15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trådbilder motiver til barnerom eller til håndverk med barn: Instruksjoner og maler

tråd bilder motiver barn barnehagebilde diy løve

Trådbilder eller “Stringart” på engelsk får hjertet til hver lidenskapelig hobbyist til å slå raskere. De er stort sett små bilder som enkelt kan implementeres som et DIY -prosjekt. Dette krever spiker, tråd, et trebrett og et enkelt motiv. Resultatet er en flott dekorasjon for veggen, hyllen og hvorfor ikke en liten, selvlaget gave. Å lage ditt eget arbeid tar tid, men det kan gjøres av alle, også barn. Nedenfor gir vi en enkel guide til hvordan du gjør det. Svært enkle motiver passer for trådbildene, for eksempel konturbilder som skal farges inn. Vi tilbyr også 11 maler for utskrift.

Trådbilder motiver til barnerom

tråd bilder motiver barn barnehage veggdekorasjon dinosaurer

Du har sikkert allerede kommet over noen trådbilder. De er lekne og ser veldig fine ut som en original veggdekorasjon på barnerommet. Forresten, slike kreative bilder er veldig enkle å lage selv, og det kreves ingen manuelle ferdigheter. Barn kan også hjelpe eller til og med lage sitt eget trådbilde. Tålmodighet er det eneste som trengs. Du kan selv velge motiv og størrelse på bildet og tilpasse det til dine preferanser.

Trådbilder motiver for babyrom

tråd bilder motiver barn baby room elefant

Uansett er et trådbilde ikke bare en veggdekorasjon, men også en fin gaveide som kan utformes med et individuelt valgt motiv. Det selvviklede bildet kan tilpasses fullstendig til romdesignet, spesielt for baby- og barnerom. Nederst i innlegget har vi listet opp flotte design for gutter og jenter.

Trådbilder Motiver for kunsthåndverk med barn: Så enkelt er det!

tråd bilder motiver barn instruksjoner hjerte

Etter at du har valgt størrelsen og dermed et passende trådbildemotiv, bør du skaffe deg et trebrett, en snor i hvilken som helst farge, spiker og en liten hammer til dette DIY -prosjektet. Du kan få et trebord i jernvarehandelen. Du kan også få dem kuttet i henhold til individuelle dimensjoner. Hvis du vil lage et større trådmønster enn de eksisterende treplatene i jernvarehandelen, kan du lage et helt brett av flere treplater av samme tykkelse.

Lag trådbilder selv: Instruksjoner og nyttige håndverkstips

trådbilder motiver barn lager treplater treplater selv

Det anbefales å først slipe treplaten og deretter olje den eller, om nødvendig, male den i en hvilken som helst farge. Det neste trinnet er å skrive ut den valgte malen på papir. Alternativt kan du tegne et vakkert motiv selv. Faktisk er det bare konturene som kreves.

Lag trådformat i storformat selv: DIY -tips

tråd bilder motiver barn instruksjoner stort format beamer

Hvis du vil lage et virkelig stort trådbilde selv, så bør motivet også være like stort og kanskje større enn DIN A4. Hvis malen ikke kan skrives ut på skriveren på grunn av størrelsen, kan du bruke en beamer eller digital projektor til å projisere den valgte malen på treplaten og skalere den til ønsket størrelse. Deretter tegner du formen direkte på treet med blyant.

tråd bilder motiver barn instruksjoner kanindyr

Malen plasseres i midten, og om nødvendig festes den i riktig posisjon med litt tape. Da kan du begynne å hamre i neglene. Det anbefales å få nye, små negler, for eksempel 2 cm høye, med vakre spikerhoder. Nå begynner du å hamre neglene i treplaten langs de ytre linjene med jevne mellomrom på malen. Tross alt skal alle spiker settes like dypt i treet slik at de ser vakre og dekorative ut. Deretter fjerner du malen fra treverket. Små papirrester kan raskt fjernes med pinsett. Det neste trinnet er å strekke snoren rundt neglene.

Trådbilder motiver til baby- og barnerom: navneskilt for veggdekorasjoner

tråd bilder motiver barn baby rom baby seng veggdekorasjon

Når du ser etter ledning eller tråd for trådmønsteret, bør ikke bare fargen tas i betraktning. Til slutt, hvis tråden er for tynn, vil ikke motivet komme til sin rett. Broderitråder og dekorative snorer er perfekte for dette håndverksprosjektet og er også tilgjengelige i et stort utvalg farger.

tråd bilder motiver barn navn kjærlig

Stramming av tråden starter nedenfra og opp eller fra venstre til høyre. Først lager du en løkke rundt den første spikeren og knytter den på plass. Deretter vikler du den ytre linjen helt og krysser deretter de andre neglene. Hvor nøyaktig du leder tråden, avhenger hovedsakelig av det respektive motivet.

tråd bilder motiver barn navn veggdekorasjon

Hvis du vil vise en buet linje, bør du også føre tråden rundt utsiden. Ved innad buede linjer er tråden reversert langs innsiden. Selv om det først høres veldig komplisert ut, er det en viss prosedyre som du blir vant til etter noen minutter. Det anbefales å sette en løkke rundt noen negler for å gi tråden bildestabilitet.

Trådbilder motiver for barn: monogram

tråd bilder motiver barn monogram barnehage

Når du er ferdig med omrisset, kan du knytte tråden til en nål og deretter fylle ut figuren til du er fornøyd med tettheten til masken. Knuter og sløyfer i mellom når du spenner tråden vil gjøre ditt eget DIY -bilde sterkere og mer stabilt.

Trådbilder motiver for barn: dyr

tråd bilder motiver barn blekksprut

Ulike motiver kan lages med denne teknikken. Dyr og typiske jenter eller gutter temaer er spesielt populære blant barn. Som en flott personlig gave er trådbilder motiver som bokstaver med navn, monogrammer eller logoer til ditt favorittfotballag. Prinsippet er alltid det samme, og det er også egnet som et kreativt DIY -prosjekt for barn.

tråd bilder motiver barn mikke mus negler

tråd bilder motiver barn dyr elefant baby rom

tråd bilder motiver barn dyr kanin hjort

trådbilder motiver barn bærer liten bjørn

tråd bilder motiver barn blomsterpike tulipan

tråd bilder motiver barn ugle morsom

tråd bilder motiver barn reve søt barnehage

tråd bilder motiver barn hjerte rosa negler

Trådbildemotiver for gutter

trådbilder motiver barn gutt anker maritim

tråd bilder motiver barn gutt fly

trådbilder motiver barn gutter lastebiler

tråd bilder motiver barn gutt racerbil

tråd bilder motiver barn gutt superhelter

Trådbilder motiver: maler for utskrift

tråd bilder motiver barn mal bjørn geometrisk

tråd bilder motiver barn mal rev abstrakt

tråd bilder motiver barn mal hjerte

tråd bilder motiver barn mal ugle

tråd bilder motiver barn mal hund geometrisk

tråd bilder motiver barn mal okse geometriske

tråd bilder motiver barn mal dyr elefant

tråd bilder motiver barn mal mickey mouse

tråd bilder motiver barn mal kjærlighet kjærlighet

tråd bilder motiver barn mal nummer tall negler

tråd bilder motiver mal alfabet bokstaver negler

Previous Post
Lag billige hagepynt selv – 15 DIY -ideer
Next Post
Trening mens du er på ferie – slik at du kan slappe av og holde deg i form samtidig