Ikea. Takket være den lekne, men samtidig veldig enkle designen og det store fargevalget, er Stuva -møblene ideelle for barnerom.

Hvite møbler i barnehagen 

dukkehus-bygg-selv-ikea-stuva-skap-hvit

Hvite møbler til barnerom er en praktisk løsning og fungerer godt for barn i alle aldre. Den enkle designen og det klare formspråket gjør at møblene kan tolkes i henhold til individuelle ønsker og ideer. Et dukkehus kan gjemmes bak skapdørene, men også skoletilbehør.

Bygg et dukkehus selv fra møblene i babyrommet

dukkehus-bygg-selv-ikea-hensvik-repurpose-fargerik-tapet

Møblene i barnehagen endres etter hvert som barnet vokser opp. Det er i utgangspunktet tre typer barneromsmøbler – for babyer, barn og tenåringer. Og i stedet for å kaste de gamle babymøblene, kan du bruke dem til å bygge et vakkert dukkehus selv. De er best egnet for formålet på grunn av størrelsen. Det som fortsatt mangler er farger og muntre motiver.

Hvite vegghyller fra Hensvik møbelserie fra Ikea

dukkehus-bygg-selv-ikea-ikea-hensvik-vegghylle-hvit

Hansvik vegghylle fra Ikea er bare 16,5 cm dyp, delt inn i seks rom og derfor ideell for et seks-roms dukkehus. Dekorer nå baksiden av vegghyllen med vakkert mønstret konstruksjonspapir og monter det på veggen i en høyde slik at det lille barnet lett kan nå de øvre hyllene. Det dekorative brettet i det øvre området på vegghyllen gir det et landlig utseende og redesignet som et dukkehus som minner sterkt om fasadeelementet til et tradisjonelt gaveltakhus.

Bygg et dukkehus selv fra Kallax -hyller 

dukkehus-bygg-selv-ikea-kallax-hylle-lek

En hylle som har blitt omgjort til et dukkehus skaper også plass til andre hjemløse leker og bilder som ellers kan ligge på gulvet eller i en bøtte. En liten, frittstående hylle fra Kallax-serien fra Ikea kan godt brukes som et to-etasjers Barbie-hus når den ikke brukes som bokhylle.

Praktisk gjennom sin enkelhet – Kallax -hylle i hvitt fra Ikea

dukkehus-bygg-selv-ikea-bokhylle-kallax-hvit

Hyllen er også tilgjengelig i flere versjoner og gir muligheten til å utvide dukkehuset med noen etasjer eller plass til andre ting. Kallax er i seg selv en veldig enkelt konstruert hylle, og det ville absolutt ikke være noe problem for en hobbysnekker å gjenskape dette fra MDF eller trepaneler.

Bygg et dukkehus selv – konverter en Billy -hylle

dukkehus-bygg-selv-ikea-billy-hyller-konvertering

Du kan se på eksemplene at det faktisk ikke er så komplisert å bygge et vakkert dukkehus selv. Den grunnleggende formen er veldig lik en rektangulær hylle som enkelt kan plasseres på gulvet. Detaljene, for eksempel dører, vinduer og veggdekorasjoner, er raffinerte og kan utformes individuelt.

Billy hylle – en bestselger fra Ikea som finnes i alle hjem

dukkehus-bygg-selv-ikea-billy-hylle-hvit

Et av de bestselgende møblene fra Ikea er Billy -hyllen. Tilbys i flere versjoner, når det gjelder farge, størrelse, med eller uten dører, etc., er det veldig enkelt, men ubestridelig funksjonelt og kan brukes i alle områder av hjemmet og til og med på arbeidsplassen.

Design en vegg på barnerommet fantasifullt – bygg et dukkehus selv

dukkehus-bygg-selv-ikea-lakk-hyller-forhoja

Et dukkehus kan utformes veldig lekent og fantasifullt. Den trenger ikke å bestå av bare en enkelt enhet, men også av flere små, som er ordnet og pent arrangert i den karakteristiske husformen.

Veggbokser Förhöja fra Ikea tilbyr lagringsplass for de minste 

dukkehus-bygg-selv-ikea-forhoja-eske-veggmontering

Förhöja veggbokser fra Ikea er bare 30 X 30 cm i størrelse og kan monteres under et skap eller direkte på veggen. Dette skaper ekstra lagringsplass i små rom uten å begrense plassen.

Praktiske åpne hyller ‘Lack’ optimaliserer den minste plassen 

dukkehus-bygg-selv-ikea-lakk-hyller-hvit-veggmontering

Den smale vegghyllen fra møbelserien ‘Lack’ fra Ikea anses også for å optimalisere små rom og tilby mer lagringsplass. Vanligvis brukes ikke hjørnene i rommet fordi det ikke er plass til møbler. En lakkhylle vurderes for slike situasjoner.

Bygg et helt dukkehus selv av esker

dukkehus-bygg-selv-ikea-lekman-eske-kurv-lagringsplass

Den kanskje mest praktiske ideen om å bygge et dukkehus selv er å bruke esker til rommene, for eksempel ‘Lekman’ fra Ikea. En kubeformet eske av plast kan utformes som stue, andre som soverom eller kjøkken. Hvis barnet ikke leker med dukkene sine for øyeblikket, brukes boksene som vanlig til oppbevaring.

En boks for alt fra aviser til klær – Lekman

dukkehus-bygg-selv-ikea-ikea-lekman-eske-stuv

Lakman -bokser er skreddersydd for Expedit -hyllen og kan konfigureres med den eller kjøpes individuelt.

Previous Post
Tre og varme farger skaper en innbydende atmosfære i en romslig leilighet i Kiev
Next Post
Lag ditt eget miniterrarium med mose i en syltetøyglass